Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ poscaman & lucifer

Ε οχι και 80 ευρω για μια εγκατασταση ADSL modem. Προσωπικα αναλογα με την αποσταση απο την εδρα μου παιρνω 20-35?, και μετα κανω και port forwarding για οσες εφαρμογες δουλευει ο πελατης.

Για θεματα software αμα μου φερουν το PC σπιτι (εδρα) μου, ενα 5-10 ευρω, ετσι για τα τσιγαρα. Παντως γενικα με ιδιωτες δουλευω μονο με γνωστους. Τις επιχειρισεις, ειδικα αν τις κοβω κερδοφορες και με θετικο ρυθμο αναπτυξης, ε, τις μαχαιρωνω κοκκαλο. Δεν θα τα βαζει ολα στην τσεπη του το αφεντικο και μερικοι θεωρητικοι (aka ασχετοι) τυποι με γλοιωδεις τροπους (project managers κλπ γραβατοκουστουμαρισενοι). Αααα, μην ξεχασω δικηγορους και συμβολαιογραφους. Απο αυτα που ακουω και βλεπω εκει, θα επρεπε να χρεωνω ενα στανταρ 500αρικο για ψυχολογικα προβληματα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μαααααλιστα...

α και επειδή δεν πήρα απάντηση πριν---> για ποιο λόγο το θέμα με την παιδική πορνογραφία έχει 5 αστέρια??

ντακσει τωρα;

Δημοσ.

Πω ρε φίλε, φάγαμε και 2ο απ'τους Τσέχους. Αυτά παθαίνεις χωρίς κλόζε, μπάλακ και λαμ.

Ας είναι, χοροπηδάνε χαρούμενες τσέχες στις κερκίδες.

Δημοσ.
Πω ρε φίλε, φάγαμε και 2ο απ'τους Τσέχους. Αυτά παθαίνεις χωρίς κλόζε, μπάλακ και λαμ.

Εμείς πάλι κερδίσαμε 0-1 μέσα στην Κων/πολη, μετά από πολύ καλό παιχνίδι συνολικά...:-)

Δημοσ.

Για ποδοσφαιρο μιλατε? Ακουσα κατι κραυγες απο απεναντι. Εμενα η TV τα παιξε πριν απο 6 μηνες, και ειλικρινα, δεν εχω ως τωρα νοιωσει την αναγκη να παρω καινουργια. Ουτε με ποδοσφαιριδια ασχολουμαι

Δημοσ.
Εμείς πάλι κερδίσαμε 0-1 μέσα στην Κων/πολη, μετά από πολύ καλό παιχνίδι συνολικά...:-)

δεν θυμάμαι την εθνική να έχει ξανακάνει τόσο καλό παιχνίδι...

Δημοσ.
Όχι ρε, εγώ λέω για ποδόσφαιρο.

Ο πάρσιφαλ λέει για την εθνική ελλάδος.

:-(

Τραγούδα, φιλαράκι. Εγώ έβγαλα γούστα απόψε, πάντως...

EDIT: Και αυτήν τη στιγμή γελάω με τα ζώα (τόσο Έλληνες όσο και Τούρκους) που ποστάρουν σχόλια σ' αυτό το YouTube video!

Δημοσ.
Όχι ρε, εγώ λέω για ποδόσφαιρο.

Ο πάρσιφαλ λέει για την εθνική ελλάδος.

Αυτο παντως το επιασα, παρα το γεγονος οτι οταν ακουω offside σκεφτομαι συρματοπλεγματα, στρατιωτες απο τη μια και ενα αναμαλλιασμεννο πληθος απο την αλλη πλευρα. Nicely done.

Δημοσ.

ερωτηση προς τους κατεχοντες το άθλημα:

αν παρει κοκκινη ο τερματοφυλακας,τι γίνεται στο παιχνιδι??

parsifal,δωσε λινκ

Δημοσ.

parsifal,δωσε λινκ

Πάει αποδυτήρια.

Αν υπάρχουν κι αλλες αλλαγές για την ομάδα, βγαίνει κάποιος και μπαίνει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Αν όχι, κάποιος παίκτης φοράει γάντια.

Δημοσ.

parsifal,δωσε λινκ

η ομάδα συνεχίζει και παίζει με κανέναν στο τέρμα ή ενίοτε παίζει και παγκότερμα(δηλαδή την μάμησαν)..:-)

και τώρα σοβαρά..μπαίνει κανονικός παίχτης τέρμα αν έχουν εξαντληθεί οι αλλαγές ή αν όχι ο προπονητής βγάζει κάποιον και βάζει στην θέση του τον αναπληρωματικό τερματζή..

Δημοσ.
:-(

Τραγούδα, φιλαράκι. Εγώ έβγαλα γούστα απόψε, πάντως...

EDIT: Και αυτήν τη στιγμή γελάω με τα ζώα (τόσο Έλληνες όσο και Τούρκους) που ποστάρουν σχόλια σ' αυτό το YouTube video!

Γαμάτα τα σχόλια, έχει κάποια ωραία. Γράφει ο Τούρκος 1-4 > 0-1 και του απαντάει ο Έλληνας Euro 2008 > Asian TV 2008. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...