Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαναπαρε 131... Τι να πω... Μαλλον σου δωσανε λαθος νουμερο

BTW απο τα Χριστουγεννα Upload 1Μbps (μπορει και παραπανω) για εμας της 4νετ στο ιδιοκτητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πήρα και μου λένε ότι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για την αναβάθμιση..να τους πάρω τηλέφωνο αύριο λένε και μου το έκλεισε..όποιος θέλει ακολουθεί για πολιορκία στα κεντρικά..πρέπει να φέρει μαζί του το λιγότερο ένα γκαζάκι..

όποιος θέλει ακολουθεί για πολιορκία στα κεντρικά..πρέπει να φέρει μαζί του το λιγότερο ένα γκαζάκι..

σπάσε, κάψε, πέτα πέτρες...

i've been challenged by punky για αγωνα αντοχης.... Βασικα του πεταξα το γαντι, το σηκωσε εβαλε μεσα χαλικια και μου το ξαναπεταξε.

Οποιος κανει περισσοτερα χιλιομετρα σε εφτα μερες, wins.

Βεβαια αυτος εκανε στο last run του 11km :shock:

(Punky εκανα οτι ειπες, εριξα public praise τωρα που ξαναμαζευτηκαν ολες, where is my money?? :s)

Δεν έτρεχα, γρήγορο περπάτημα έκανα.

Το έχω μαλακίσει τελευταία και δε γυμνάζομαι καθόλου.

Btw 22 χλμ έκανα στο last run. Απλά σταμάτησα στην Ομόνοια για να πάρω ένα νερό και να χαζέψω τα τζάνκια.

Για αυτό και πήρε τη διαδρομή ως δύο των 11 χιλιομέτρων.

Όπως καταλαβαίνεις, η μόνη σου ελπίδα να με κοντράρεις, είναι να κοτσάρεις το nike kit σε κάποιο ΚΤΕΛ που πάει στην Ξάνθη.

Καλημέρα ferongr.

βασικά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι το βρίσκω το πιο σεξιστικό και offtopic (απο την real life) post.

Κάποιος που τα γράφει αυτά αν δεν το κάνει για λόγους εντυπωσιασμού, τότε δεν έχει ιδέα απο την ύπαρξη και δη της γυναίκας...

Τι πάει να πει είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της? Καραλόλ δηλαδή...

Και όταν λέει όταν μεγαλώσει αρχίζει και συμβιβάζεται τι εννοεί? Οτι αχ γαμώτο τι κρίμα εχω σεξουαλικές σχέσεις και τελείως συμβιβαστικά έχω επαφές?

Αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος έτσι για να μας αποτελειώσει... και αφού λοιπόν η απελπισμένη παύλα "πειραγμένη" 30αρα δεν έχει ελπίδα καμιά, στεφανώνεται έναν, οποιονδήποτε ρε παιδί μου, έτσι ξερωγω...

Γαμώ τις θεωρίες, μπας σε καλό του μας έφτιαξε την μέρα...

ααα δε θα τα παμε καλά ...δε θα τα πάμε καθόλου καλάαααα

Χμμμ, δεν παρακολουθουσα το συγκεκριμενο νημα ιδιαιτερα, (ηταν απο ενα τυπα που περνουσε την εφηβεια αν θυμαμαι καλα?) Τεσπα, αν ηταν γρραμμενο χιουμοριστικα ισως να δικαιολογουταν. Καθως ομως δεν ειδα ουτε smilie ουτε κανενα χιουμοριστικο demeanor, θα πω οτι απλα ειναι εκτος πραγματικοτητας. Παντως, για μενα προσωπικα, τα 40+ θα μου φαινονταν ιδανικα να ξεκινησω κατι σοβαρο. Μηπως αυτο θα με κανει απελπισμενο 40αρη που βλεπει να μετραει αντιστροφα το ρολοι? Τεσπα. Μπαινω σε λειτουργια να παω να παρω καφε. Γιατι να μην εχουν οι συσκευασιες τσιπ που να σε ειδοποιουν στο κινητο πριν γυρισεις σπιτι να ψωνισεις?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι έγινε εδώ?

Συνήλθε το κονκλάβιο να 'δικάσει' το μίασμα….που λέγεται Houston?:-D

Ε ρε ξύλο που σας χρειάζεται κοπρόσκυλα….:mrgreen:

Λοιπόν,

εσύ κοπέλι, βάλε το post όπως ήταν μη σε πάρει ο διάολος και ζήτα συγνώμη,

και συ ferongr δε χρειάζεται να λες τόσα πολλά.

Δεν έτρεχα, γρήγορο περπάτημα έκανα.

Το έχω μαλακίσει τελευταία και δε γυμνάζομαι καθόλου.

Btw 22 χλμ έκανα στο last run. Απλά σταμάτησα στην Ομόνοια για να πάρω ένα νερό και να χαζέψω τα τζάνκια.

Για αυτό και πήρε τη διαδρομή ως δύο των 11 χιλιομέτρων.

Όπως καταλαβαίνεις, η μόνη σου ελπίδα να με κοντράρεις, είναι να κοτσάρεις το nike kit σε κάποιο ΚΤΕΛ που πάει στην Ξάνθη.

Λεσβος. Καλοκαιρι. Λεπετυμνος - Μανταμαδος (50 χιλιομετρα μπρος πισω συνολικα στους κατσικοδρομους της Λεσβου) με ενδιαμεση ξεκουραση μιση ωριτσα σε καφενειο του Μανταμαδου.

Και με αυτα τα απλα παπουτσια

rbk_cl_12267.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...