Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακροσκοπικα... βλεπουμε. Δεν ειναι τοσο λαμπρα τα πραγματα στην αγορα. Και βασικα το οτι φτιαχτηκα το οφειλω 90% στον πατερα μου που ητανε ηλεκτρολογος, και εκτος του οτι μου εκανε τα κονε, με βοηθησε απο μικρο να μπω στα τεχνικα θεματα. Απο 13 χρονων ηξερα να χρησιμοποιω κολλητιρι και εργαλεια. Να ναι καλα και ο θειος που μου χαρισε εκεινον τον Pentium 133 (ακομα τον εχω). Δεν ειμαι κανενα λαμπρο μυαλο (με την εννοια της διανοιας) αλλα μου μου ετυχαν σωστα οι συγκυριες στη ζωη μου, και ειχα την θεληση να αρπαξω τις ευκαιριες. Γνωριζω ατομα που εμειναν στασιμα επειδη δεν ειχαν θεληση. Παραδειγμα, ενας φιλος, λαμπρο μυαλο στον προγραμματισμο. Εκανε μια πτυχιακη εργασια και του ανοιχτηκε μια ευκαιρια που θα τον εκανε μεγαλο και τρανο στο χωρο της ρομποτικης. Αλλα ειπε το κλασσικο "Δεν ειμαι αρκετα ωριμος ακομα" και τελικα, να τον τωρα στην Singular με ενα μισθο των 800?. Το μετανοιωσε, αλλα δεν μπορει να καει τιποτα πλεον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θα ήθελα να αφιερώσω μερικές γραμμές του πολυτιμού αυτού δικτύου για να ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά στη θεά του sex.

Θα ήθελα επίσης να της γνωρίσω ότι, από σήμερα και εξής, είμεθα εμφανίσιμοι και διαθέσιμοι.

ΥΓ: Η συμπίπτουσα ημερομηνία γεννεθλίων με άλλο σημαίνον πρόσωπο να είναι άραγε σύμπτωσις;

Θα ήθελα να αφιερώσω μερικές γραμμές του πολυτιμού αυτού δικτύου για να ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά στη θεά του sex.

Λες να'ναι εκείνη που είχαν βγάλει στην TV που προσπαθούσε να κάνει παιδί και είχε αυτωθεί πάνω απο 300 φορές μέχρι τα 15 της?! :lol:

ΥΓ: Η συμπίπτουσα ημερομηνία γεννεθλίων με άλλο σημαίνον πρόσωπο να είναι άραγε

σύμπτωσις;

Σαν ποιον δηλαδή?

εδω υπαρχει γιουζερνειμ σουλα_πιπα , στην θεα του σεξ θα κολησουμε. πρεπει να της στειλω ενα π.μ. μηπως ειναι παραλληλισμος. πρεπει να μου εξηγησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...