Freakster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Αλλα ποιο καλο παιδακι θα μου πει τιπατησα? Πιθανότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Σίγουρα έγινε αφού πείραξες κάτι στο Winamp; Με Google και Winamp video flip δε βρίσκω κάποια ρύθμιση που να το (απ)ενεργοποιεί. Βάζω στοίχημα ότι εγκατέστησες κάτι άλλο από video codecs (κανένα codec pack ίσως; ) που σου έκανε τη ζημιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 A γι'αυτό ήταν Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες...σαβ/κο του μέλιτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μην παίζετε με τον πόνο μου. Παίχτε με της sirina. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μην παίζετε με τον πόνο μου. "με χιλια χρονια φυλακη τιμωρησα το χαρο,να σ εχω παντα λεφτερη μαζι σου να γουσταρω" Α-ΡΕ-ΛΟΥΣΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μην παίζετε με τον πόνο μου.Παίχτε με της sirina. H Sirina ξεμπερδεύει με επανεγκατάσταση. Εσύ με διαζύγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μα γιατι να θελει επανεγκατασταση? Οπως το κανα ετσι θα διορθωνεται. Και ναι σιγουρα εγωφταιω γιατι χτες εβλεπα ταινια πηγα να την κλεισω, εκανα βιαστικα δυο κλικ καπου και ξαφνικα αντιστραφηκε η οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μονολογώ: Οι τρεις ελλείψεις του άντρα: 1. ένας άντρας παντρεύεται από έλλειψη γνώσης 2. χωρίζει από έλλειψη υπομονής 3. ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης Lucifer, σε ποιο στάδιο είσαι; Στο πρώτο ή στο δεύτερο; Ό,τι και να κάνεις ο punky θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 για μισο.για ποια εκδοση winamp λεμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Παντρεύτηκες σοβαρά ή τρόπος του λέγειν? 22 χρονών βαμβάκι παιδί καημένο! Μήπως είναι για να πάρει η νεαρά visa όπως στις ταινιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 για μισο.για ποια εκδοση winamp λεμε? Η εκδοση μου ειναι 5.35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μπα, έχω παρκάρει μόνιμα στο βήμα Νο 2. Για κάποια πράγματα δεν είμαστε γεννημένοι μερικοί, αφτερ ωλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 @λουσιφερ μάλλον το "να τους εκατοστήσεις" δεν είναι η σωστή ευχή ε; καλή αρχή πάντως. κι εγώ περιμένω να γινω 22 για να σπασω το φράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εγώ από στιγμή σε στιγμή θα θέσω το νέο μου όριο στους 11(ίσως και κάτι) μήνες..λουσι δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό για σένα πάντως..μου έχεις φανεί αρκετά λογικό ων ως τώρα για να κάνεις κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρεκόρ μου 7 μήνες. Καλά να σου πάει, Lucifer. and now for something completely different http://www.slightlywarped.com/crapfactory/curiosities/rockbalance.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.