zazik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 εγω θέλω να είναι καμιά ξεφωνημένη αδερφή και τότε να σας δω ρε κ***δες.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis_member80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Η κανας σκτατοσμπρώχτης γκροβεράκιας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Η κανας σκτατοσμπρώχτης γκροβεράκιας.... Σε παρακαλώ, μη γίνεσαι χυδαίος ! Γράφουν και γυναικόπαιδα εδώ ! Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Finally I feel comfort In the weather This morning The sound of rain Lulls me awake I want to walk a mile Down at the beach This morning The feel of rain Makes me feel safe The force of the fall of raindrops On the bushes This morning The look of rain Is my companion Feel the warmth and love In the kitchen This morning The taste of rain Brings me home Watching other cars fall behind Gazing out the window This morning The movement of rain Iʼm almost there The strong winds Will make the storm move fast This morning The absence of rain How long have I been asleep ε μετά τους γκροβεράκηδες και τους φυσοκάλαμους μοιραία το mood έγινε πιο ρομαντικό .... Καλημέρα σας !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Θέλω να πάω σινεμά. Να πάω να δω el greco ή μιλάμε για μια ακόμα movie for the masses ή να δω ratatouille που τον έχουν μεταφράσει ο Ρατατούης πώς λέμε Τιραμόλας ή Καχιασβίλης... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ θέλω... Και μου την έχει σπάσει το γεγονός ότι παντού έχουν τον Ραταούη μεταγλωτισμένο ενώ τη Ματσούκα την αφήνουν ελεύθερη να μιλάει αγγλικά στο "Ελ Γκρέκο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μωρέ τον ρατατούη ( τι αστείο όνομα θε μου..) τον έχω ήδη στο σπίτι (if u know what i mean ) αλλά θέλω να πάω σινεμά, πάει με τον καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ποιά μάρκα μετονομάστηκε σε LG ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ποιά μάρκα μετονομάστηκε σε LG ? Goldstar http://en.wikipedia.org/wiki/LG_Group Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όχι , δεν είναι η Goldstar . Απ'ότι θυμάμαι από παλιότερα τοπικ , πρέπει να είναι μια γνωστή μάρκα . (Με βάση τα αποτελέσματα του γκουγκλ που έριξα μια ματιά , είναι η Φιλιπς ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά..πάω να δω για οθόνη desktop(καμιά lcd 19")..κάπου στα 300 θα δώσω καλά δεν είναι ή τόσο κάνουν οι πιο φτηνές??(δεν έχω επαφή με τιμές σε οθόνες..) (και πλέον ποστάρω από την αναβαθμισμένη μου σύνδεση στα 2 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όχι , δεν είναι η Goldstar .Απ'ότι θυμάμαι από παλιότερα τοπικ , πρέπει να είναι μια γνωστή μάρκα . (Με βάση τα αποτελέσματα του γκουγκλ που έριξα μια ματιά , είναι η Φιλιπς ?) Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τι λέει το link που έδωσε ο Παρεδώσε; Created in 1947' date=' it assumed the abbreviated name of "LG" in 1995. LG is an abbreviation of "Lucky Geumseong" (럭키금성) in South Korea, which is translated into English as Lucky Venus (Goldstar). Before then, many consumer electronics were sold under the brand name Goldstar, while some other household products (not available outside South Korea) were sold under the brand name of Lucky.... Since 2001, LG has two joint ventures with Royal Philips Electronics: LG Philips Display and LG.Philips LCD. [/quote'] Καλημέρα παιδιά..πάω να δω για οθόνη desktop(καμιά lcd 19")..κάπου στα 300 θα δώσω καλά δεν είναι ή τόσο κάνουν οι πιο φτηνές??(δεν έχω επαφή με τιμές σε οθόνες..)(και πλέον ποστάρω από την αναβαθμισμένη μου σύνδεση στα 2 ) Πλέον με 300 βρίσκεις φτηνή 22άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Γιαπ. Προχθές στο καρφούρι είδα κάτι lg 19ρες με λιγότερο από 200 έουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Karfour και RMΑ. Πονεμενη ιστορια. Ferongr και πελατες: Απληρωτη Ιστορια. Παλι καλα που οι μικρες επιχειρησεις δεν ειναι τοσο σφιχτες, και βγαζουμε τσιγαρα-delivery. Μεταφραση: Δεν πληρωθηκα απο ενα ψιλομεγαλο εργο ακομα. Περιμενουν φραγκα απο επιδοτησεις. Ευτυχως πηρα μερικα γκαφρα απο κατι ψιλαδακια σε μια επιχειρηση χημικων τουαλετων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.