Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα ferongr. βασικά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι το βρίσκω το πιο σεξιστικό και offtopic (απο την real life) post. Κάποιος που τα γράφει αυτά αν δεν το κάνει για λόγους εντυπωσιασμού, τότε δεν έχει ιδέα απο την ύπαρξη και δη της γυναίκας... Τι πάει να πει είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της? Καραλόλ δηλαδή... Και όταν λέει όταν μεγαλώσει αρχίζει και συμβιβάζεται τι εννοεί? Οτι αχ γαμώτο τι κρίμα εχω σεξουαλικές σχέσεις και τελείως συμβιβαστικά έχω επαφές? Αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος έτσι για να μας αποτελειώσει... και αφού λοιπόν η απελπισμένη παύλα "πειραγμένη" 30αρα δεν έχει ελπίδα καμιά, στεφανώνεται έναν, οποιονδήποτε ρε παιδί μου, έτσι ξερωγω... Γαμώ τις θεωρίες, μπας σε καλό του μας έφτιαξε την μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ, δεν παρακολουθουσα το συγκεκριμενο νημα ιδιαιτερα, (ηταν απο ενα τυπα που περνουσε την εφηβεια αν θυμαμαι καλα?) Τεσπα, αν ηταν γρραμμενο χιουμοριστικα ισως να δικαιολογουταν. Καθως ομως δεν ειδα ουτε smilie ουτε κανενα χιουμοριστικο demeanor, θα πω οτι απλα ειναι εκτος πραγματικοτητας. Παντως, για μενα προσωπικα, τα 40+ θα μου φαινονταν ιδανικα να ξεκινησω κατι σοβαρο. Μηπως αυτο θα με κανει απελπισμενο 40αρη που βλεπει να μετραει αντιστροφα το ρολοι? Τεσπα. Μπαινω σε λειτουργια να παω να παρω καφε. Γιατι να μην εχουν οι συσκευασιες τσιπ που να σε ειδοποιουν στο κινητο πριν γυρισεις σπιτι να ψωνισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα ferongr. βασικά αυτό που ήθελα να πω είναι οτι το βρίσκω το πιο σεξιστικό και offtopic (απο την real life) post. Μηπως εννοεις αυτο; Έχω κατά καιρούς πολλές ανησυχίες. Μερικές από αυτές είναι καλλιτεχνικές. Να μία: http://www.youtube.com/watch?v=cRIZI0flcpw τεσπα. Εχω ενα αποτυπωμα στο δεξι γλουτο μου. Τριτο ετησιο service αυτοκινητου, 500 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Γερμανικο? Για μια BMW 316 η αντιπροσωπεια χρεωνε τα μπουζι (απλα μπουζι BTW που βρισκεις στα βενζιναδικα) 45?. Οι αντιπροσωπειες σκοτωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Γερμανικο? Για μια BMW 316 η αντιπροσωπεια χρεωνε τα μπουζι (απλα μπουζι BTW που βρισκεις στα βενζιναδικα) 45?. Οι αντιπροσωπειες σκοτωνουν. Η Φιατ μετακομισε στη Γερμανια; Πιθανοτατα με τετοιες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Για το παλιο civicακι μου (Civic 1.6 ESi του 94) εδωσα 250 για λαδια-τακακια μπρος-μπουζι-ιμαντα εκκεντροφορου-γρασσαρισματα στο μπροστινο και κατι ψιλαδακια ακομη. Σε συνεργιο της γειτονειας μεν, καλο μαστορα δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Για το παλιο civicακι μου (Civic 1.6 ESi του 94) εδωσα 250 για λαδια-τακακια μπρος-μπουζι-ιμαντα εκκεντροφορου-γρασσαρισματα στο μπροστινο και κατι ψιλαδακια ακομη. Σε συνεργιο της γειτονειας μεν, καλο μαστορα δε. Για τον ιμαντα και μονο 150 περιπου/ Φιλος απο συνεργειο μου ειπε οτι τους κοστιζει 15 ευρω Εχε χαρη που θελω να εχω την εγγυηση Και οταν (χτυπατε ξυλο ολοι μαζι) συμβει κατι σιγα μη μου το φτιαξουν με την εγγυηση, αλλα λεμε τωρα. Τουλαχιστον εχω την ψευδαισθηση της ασφαλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δεν χρειαζεται να ειναι αντιπροσωπεια η καθετη μοναδα, και ενα συνοικιακο συνεργειο που εχει εξουσιοδοτηση απο την αντιπροσωπεια δεν σου ακυρωνει την εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 πότε θα μου αναβαθμίσουν την γαμη$#%νη την σύνδεση???εχθές το πρωί πήγα και μου είπαν πως σήμερα το πρωί θα είναι έτοιμη..ένα καλώδιο είναι μαμώ τον ΟΤΕ μου μέσα βάλτε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Για τον ιμαντα και μονο 150 περιπου/ Φιλος απο συνεργειο μου ειπε οτι τους κοστιζει 15 ευρω Εχε χαρη που θελω να εχω την εγγυηση Και οταν (χτυπατε ξυλο ολοι μαζι) συμβει κατι σιγα μη μου το φτιαξουν με την εγγυηση, αλλα λεμε τωρα. Τουλαχιστον εχω την ψευδαισθηση της ασφαλειας. όταν έκανα το δεύτερο service στο φιατ μου (stilo), πλήρωσα 400 ευρω, με ιμάντες, τακάκια μπρος πισω, και φίλτρα-λαδια-μπουζί. Και το έκανα σε φίλο, όχι στην φιατ, γιατί η εγγύηση είχε λήξει. Ο βλάκας στο τέλος μου είπε 'οτι έβαλε αυθεντικά ανταλακτικά φίατ = 300 ευρώ, ενώ αν βάζαμε ιμιτασιόν ίδιας ποιότητας (όχι του κώλου) θα έβγαιναν κάτω από τα μισά λεφτά. Δηλ από 400 --> 250 ! Για μεγάλο σερβις. Η φιατ μας χουφτώνει κανονικά. Ο ferongr έχει δίκιο, μπορείς να κάνεις σερβις σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο φιατ χωρίς να διακοπεί η εγγύηση. Α, και το ετήσιο σερβις είναι απάτη. Τα χιλιόμετρα πρέπει να κοιτάμε. Δεν θα χαλάσει τίποτα σε έναν χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 I AM BACK ! Καλημέρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 τώρα δέσαμε... wellcome back.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Καλως την! Wellcome back.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Τι κάνετε ? Σας πεθύμησα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 χαπάκιιιιι wb !!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.