Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που χάνει δυο λεωφορεία στη σειρά. Respekt

Tα λεωφορεία είναι σαν τις γκόμενες.Ακόμα κι αν το χάσεις ,κάποιο άλλο θα ακολουθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλημέρα! Feelin any better frou-frou?

Xixi βρήκα την φώτο που περιγράφει τα δικά μου χειμερινά ξυπνήματα

128342284077343750ihasablanket.jpg

Ερώτηση: Όταν λέει: Sunday 12AM, εννοεί Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, σωστά;

morning freakster... thanks!

Καλύτερα δεν το λές, αλλά εχω αποκτήσει μια σέξυ φωνή ξενυχτισμένου νταλικιέρη, ρουφάω την μύτη μου κάθε 3 sec. (sic) και ο πυρετός είναι στα επιθυμητά για την εποχή επίπεδα... :P

Τουλαχιστον δε κρυωνεις το πρωι οταν ξυπνας, λογω του πυρετου, κατι ειναι και αυτο. :P

/me tries to look at everything in a positive way

Kαι παλι περαστικα και μακρια απο μας, λολ.

Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που χάνει δυο λεωφορεία στη σειρά. Respekt

πώς σκατά τα κατάφερες ρε μαλ...

(όσο σκέφτομαι τα λεωφορία στην Πάτρα και ειδικά αυτό το γαμι... το "Νο 5" τόσο περισσότερο απολαμβάνω την συγκοινωνία της Αθήνας :-) )

παππου πρεπει να γραψεις βιβλιο:Ο παππους Σούλης και οι καθημερινές περιπέτειες του στην Μιναρούπολη :P

καλά εσύ είσε τυχερός (όσο αναφορα τα λεωφορία μιας που μένεις δίπλα στο κέντρο..)

LoL no offense Houstonαλλά είναι σαν το παρακάτω:

-Αχ μωράκι μου δεν θέλω να κάνουμε έρωτα απόψε, είμαι κουρασμένος.. Μήπως μπορείς να μου πάρεις μια πίττα???

:lol:

ύστερα απ' όλα αυτά, αυτό έλειπε...καλό

περαστικά σου

τον παραλληλισμο τον επιασα. μου φαινετε τα ..αντα εχουν επιπτωσεις. αντε για υπνο .

:confused:

παππου πρεπει να γραψεις βιβλιο:Ο παππους Σούλης και οι καθημερινές περιπέτειες του στην Μιναρούπολη :P

:lol: :lol:

πώς σκατά τα κατάφερες ρε μαλ...

(όσο σκέφτομαι τα λεωφορία στην Πάτρα και ειδικά αυτό το γαμι... το "Νο 5" τόσο περισσότερο απολαμβάνω την συγκοινωνία της Αθήνας :-) )

Ακου ρε.

Καταιβένω 9 και 20 απ'το σπίτι μου για να πάρω τον και μισή.Ενώ λοιπόν περνάω το δρομάκι να βγω κάτω στον δρόμο περνάει μπροστά στα μάτια μου.

Ντάξει λέω,καλός είμαι,θα περιμένω το επόμενο.

Εν τω μεταξύ είχα σκάσει,οπότε σκέφτηκα να ανέβω σπίτι για λίγο να αφήσω το φούτερ.

Τ'αφήνω λοιπόν,πάω και για ένα κατούρημα και ξεκινάω 10 παρα 20 για την στάση.

Παρα τέταρτο βρίσκομαι στο στενάκι που είμουν και πριν και βλέπω το λεωφορείο να περνάει πάλι :-(

Να έχω μείνει μαλάκας! Ενώ τις άλλες φορές το έπαιρνα 9:55 ή στις 10,σήμερα αποφάσισε να περάσει ένα τέταρτο νωρίτερα!

Τέσπα,γλίτωσα μάθημα τουλάχιστον :P

Όχι απόσο θυμάμαι. Ένας πολύ εύκολος τρόπος να με ξεχωρίζεις από τους άλλους μαλλιάδες: είμαι πιο μαλλιάς.

Για πες μου, ήταν o evil twin μου ρεντίκολο όπως συνήθως? Φώναζε και καραγκιόζευε?

σωσιας κανονικα. αφου τον κοιταγα τοση ωρα που θα με περασανε για πουστη. σε hardcoreαδικο ημουν βασικα και μετα θυμηθηκα τι μουσικη ακους γιατι ημουν ετοιμος να του μιλησω και λεω μπα. ναι ψιλοκαραγκιοζακος ηταν.

Lucifer

Ο χρήστης έχει υπερβεί το όριο συνολικών αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων που του αντιστοιχεί και δε μπορεί να λάβει επιπλέον μηνύματα μέχρι να ελευθερώσει χώρο για αποθήκευση.

Καθάρισε και το πμ ίνμποξ σου.

1980

Δέν ακουω hardcore αν και δεν ειναι απιθανο να βρεθω σε τετοιους χωρους. Σκατά για το καραγκιοζιλίκι, συμβαίνει συνέχεια. Τελευταία φορά εθεάθη στο Παρίσι να δέρνει μια ιερόδουλη στην μέση του δρομου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...