Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Λοιπον, εφαγα λιγη φετα (Λεσβου), ηπια και ενα μπυρονι, και ειμαι ετοιμος. Now or Never.

Θα τα καταφερεις υπο την επηρρεια αλκοολ;:eek:

Παντως εμενα το φορματ ειναι η αγαπημενη μου δουλεια στον υπολογιστη, οταν με φωναζουν φιλοι να τους κανω φορματ, πεταω τη σκουφια μου B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τα καταφερεις υπο την επηρρεια αλκοολ;:eek:

Φυσικα και τα καταφερα. Ετσι κι αλλοιως εχω φτιαξει CD unattended. Ασχετα αν οσο περιμενα με πηρε ο υπνος στον καναπε. Ξυπνησα και ειδα desktop μπροστα μου. Με ξυπνησε η βροχα. Και στο κατω κατω, μισο λιτρο μπυρα ηταν. Σιγα. Ο υπνος ηταν λογω κουρασης το μεσημερι.

Eτσι ειναι, οταν εβαλα την ubuntu πρωτη φορα στο λαπτοπ και καθισα μεχρι τις 3 να σεταρω την καρτα ηχου μου ειχε φτιαξει απιστευτα το κεφι :-)

Αλλα ασχημο πραγμα η συνηθεια, με εστειλε πισω στα good ol' windows. Και τωρα, κυκλοφορησε η gutsy gibbon και μου αναψε φωτιες :-)

Γενικα,τα γουσταρω απιστευτα τα πισι, πως και πηγα σε σχολη για σερβις ανθρωπων και οχι υπολογιστων; :P

Καλα εισαι. Αν ανοιξεις δικο σου ιατρειο, πελατης μπαινει, πελατης βγαινει, τσακο το πενηνταρικο. Εγω τρεχωωωω. Αλλοιως θα ημουνα σε κανα Πλαισιο τεχνικος γραψαρχης να παιρνω 700. @@ για τις σημερινες αναγκες.

...Αν ανοιξεις δικο σου ιατρειο, πελατης μπαινει, πελατης βγαινει, τσακο το πενηνταρικο...

τι ωραία που τα λες... μακάρι να ήταν έτσι όμορφη η ζωή...

ξέρω αρκετά που δεν ξέρεις. Έχω δικό μου ιατρείο (φυσικοθεραπευτήριο για την ακρίβεια) αρκετά χρόνια. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζεις, "πελάτης μπαίνει, πελάτης βγαίνει, να το πενηντάρικο". Όχι ότι είναι άσχημα, μια χαρά είναι, και τα χρήματα είναι καλά, αλλά και η δουλειά πολλή, και έχει και τις δυσκολίες της.

Καμμια δουλεια δεν ειναι καθισιο και μετρημα εσοδων. Απλα, θα πρεπε να ξερεις, κανενος δεν του αρεσει η δουλεια του, ολοι ζηλευουν τις δουλειες των αλλων.

Προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Σπάνια θα ζηλέψω κάτι από δουλειά κάποιου άλλου. Και, συνήθως, για τις δουλειές των άλλων ξέρουμε μόνο αυτό που είναι στην επιφάνεια. Βλέπουμε μόνο τα καλά τους και τα ζηλεύουμε. Αν ξέραμε τα πράγματα βαθύτερα, ίσως και να μην τις πολυζηλεύαμε...

Προσωπικα, η δουλεια ειναι χομπι, και σαν ελευθερος επαγγελματιας εχω συνεχεια τεχνικες και πνευματικες προκλησεις που με κρατανε σε εγρηγορση και πνευματικη διαυγεια. Αλλα μερικες φορες... ευχομαι να ημουνα υπευθυνος μηχανογραφησης στο δημοσιο και να ελιωνα στην καρεκλα της αδρανειας. Αλλα τοτε θα κατεληγα... χμμμ... μαλθακος? Τεσπα. Να λεω παλι καλα που δεν ειμαι απο τους τοσους ανεργους η με δουλειες του ποδαριου, και να σταματησω να γκρινιαζω....

Εγώ μακροσκοπικά μια χαρά σε βρίσκω. Είσαι πολύ νέος, και είσαι είδη ελεύθερος επαγγελματίας (=αφεντικό του εαυτού σου), και έχεις κάνει επάγγελμα το χόμπυ σου. Άσχημα; Και αν έχεις πολύ δουλειά, έχω να πω τα εξής: 1. έχεις πολύ δουλειά επειδή εσύ το θέλεις, 2. ναι μεν η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά από την πολλή δουλειά τρώει και ο αφέντης. Οπότε, μάλλον καλύτερα να σταματήσεις να γκρινιάζεις, θα σε βοηθήσει να περνάς καλύτερα.

Και, όπως λέει και ένας φίλος, πάνε να πεις τον πόνο σου σε μια ταμία στα carrefour, να δεις τι θα σου απαντήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...