punky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Taking this one out of context for posterity. Ρε λαμόγιο, όταν το έγραφα, ήξερα πως δίνω πάσες σε άδειο τέρμα. Τι mighty mouse και αηδίες. Ένα είναι το mouse. Όπως λέει και ο χυδαίος κουμπάρος μου "Στα 120 Ευρώ, πρέπει να κάνει και πίπες για να το πάρω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.grieves Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 χε χε.αυτό μου θυμίζει πως διαλύθηκε η συναυλία των rolling stones το 67 στην αθήνα. επαιζαν το satisfaction και ο διοικητής της αστυνομίας λεει στους μπατσους του "τι καθεστε και τους ακουτε αυτοι λένε οτι θα μας σφάξουν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Όπως λέει και ο χυδαίος κουμπάρος μου "Στα 120 Ευρώ, πρέπει να κάνει και πίπες για να το πάρω". Έκανα πολλές οικονομίες, καθάρισα πολλές σκάλες, και το πήρα 85. Τώρα κάνει 77. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 το κείμενο είναι δικό σου αυτούσιο. Δεν έκανα καμία παραλλαγή. Δεν ασχολούμαι με το να σου εξηγήσω το λολα-να-ενα-μήλο απλά για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις, αφου δεν μας παίρνει εξάλλου, στο παραθέτω. Καληνύχτα. έλα βρε φρου, άσε και κανένα big grin στη θέση του τι χρειαζόνταν τα σχόλια και οι ειρωνείες ? όνειρα γλυκά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 έλα βρε φρου, άσε και κανένα big grin στη θέση τουτι χρειαζόνταν τα σχόλια και οι ειρωνείες ? όνειρα γλυκά Έχει πλάκα που διαμαρτύρεσαι, ενώ εσύ επανειλλημένα, για να "αποδείξεις" κάτι, βάζεις λόγια στα πληκτρολόγια των άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Έχει πλάκα που διαμαρτύρεσαι, ενώ εσύ επανειλλημένα, για να "αποδείξεις" κάτι, βάζεις λόγια στα πληκτρολόγια των άλλων. αστό δεν έχω όρεξη απόψε, αλλά για την ιστορία, για διάβασε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 αστό δεν έχω όρεξη απόψε,αλλά για την ιστορία, για διάβασε καλύτερα LoL no offense Houston αλλά είναι σαν το παρακάτω: -Αχ μωράκι μου δεν θέλω να κάνουμε έρωτα απόψε, είμαι κουρασμένος.. Μήπως μπορείς να μου πάρεις μια πίττα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 LoL no offense Houston αλλά είναι σαν το παρακάτω: -Αχ μωράκι μου δεν θέλω να κάνουμε έρωτα απόψε, είμαι κουρασμένος.. Μήπως μπορείς να μου πάρεις μια πίττα??? δεν πας για υπνο που λες για πιπες βραδιατικο. ρεζιλι με εκανες παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τσ... πτωχέ τσομπάνη 1980 να μην πιάνεις τον παραλληλισμό ... * διαστρεβλώνεις το κείμενο μου ρε απατεώνα? εγω δεν χρησιμοποίησα την θου Κύριε Βρασίδα λέξη που έγραψες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τσ... πτωχέ τσομπάνη 1980 να μην πιάνεις τον παραλληλισμό ... * διαστρεβλώνεις το κείμενο μου ρε απατεώνα? εγω δεν χρησιμοποίησα την θου Κύριε Βρασίδα λέξη που έγραψες ... τον παραλληλισμο τον επιασα. μου φαινετε τα ..αντα εχουν επιπτωσεις. αντε για υπνο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 νταξ ..έχω άλλο ένα χρόνο ζωής... πάω για ύπνο γιατί είμαι με 38 πυρετό την ίωση μου μέσα.. τσάου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Η πρώτη επαφή είναι καλή μαζί του. Η μόνιμη συμβίωση είναι προβληματική.Μαζεύει σκόνη για πλάκα το μπιλάκι. Και η ελάχιστη σκόνη το αποσυντονίζει και το στομώνει. Κι επειδή δεν ανοίγει, πρέπει σα μαλάκας να του κάνεις μασάζ κρατώντας το ανάποδα. Επιπρόσθετα, έδώ και κάποιες μέρες έχει χάσει τη μαγική ικανότητα να λειτουργεί και σαν τρίτο κουμπί το μπιλάκι. Κι αναγκάζομαι να κάνω συνέχεια δεξί κλικ πάνω στα λινκ για να διαλέξω "open in new tab" στον safari. Χμμμ ενδιαφερον. Μαλλον δεν θα ψωνισω mighty mouse για το mac mini που σκευτομαι να παρω αλλα microsoft λευκο (το απλο intellimouse) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 πάω για ύπνο γιατί είμαι με 38 πυρετό την ίωση μου μέσα.. τσάου περαστικά μπεμπίτσα ! Καλημέρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα!!! Παρασκευη οεοεοεο!!!! pill g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που χάνει δυο λεωφορεία στη σειρά. Respekt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.