Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο δικος μου καθως ειναι εργενης (στα 55), μανιωδης καπνιστης και ολιγον τι των κολWμπ@ρWn σε τετοιες ερωτησεις ειναι πρωτος. Α ναι παρολ'αυτα ειναι γιατρος :lol:. καταπληκτικο ατομο παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ρε διαβολεα φρικστερ εγω ενοουσα το θεμα που ποσταρα για το κοσμοπολιταν , δεν ενοουσα αυτο που εβαλες.

Ναι, εγω το καταλαβα, ο poscaman δε το καταλαβε!

Ρωτησε ποιο ηταν το θεμα για το πεος, και λεω αυτο ειναι ενα θεμα για το πεος - κυριολεκτικα, ψεματα ελεγα; :lol:

btw, κατι περιεργο γινεται εδω περα...

1999 posts στο insomnia...

975615ba.jpg

WTF? :shock:

Ναι, εγω το καταλαβα, ο poscaman δε το καταλαβε!

Ρωτησε ποιο ηταν το θεμα για το πεος, και λεω αυτο ειναι ενα θεμα για το πεος - κυριολεκτικα, ψεματα ελεγα; :lol:

btw, κατι περιεργο γινεται εδω περα...

1999 posts στο insomnia...

975615ba.jpg

WTF? :shock:

ποσταρεις μετα μουσικης μηπως? τραγουδι και ποστ.

O Winamp παιζει καλυτερα με το δικο μου Ipod video.

Ωωωπ, i didnt see that coming :whistle: Φανταστηκα οτι θα εισαι και εσυ κατα. Γενικα.

Δε με βολεψε ποτε το winamp- ναι ειναι καλο και ελαφρυ με ενα σωρο plugins αλλα δυσκολευει πολυ στο editing των tags και των album covers.

Συν οτι κατεβαζω πολλα podcasts και χρησιμοποιω πολυ συχνα το itunes store... :-) Και με mp3 192kbps παιζει μια χαρα.

OK. Προσωπικα παντως ειμαι οπαδος του CD. Η εκδοση 5.5 παντως που βγηκε την προηγουμενη βδομαδα εχει καλη υποστηριξη για covers. Οσον αφορα τα covers στο Ipod, δεν με νοιαζει καν. Καθολου. Εξαλλου το Ipod το εχω για το αμαξι κυριως, καθως η υποστηριξη MP3 CD απο τα περισοτερα ραδιοCD ειναι προβληματικη.

"Όταν η γυναίκα είναι μικρή ''ενδόμυχα'' περιμένει το πριγκιπόπουλο. (είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της)

Όταν ωριμάσει αρχίσει να συμβιβάζεται.

Και όταν μεγαλώσει λέει: όποιον βρω τώρα τον παντρεύομαι."

LooOOOooooOOoooL παίζει να είναι το πιο αστείο πόστ που έχω διαβάσει εδω μέσα!!!!

Γειά σου ρε Houston-we-have-problem...

Ξυπνησα, δεν βρηκα καφε και τωρα εχω ανοικτα τα παραθυρα τεντα και καθομαι στο κρυο μπας και ξυπνησω.

"Όταν η γυναίκα είναι μικρή ''ενδόμυχα'' περιμένει το πριγκιπόπουλο. (είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της)

Όταν ωριμάσει αρχίσει να συμβιβάζεται.

Και όταν μεγαλώσει λέει: όποιον βρω τώρα τον παντρεύομαι."

Δεν παει απαριτητα ετσι, τουλαχιστον οχι οσο βλεπω σημεια και τερατα εξω απο το γυμνασιο που πηγα εγω πριν χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...