Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Έχουμε και κανάλι στο IRC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Φτωχούληδες μείνετε με τα ipods και τα treα (sic) . Αυτό το post έγινε από το εξοχικό μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Καραϊβική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Φτωχούληδες μείνετε με τα ipods και τα treα (sic) . Αυτό το post έγινε από το εξοχικό μου: καταραμενη φτωχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Συγνωμη αυτο εξοχικο ειναι η μια πυραμιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Έχασα 3 γατάκια... :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Συγνωμη αυτο εξοχικο ειναι η μια πυραμιδα? που να καταλαβεις εσυ απο μοντερνα αισθητικη....:razz: Έχασα 3 γατάκια... :-( δικα σου ηταν?η της μανας τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παππού, κρίμα... Για να δούμε κι αυτό το 1408 τι λέει, κατεβαίνει με μια άλφα ταχύτης, σε κανα δίωρο θα το έχουμε, Μπόκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Έχασα 3 γατάκια... :-( Συλλητηπυρια και τα τρια μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ήθελα να γράψω κάτι προσβλητικό για τον ανερχόμενο, που μόνο στα μαγευτικά Παλούκια Σαλαμίνας έχει αξιωθεί να πάει και που μας έκανε τα trea δύο, αλλά μεσημέριασε και είναι η ώρα που ξυπνάει ο ευερέθιστος mod. Επίσης να ενημερώσω τους φίλους μας (φλασιά γιατί με ρώταγε κάποιος συνάδελφος), ότι όσοι σκοπεύετε να πάτε Βαρκελώνη, να ξέρετε πως τα ναρκωτικά εκεί είναι καλύτερα, λίγο φτηνότερα, και πιο εύκολο να βρεθούν, σε σύγκριση με την Αθήνα. Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή για ένα ευνομούμενο κράτος που θέλει να είναι και στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris19793 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 θέλω να αλλάξω το όνομα χρήστη.Γίνεται?αν όχι θέλω να διαγραφώ.πώς γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εκτός κι αν πάτε στην Ίο. Δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να βρεις κάτι εκεί, πάντως κάθε 50 μέτρα σε σταματάνε οι ξένοι για να σε ρωτήσουν αν έχεις εσύ να τους πουλήσεις τίποτα. Αυτός είναι σωστός τουρισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 θέλω να αλλάξω το όνομα χρήστη.Γίνεται?αν όχι θέλω να διαγραφώ.πώς γίνεται? απλα δεν ξαναποσταρεις.δε μπορεις ουτε να αλλαξεις το ονομα,ουτε να διαγραφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εκτός κι αν πάτε στην Ίο. Δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να βρεις κάτι εκεί, πάντως κάθε 50 μέτρα σε σταματάνε οι ξένοι για να σε ρωτήσουν αν έχεις εσύ να τους πουλήσεις τίποτα. Αυτός είναι σωστός τουρισμός. εσυ αμα πας σε ξένη χώρα πόσο πιθανον ειναι να πας φορτωμένος ??? Λογικο ειναι οι τουρίστες να ζητανε απο μάς ενα απο τα "τουριστικά προιοντα" μας ... ιχιχιιχιχι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Επίσης να προσθέσω ότι το τεράστιο δορυφορικό πιάτο είναι για επικοινωνία με ΑΤΙΑ τύπου punky. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.