slygeo87 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μετα απο 1,5+ χρονια αξιοπιστης λειτουργειας, ηρθε η ωρα αυτη η εγκατασταση να παρει το bird και να μπει φρεσκια. Βαριεμαι τα format. Εγώ τους drivers.
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Βρειτε τις διαφορες: if there are any Ξεκαρφωτο τελειως. Μοιαζουν ή είναι ιδέα μου;
red7genius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Βρειτε τις διαφορες: if there are any Ξεκαρφωτο τελειως. Μοιαζουν ή είναι ιδέα μου; Δρ Jekyll Mr Hyde:-D
dark_banishing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται.. Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε. δεν έχετε προτζέκτορες στη σχολή .. ;
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ειλικρινα δε το νομιζω... Προβολεις για slides εχουν (της κακιας ωρας) αλλα προβολεις που να συνδεονται με πισι μεσω vga θυρας.. Παω στοιχημα θα με κοιτανε λες και τους μιλαω σε αλλη γλωσσα.. Θα ρωτησω τον πιο hitech καθηγητη οπως προτεινε και ο poscaman αλλα δε νομιζω να βγαλω ακρη. Eπισης, αν το παρατηρησατε, βγηκε κανονας και απαγορευτηκαν τα greeklish σε ολο το φορουμ! Περιθωριο συμμορφωσης ως την αρχη του νεου ετους.
paschalia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μετά την φθινοπωρινή ανανέωση, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για μια άλλη μεγάλη αλλαγή στην Insomnia. Από τότε που η Insomnia ξεκίνησε, ως απλό site με τεχνολογικές ειδήσεις, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει. Τόσο στην τεχνολογία όσο και στον χώρο των υπολογιστών στην Ελλάδα. Κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να αφήσουμε πίσω μας το τελευταίο απομεινάρι των προηγούμενων εποχών. Γι'αυτό, η διαχείριση του forum αποφάσισε να προχωρήσει στην οριστική κατάργηση των greeklish και να καθιερωθεί σε όλο το forum η χρήση της ελληνικής γλώσσας με ελληνικό αλφάβητο. Καταλαβαίνουμε ότι για πολλά μέλη που είχαν συνηθίσει στη χρήση των greeklish όλα αυτά τα χρόνια, η απόφαση πιθανόν να είναι ξαφνική γι'αυτό αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο προσαρμογής. Έτσι, τα greeklish θα καταργηθούν οριστικά και αμετάκλητα στο site και στο forum από την 1η Ιανουαρίου 2008. Μετά την 1.01.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των μελών. Επιτέλους .
poscaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ουαου!!!!γιουπι!!!!μπραβο στο team τον διαχειριστων!
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται.. Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε. κύριε συνάδερφε, πήρατε σεμινάριο τελειοφοίτων; Καλό κουράγιο... Ρίξε μια ματιά εδώ... Αν και , αν θέλεις την γνώμη μου, μην μπαίνεις στον κόπο...Αν τα έχεις καλά με τον καθηγητή, θα πάρεις και βαθμό, αν όχι, βοήθειά σου (τουλάχιστον αυτό γινόταν στα χρόνια μου...)
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Mπα ο καθηγητης ειναι απο τους κλασσικους "μπαινω-κανω μαθημα-γεια σας", δεν ασχολειται. Οποτε απο την εργασια εξαρτώμαι για βαθμο. Απλη εργασια ειναι για μαθημα, εχω ακομα καιρο για πτυχιακες και τετοια. Αλλα θελει παρουσιαση στο τμημα και να ειναι 30 σελιδες+
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 το μάθημα "σεμινάριο τελειοφοίτων" δεν υπάρχει πλέον;
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μαθημα ειναι; Nope δεν υπαρχει, πρωτη φορα το ακουω.
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 μάλλον καταργήθηκε, και πολύ καλά έκανε. Ήταν στο τελευταίο εξάμηνο, και έπρεπε απλά να κάνεις μια μικρή εργασία (ο καθένας διαφορετικό θέμα), και να την παρουσιάσεις στην τάξη. Μεγάλη μπούρδα. Είχες 20 λεπτά για την παρουσίαση, και άλλα 10 για ερωτήσεις (από το "ακροατήριο") και συζήτηση. Ο καθηγητής βαθμολογούσε θετικά τόσο αυτούς που κάναν ερωτήσεις, όσο και τις απαντήσεις του εξεταζόμενου. Οπότε εμείς "στήναμε" ερωτήσεις πρίν το μάθημα (μη ρωτήσει κανείς κανένα τρελό και μείνει ο ομιλητής μαλάκας...). Έ, ρε, ερμα.μου.νιάτα...
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Κάπως έτσι θα είναι και για εμάς φαντάζομαι, παρουσίαση, ερωτήσεις, ολο το πακετο. Δυστυχως δε μπορω να πω οτι υπαρχει πολυ συναδελφικη αλληλεγγυη και προβλεπω μαλλιοτραβηγματα. Θα δουμε.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Τέλεια! Τέρμα τα greeklish στο insomnia Άντε,καιρός να θυμηθείτε τα αιλινηκά σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.