Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 http://www.gaycypriot.blogspot.com/ Καταπληκτικό μπλογκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Irrelevant. Note to self: Ease up on stuff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 http://www.gaycypriot.blogspot.com/ Καταπληκτικό μπλογκ. Άσε τα σάπια, είναι φίλος σου που σε παρακάλεσε να το ποστάρεις εδώ, μπας και γράψει κανείς κάνα σχόλιο στο blog. Αράχνες το κόβω να 'χει πιάσει, πάνω από 20 hits την ημέρα δεν πρέπει να 'χει. Και μιας και ανέφερα πιο πανω για YouTube και comments, θέλω να θέσω ένα θέμα μείζονος σημασίας προς συζήτηση: WTF is wrong με την χρονολογική σειρά των σχολίων; Δηλαδή σκεφτείτε να πάτε εδώ στο Insomnia στον πίνακα ελέγχου και να βάλετε αύξουσα σειρά προβολής. Ξέρει κανείς αν στο YT αλλάζει κάπως αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Επειδη το ΥΤ δεν ειναι forum, εχει αναποδα τη σειρα των σχολιων ωτε να φαινονται τα νεα σχολια με την πρωτη χωρις να ψαχνεις σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Επειδη το ΥΤ δεν ειναι forum, εχει αναποδα τη σειρα των σχολιων ωτε να φαινονται τα νεα σχολια με την πρωτη χωρις να ψαχνεις σελιδες. Υποπτεύομαι ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο κάθε βίντεο να ανοίγει στην τελευταία σελίδα των σχολίων by default... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ένα από τα σοφοτέρα πράγματα που έκανα τελευταία ήταν που έκανα block element με το adblock όλο το παράθυρο με θα comments στο youtube. Χαλαρά ότι πιο χαζό υπάρχει στο δίκτυο αυτή την στιγμή. Βγάζει νόημα: είναι τηλεόραση. Στο internet. Και την συζητάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Και γτ το έκανες μπλοκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Επειδη ο χελμ διαφερει. Εμεις ειμαστε μετρια ανθρωπακια του σωρου και αυτος ειναι ο πεφωτισμενος ο ρητορας που εχει αποψη για ολα. Πλακα κανω φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Και γτ το έκανες μπλοκ; έχω μια ψυχαναγκαστική τάση να διαβάζω τα comments όσο κάνει preload το video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 - «Έχω μια πελώωωρια λαχτάρα για YouTube comments!», είπε ο Κουϊκάρας τραβώντας μια πελώρια ρουφηξιά από το Nesquik του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Φρικαλέο πράγμα το πρωινό ξύπνημα. Ειδικά το χειμώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Σε ξαγρυπνά ο έρωτας; Τι να σου φίλε μου; Εγώ ξυπνώ κάθε μέρα στις 06:00 και κάνω 60χλμ ημερησίως, για να πάω στη δουλειά μου. Δεν παραπονιέμαι, η διαδρομή μου δίνει ωραίες ιδέες για φωτογράφηση. Κάποια στιγμή... Πλάκα-πλάκα, μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εγώ το καλύτερο πράγμα που βρίσκω στην δουλειά μου είναι ότι δεν είμαι αναγκασμένος να ξυπνάω νωρίς. Μικρός (15-20 χρονών) όταν δούλευα καλοκαίρια σε κάτι βιοτεχνίες, μηχανουργεία κλπ, το πρωινό ξύπνημα με σκότωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 μου την δίνει το πρωινό ξύπνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες... Καλημέρα ! (ααααχ μας κατέστρεψες χθες φιλενάς !!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.