ferongr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μακροσκοπικα... βλεπουμε. Δεν ειναι τοσο λαμπρα τα πραγματα στην αγορα. Και βασικα το οτι φτιαχτηκα το οφειλω 90% στον πατερα μου που ητανε ηλεκτρολογος, και εκτος του οτι μου εκανε τα κονε, με βοηθησε απο μικρο να μπω στα τεχνικα θεματα. Απο 13 χρονων ηξερα να χρησιμοποιω κολλητιρι και εργαλεια. Να ναι καλα και ο θειος που μου χαρισε εκεινον τον Pentium 133 (ακομα τον εχω). Δεν ειμαι κανενα λαμπρο μυαλο (με την εννοια της διανοιας) αλλα μου μου ετυχαν σωστα οι συγκυριες στη ζωη μου, και ειχα την θεληση να αρπαξω τις ευκαιριες. Γνωριζω ατομα που εμειναν στασιμα επειδη δεν ειχαν θεληση. Παραδειγμα, ενας φιλος, λαμπρο μυαλο στον προγραμματισμο. Εκανε μια πτυχιακη εργασια και του ανοιχτηκε μια ευκαιρια που θα τον εκανε μεγαλο και τρανο στο χωρο της ρομποτικης. Αλλα ειπε το κλασσικο "Δεν ειμαι αρκετα ωριμος ακομα" και τελικα, να τον τωρα στην Singular με ενα μισθο των 800?. Το μετανοιωσε, αλλα δεν μπορει να καει τιποτα πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να αφιερώσω μερικές γραμμές του πολυτιμού αυτού δικτύου για να ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά στη θεά του sex. Θα ήθελα επίσης να της γνωρίσω ότι, από σήμερα και εξής, είμεθα εμφανίσιμοι και διαθέσιμοι. ΥΓ: Η συμπίπτουσα ημερομηνία γεννεθλίων με άλλο σημαίνον πρόσωπο να είναι άραγε σύμπτωσις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να αφιερώσω μερικές γραμμές του πολυτιμού αυτού δικτύου για να ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά στη θεά του sex. Λες να'ναι εκείνη που είχαν βγάλει στην TV που προσπαθούσε να κάνει παιδί και είχε αυτωθεί πάνω απο 300 φορές μέχρι τα 15 της?! ΥΓ: Η συμπίπτουσα ημερομηνία γεννεθλίων με άλλο σημαίνον πρόσωπο να είναι άραγε σύμπτωσις; Σαν ποιον δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Σε αυτο το τεχνολογικο forum... Real men do it only with keyboard οποτε το συγκεκριμενο νικ ειναι ατοπο. Ε? Τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Eεεε... Που πήγαν όλα τα πόστς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ποια ειναι η θεα ? δε βλεπω κανενα ποστ της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ποια ειναι η θεα ?δε βλεπω κανενα ποστ της http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=72281 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 έχασα επεισόδια νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 με 15χρονα ρε???ντροπη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Γιατί ρε συ; Αν ήμουν 75 στα 76 και αυτή 60 θα υπήρχε πρόβλημα; Όλα σχετικά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 εδω υπαρχει γιουζερνειμ σουλα_πιπα , στην θεα του σεξ θα κολησουμε. πρεπει να της στειλω ενα π.μ. μηπως ειναι παραλληλισμος. πρεπει να μου εξηγησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι επώνυμο βρε! (Λέμε τώρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλα ναι και εγω ειχα εναν σε μια ταξη που τον λεγανε τσιμπουκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Είδες λοιπόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δεν θελω καν να το φανταστω. η κυρια πιπα να προσερθει στην εισοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.