Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ το καλύτερο πράγμα που βρίσκω στην δουλειά μου είναι ότι δεν είμαι αναγκασμένος να ξυπνάω νωρίς. Μικρός (15-20 χρονών) όταν δούλευα καλοκαίρια σε κάτι βιοτεχνίες, μηχανουργεία κλπ, το πρωινό ξύπνημα με σκότωνε.

Πω πω μάγκα μου, θυμάμαι που δούλευα εργάτης σε ένα εργοστάσιο βαφής αλουμινίου στον Κηφισό, όταν ήμουν φοιτητής. Κι έβγαινα με το παπί, 5 το πρωί μέσα στο καταχείμωνο.

Νομίζω ότι ήταν το σοβαρότερο κίνητρο που είχα για να διαβάζω.

Δημοσ.

@punky δουλεψα mighty mouse σημερα το πρωι σε μια γραφιστικη εταιρια το πρωι σημερα (αυτοι χρησιμοποιουν γραφιδες κυριως) και ηταν καταπληκτικη εμπειρια. Ειδικα το scroll μπιλακι. Παντως και τα κουμπια αν τα συνηθησεις λιγο ειναι μετα πολυ ξεκουραστα. Αυτα. Ξεκουραση τωρα γιατι το μεσημερι παμε για ανελεητο τραβηγμα καλωδιων. στις ψευδοροφες.

Δημοσ.
Νομίζω ότι ήταν το σοβαρότερο κίνητρο που είχα για να διαβάζω.

ακριβώς αυτό.

Εγώ έβγαινα από τις 6 στον δρόμο και περίμενα να περάσει ένα παιδί που είχε παπί να με πάρει μαζί του στην δουλειά. Από τότε το όνειρό μου ήταν να κάνω μια δουλειά που να ξυπνάω ότι ώρα θέλω. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που το πέτυχα...

Δημοσ.
Ξανα εγκαταστησα το winamp και συνεχιζουν να ειναι αναποδα ολα.:mad::mad:

Πρώτον ελπίζω να έχεις δοκιμάσει διαφορετικά βιντεάκια και όχι μόνο ένα

Δεύτερον για ποιο λόγο χρησιμοποιείς το winamp για να παίζεις βιντεάκια?

Δημοσ.

Είναι και δίκή μου απορία αυτό.

Ξανα εγκαταστησα το winamp και συνεχιζουν να ειναι αναποδα ολα.:mad::mad:

Έχεις κάποιο codec pack εγκατεστημένο; Στείλ'το στον αγύριστο λέμε και κάνε όσα αναφέρω στο MPEG-4 HOWTO της υπογραφής και αφορούν το playback (τώρα με το Wiki πρέπει κάποτε να το ανεβάσω και να το σπάσω και στα 2 τελικά...)

Δημοσ.
Πρώτον ελπίζω να έχεις δοκιμάσει διαφορετικά βιντεάκια και όχι μόνο ένα

Φυσικα και δοκιμασα διαφορετικα βιντεακια.

Δεν εχω ιδιαιτερο λογο που το χρησιμοποιω, για την ακριβεια εχω και το Media player αλλα εκνευριστηκα που ειναι αναποδα και δεν ξερω γιαι ειναι αναποδα.:mad:

codec pack τι ειναι?

Δημοσ.
codec pack τι ειναι?

Μία συλλογή από φίλτρα αναπαραγωγής για διάφορα video-audio formats, που είτε εγκαθιστά και πολλά περιττά (όπως παλιότερα το διαβόητο DivXG400 που έκανε παρόμοια αναποδογυρίσματα σε πολλούς) είτε εγκαθιστά σωστά φίλτρα μεν, με μη στάνταρ τρόπο δε έτσι ώστε να μη σου επιτρέπει σωστή εποπτεία/ρύθμισή τους και/ή δυνατότητα επιλεκτικής απεγκατάστασής τους. Φτου, κακά, τζιζ, μακριά.

Τα πιο γνωστά: KLite (Mega) codec pack, Codec Pack All in 1, Nimo Codec Pack, Mega Codec Pack.

Δημοσ.
KLite (Mega) codec pack εχω. Αμα το βγαλω δεν θα χω προβλημα?

Οχι, κανένα. Απλά δε θα παίζουν τα video μεχρι να το ξαναβάλεις. Οταν θα το ξαναβαλεις ολα θα παιζουν νορμαλ.

Δημοσ.
Αμα το βγαλω δεν θα χω προβλημα?

"Strong in the HOWTO, the Force is, Luke. Read first, you must. Ask later... "

God damnit, είδες τώρα; Αναγκάσες τον Yoda να βγει και να επαινέσει δημοσίως τα HOWTOs μου... :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...