Harkon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Κι όπως έλεγε και ο μαλλιαρός τύπος στη Δρούζα: "Τα αυτιά μου είναι κεραίες που πιάνουν σήματα από το διάστημα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 θέλω να αλλάξω το όνομα χρήστη. Κι εσύ; Ποιανού; Γιατί κι εγώ, θέλω να το αλλάξω σε 2-3 χρήστες από δω μέσα αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο ακόμη. Λογικο ειναι οι τουρίστες να ζητανε απο μάς ενα απο τα "τουριστικά προιοντα" μας ... ιχιχιιχιχι !!! Χωρίς να θέλω να ακουστώ ρατσιστής, υποψιάζομαι πως είμαστε οι μόνοι μαλάκες που αγοράζουμε αλβανικό τελικά. Καμία σχέση η ποιότητα (από ότι ακούω) σε Βερολίνο και Βαρκελώνη, που έχω πάει τελευταίως. υγ δε θα ανταπαντήσω στον rising γιατί με παρακάλεσε με pm να μην τον υποτιμώ και του δυσκολεύω την προσπάθειά του να βρει γκόμενα μέσω του internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εκτός κι αν πάτε στην Ίο. Δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να βρεις κάτι εκεί, πάντως κάθε 50 μέτρα σε σταματάνε οι ξένοι για να σε ρωτήσουν αν έχεις εσύ να τους πουλήσεις τίποτα. Αυτός είναι σωστός τουρισμός. Μα στην Ίο εσύ είσαι ο ξένος, το πρωϊνό στο σερβίρει Αλβανίδα, μεσημεριανό Γερμανίδα, βραδυνό Αμερικανίδα, τατουάζ και θαλάσσιο σκι Αμερικανός και γλυκά και σαντουϊτς Εβραίος, αν δεν ξέρεις Αγγλικά δεν συνεννοήσε με τους περισσότερους.Έλληνες είδα μόνο μερικά αφεντικά να λιάζονται και να δίνουν εντολές αραχτοί.Στο θέμα μας τώρα, είναι γνωστό οτι ο ελληνικός μπάφος έχει την φήμη έξω ότι είναι βαρύς κάτι που προσθέτει στο δέος των ξένων για την χώρα μας και γεννάει φιλοδοξίες, είναι μια δοκιμασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Βασικά εμένα μου αρέσει η υπογραφή σου. Από κει και πέρα στην Ίο έχουμε τα γνωστά... Καλά είναι να πας μια-δυο-τρεις φορές αλλά μέχρι κάποια ηλικία και φυσικά χωρίς γυναίκα (θα φρικάρει από την κοινοβιακή κατάσταση που επικρατεί στο νησί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος punky διότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου να σταματήσει να με υποτιμά. Άλλωστε, βλέποντας τις συνεχείς του αποτυχημένες προσπάθειες, κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να βρω γκόμενα μέσω internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εεεετσι, έγραψα πάλι. Ελπίζω το smilie στο τέλος του γραπτού να μη τσιμπησει και αυτό αρνητική βαθμολογία. Δλδ τι να αλλαξετε στο ονομα "χρήστης"; Την ορθογραφία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Επίσης fyi (δυστυχώς) πληθαίνουν οι αναφορές ότι το σκανκ είναι καρκινογόνο. Αλλά χίλιες φορές να σε καταραστεί ο θεός και να καταντήσεις χεβιμεταλάς στο Κάιρο, παρά να ψωνίσεις αλμπάνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Btw, στον κόλπο των πειρατών κυκλοφορεί ελευθέρας αλιείας αχρείο αρχείο μεταδεδομένων διαμοιρασμού εγγράφων και οπτικοακουστικού σχετικών παρανόμων ουσιών περιεκτικότατων, 23 γιγα.Να μου πεί να το σπορίσω όποιος ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 εεεεεεεεε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ουυυυυυυυυυυυυυυυυεεεεεεεεεεουυυυυυυυυ... Τι να πει κανεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Btw, στον κόλπο των πειρατών κυκλοφορεί ελευθέρας αλιείας αχρείο αρχείο μεταδεδομένων διαμοιρασμού εγγράφων και οπτικοακουστικού σχετικών παρανόμων ουσιών περιεκτικότατων, 23 γιγα.Να μου πεί να το σπορίσω όποιος ενδιαφέρεται. Αχαχαχαχαχαχαχα, έκλασα από το γέλιο, είσαι ΘΕΟΣ !!!!:mrgreen: We skipping the rules, ah mate? :D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Με παρεξήγησες, μελετάω την θεωρία διαστρωματικής μετακύλισης της σχέσης καταπιεστή-καταπιεζόμενου ενος Πολωνού αντικαθεστωτικού το όνομα του οποίου δεν μπορώ ν'αναφέρω για να προλάβω την δημοσίευση. Περιμένω ένα νεύμα σιωπής και όπως όλες οι απαντήσεις που αναζητούμε απ'την σιωπή έτσι και αυτή ειναι παρεξηγήσιμη γι'αυτό και χρειάζονται επαναλήψεις.Σσσσσσ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Διαβάζοντας το προηγούμενο ποστ σου πάντως, θα έκοβα το χέρι μου ότι δουλεύεις στην ΥΕΝΕΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.