ferongr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Την τελευταια κουβεντα θα την πει ο παπας που θα μας θαψει η ο φουρναρης που θα μας απανθρακωσει. Γιαυτο μην τσακωνεστε. Αιωνια η μνημη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 κατι μου ελεγαν χτες οτι ειναι η εποχη τετοια που ολοι θα πλακωνονται με ολους. και το βλεπω και εξω και εδω μεσα. συμπτωσεις αλλα λεμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Φταίνε τα άστρα λες? λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ακυρο 10 χαρακτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 δεν ξερω τι ειναι αλλα χτες τους εβλεπα ολους/ολες τσακωμενους με γκομενες γκομενους εγω αρπαχτηκα με μια που δεν εχω αρπαχτει ποτε , εδω μεσα γινετε μπουγιο , ξερω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 δεν ξερω τι ειναι αλλα χτες τους εβλεπα ολους/ολες τσακωμενους με γκομενες γκομενους εγω αρπαχτηκα με μια που δεν εχω αρπαχτει ποτε , εδω μεσα γινετε μπουγιο , ξερω γω. τι να σου πω, εγώ πάντως είμαι cool αυτήν την περίοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mp0u Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 καταρχην να πουμε μια καλησπερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Είπες εσύ. Μάλλον κάτι θα ξέρεις εσύ από μόνιμη διαγραφή. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Διάβαζα το μεσημεράκι προς απόγευμα,σε φόρουμ που είμαι μέλος,για κάποιο παληκάρι που σκοτώθηκε. Δεν μπόρεσα όμως να γράψω εκεί τπτ μιας κ μετακομίζει το φορουμ σε άλλο σέρβερ . Κ'έτσι είπα να πω εδώ αυτά που ήθελα να πω εκεί , μιας κ το φορουμ ακόμα μεταφέρεται . Ήθελα να πω ένα συλληπητήρια κ ότι λένε σ'αυτές τις περιπτώσεις αλλά ότι κ να πεις , ακούγεται κούφιο κ κενό . Πως να πεις οποιαδήποτε συλληπητήρια έκφραση στους συγγενείς του εκλιπόντος/ούσης ? Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου που δεν είχε προλάβει να ζήσει καλά καλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον κάτι θα ξέρεις εσύ από μόνιμη διαγραφή. Σωστά; ---===Σωστά===---. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ---===Σωστά===---. Οι πολλαπλοί λογαριασμοί συνήθως τιμωρούνται σε όλα τα fora. Tough luck αγοράκι. Άντε και καλά μυαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ. Επίσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται.. Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μετα απο 1,5+ χρονια αξιοπιστης λειτουργειας, ηρθε η ωρα αυτη η εγκατασταση να παρει το bird και να μπει φρεσκια. Βαριεμαι τα format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω αναλάβει μια εργασία για τη σχολή και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσω ένα projectorακι να κάνω την παρουσίαση μεσω laptop -powerpoint και γενικά όσο πιο φαντεζί γίνεται.. Εχετε ακουσει να νοικιάζουν τέτοια μηχανήματα και αν εχετε κανα τηλεφωνο (π.μ. ή ποστάρισμα, ότι θεωρείτε καλύτερο); Η εργασια ειναι σε δυο μηνες αλλα θελω να σιγουρεψω καθε λεπτομερεια μεχρι τοτε. το ειχα ψαξει κι εγω παλιοτερα,αλλα δεν βρηκα κατι.τουλαχιστον στην πατρα.γιατι δεν ρωτας καποιον καθηγητη σου,μηπως σε εξυπηρετησει εκεινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.