ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μετά την φθινοπωρινή ανανέωση, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για μια άλλη μεγάλη αλλαγή στην Insomnia. Από τότε που η Insomnia ξεκίνησε, ως απλό site με τεχνολογικές ειδήσεις, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει. Τόσο στην τεχνολογία όσο και στον χώρο των υπολογιστών στην Ελλάδα. Κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να αφήσουμε πίσω μας το τελευταίο απομεινάρι των προηγούμενων εποχών. Γι'αυτό, η διαχείριση του forum αποφάσισε να προχωρήσει στην οριστική κατάργηση των greeklish και να καθιερωθεί σε όλο το forum η χρήση της ελληνικής γλώσσας με ελληνικό αλφάβητο. Καταλαβαίνουμε ότι για πολλά μέλη που είχαν συνηθίσει στη χρήση των greeklish όλα αυτά τα χρόνια, η απόφαση πιθανόν να είναι ξαφνική γι'αυτό αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο προσαρμογής. Έτσι, τα greeklish θα καταργηθούν οριστικά και αμετάκλητα στο site και στο forum από την 1η Ιανουαρίου 2008. Μετά την 1.01.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των μελών. Επιτελους. Πλεον τα searches θα γινονται ευκολοτερα. Ελπιζω να καταργηθουν και στα PM . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ουαου!!!!γιουπι!!!!μπραβο στο team τον διαχειριστων! Οι τόνοι στις λέξεις δεν είναι απαραίτητο τμήμα της σωστής χρήσης της γλώσσας? Τα αρχικά κεφαλαία? Τι λες για την κατάχρηση των σημείων στίξης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Οτι απαγορεύτηκαν τα γκρικλις σημαίνει οτι όλοι θα το γυρίσουν στο ινγκρικ, ιφ γιου κατς μαη ντριφτ. Δις γουιλ μπι φαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Οι τόνοι στις λέξεις δεν είναι απαραίτητο τμήμα της σωστής χρήσης της γλώσσας? Τα αρχικά κεφαλαία? Τι λες για την κατάχρηση των σημείων στίξης? Τους διαχειριστες δεν τoυς ενδιαφερουν η σωστη χρηση της γλωσσα η οχι, αλλα τα προβληματα στην αναζητηση και η γενικοτερη κακη εικονα του forum που ειναι γεματο greeklish. Επισης, ενω ενα κειμενο ελληνικο, ακομα και χωρις τονους ειναι ευαναγνωστο, ενα κειμενο με greeklish ειναι κορυραστικο, ειδικα αν ειναι μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ναι δεν διαφωνώ. Ο poscaman άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ουτε εγω διαφωνω.τα καημενα τα ματια μου παραπονιοντουσαν (ειμαι και στην εβδομη σκαλα μυωψ!!).σχετικα με τους τονους εχεις δικιο,αλλα ειναι 1000 φορες πιο ευαναγνωστο το ελληνικο χωρις τονους κειμενο απ'το γραμμενο με greeklish:-D οσον αφορα τα σημεια στιξης,νταξει μωρε,μια υπερβολουλα καναμε,μην το κανουμε θεμα!:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 blah blah (ειμαι και στην εβδομη σκαλα μυωψ!!)blah blah nonsense A man after my own heart! Ταλαιπωρια. Ουτε μυνημα δεν μπορω να διαβασω στο κρεββατι χωρις γυαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 A man after my own heart! Ταλαιπωρια. Ουτε μυνημα δεν μπορω να διαβασω στο κρεββατι χωρις γυαλια. μια απ'τα ιδια.κοντευω να γινω το ακρων αωτον της στραβομαρας να γραφεις τοσο κοντα στον πινακα που η μυτη σου να σβηνει αυτα που γραφεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πωπω, σκτ καιρος εξω, βαριεμαι που ζω, ας κανω το format επιτελους. Duh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πωπω, σκτ καιρος εξω, βαριεμαι που ζω, ας κανω το format επιτελους. Duh... Μάαααθετε τα iiiiimages, λέμεεεε! Προσκυνώ κι εγώ για τη μεγάλη απόφαση που πήραν οι υπεύθυνοι του Insomnia... Και κάτι άσχετο: Με τα νέα bbcodes δεξιά από το spoiler button ξέρει κανείς τί παίζει; Κανένα link... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 @poscaman να πέφτεις πάνω σε δέντρο και να ζητάς συγγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μάαααθετε τα iiiiimages, λέμεεεε! Ακομα στην φαση κανω/δεν κανω ειμαι. Και τα images δεν τα παω πολυ. Προτιμω κατι φρεσκο παρα κατεψυγμενο (στη δουλεια ομως παιζει image... εχω 3 200αρηδες με images απο διαφορες εταιριες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 feron νύχτωσε ρε φίλε απ' το μεσημέρι το ακούω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον, εφαγα λιγη φετα (Λεσβου), ηπια και ενα μπυρονι, και ειμαι ετοιμος. Now or Never. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Άντε, κι η Παναγιά η Συμπυκνοδισκοκρατούσα μαζί σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.