Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

δεν ξερω τι ειναι αλλα χτες τους εβλεπα ολους/ολες τσακωμενους με γκομενες γκομενους εγω αρπαχτηκα με μια που δεν εχω αρπαχτει ποτε , εδω μεσα γινετε μπουγιο , ξερω γω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω τι ειναι αλλα χτες τους εβλεπα ολους/ολες τσακωμενους με γκομενες γκομενους εγω αρπαχτηκα με μια που δεν εχω αρπαχτει ποτε , εδω μεσα γινετε μπουγιο , ξερω γω.

:devil:

τι να σου πω, εγώ πάντως είμαι cool αυτήν την περίοδο

Διάβαζα το μεσημεράκι προς απόγευμα,σε φόρουμ που είμαι μέλος,για κάποιο παληκάρι που σκοτώθηκε.

Δεν μπόρεσα όμως να γράψω εκεί τπτ μιας κ μετακομίζει το φορουμ σε άλλο σέρβερ .

Κ'έτσι είπα να πω εδώ αυτά που ήθελα να πω εκεί , μιας κ το φορουμ ακόμα μεταφέρεται .

Ήθελα να πω ένα συλληπητήρια κ ότι λένε σ'αυτές τις περιπτώσεις αλλά ότι κ να πεις , ακούγεται κούφιο κ κενό .

Πως να πεις οποιαδήποτε συλληπητήρια έκφραση στους συγγενείς του εκλιπόντος/ούσης ?

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου που δεν είχε προλάβει να ζήσει καλά καλά .

Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται..

Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε.

Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται..

Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε.

το ειχα ψαξει κι εγω παλιοτερα,αλλα δεν βρηκα κατι.τουλαχιστον στην πατρα.γιατι δεν ρωτας καποιον καθηγητη σου,μηπως σε εξυπηρετησει εκεινος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...