Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 :lol::lol::lol:Τι έγινε εδώ? Συνήλθε το κονκλάβιο να 'δικάσει' το μίασμα….που λέγεται Houston? Ε ρε ξύλο που σας χρειάζεται κοπρόσκυλα…. Λοιπόν, εσύ κοπέλι, βάλε το post όπως ήταν μη σε πάρει ο διάολος και ζήτα συγνώμη, και συ ferongr δε χρειάζεται να λες τόσα πολλά. LoL σε ποιόν τα λέει αυτά???? χαχαχχαχααχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ρε χιουστον.... παλι τα ιδια . κουλαρε λιγο. κοπελι σημαινει αγορι στην κρητη αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 καλά εν ευθέτω χρόνω θα τα πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ναι ρε 1980 παλιό, ποιόν εννοεί ειναι το θέμα, αντε γρήγορα όμως φεύγω και θέλω να γελασω λίγο πρίν φύγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 καλά εν ευθέτω χρόνω θα τα πούμε Μας απειλλιεις; Αν δε σου αρέσει να σχολιάζουν τα χαριτωμένα που γράφεις συνεχώς, είτε δεν τα γράφεις, είτε αποχωρείς. Εάν πιστεύεις τα σχόλια είναι υβριστικά, κάνεις αναφορά. Simple as that. Κατά τα άλλα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Κατι πατησα -δεν ξερω τι- και εχει αντιστρραφει η εικονα στο winamp. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Κατι πατησα -δεν ξερω τι- και εχει αντιστρραφει η εικονα στο winamp. Καμια ιδεα? Έχω μια ιδέα, αλλά δε θα σου αρέσει πολύ: , welcome back! , happy birthday! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 και συ ferongr δε χρειάζεται να λες τόσα πολλά. Δεν εισαι εσυ αυτος που θα μου υποδειξει τι θα πω και τι οχι. Αυτο... Πωπω.... Παω για αιμοδοσια και γυριζω και βρισκω τα πραγματα ανω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ^^ Το σκεφτηκα και εγω αλλα νομιζω θα με πιασει το αυχενικο μου αμα κανω συνεχεια κατακορυφ. Καμια ιδεα αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Να γυρίσεις ανάποδα την οθόνη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Να απεγκαταστησεις και να ξαναπερασεις winamp και codecs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μηπως να φωναξεις κανα τεχνικο? Κλεφτες και μεις να γινουμε με τα παλιοφορουμ που χουμε μπλεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 καλα,αν ερχοταν τεχνικος στο σπιτι,γι αυτη τη δουλεια,ποσο θα χρεωνε? ετσι απο περιεργεια,να δω αν παιρνω πολλα/λιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μηπως να φωναξεις κανα τεχνικο? Τεχνικό για software θέμα; Κι εμείς οι πληροφορικάριοι κλέφτες θα γίνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Σιγα μην φωναξω τεχνικο για κατι που ειναι απλο και στην τεικη διορθωνεται αμα ξανα εγκαταστησω το προγραμμα. Αλλα ποιο καλο παιδακι θα μου πει τιπατησα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.