1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 @dark_banishingπες με ανώμαλη αλλά εγώ εκεί έκανα διακοπές φέτος. ει χωρις παρεξηγηση εσυ δεν εγραψες οτι κανεις συλλογη απο κατι φωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ει χωρις παρεξηγηση εσυ δεν εγραψες οτι κανεις συλλογη απο κατι φωτο? ναι. βαρέθηκα με τα γραμματόσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ναι. βαρέθηκα με τα γραμματόσημα. μην αμυνεσε . παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 μην αμυνεσε . παιζω. πάντα μπάνιζα τη θέση του λίμπερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 πάντα μπάνιζα τη θέση του λίμπερο του σεντερ μπακ ειναι κενη αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 του σεντερ μπακ ειναι κενη αν θες. έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και επιμένω στο λίμπερο. παρόλα αυτά επειδή στο - ποδοσφαιρικό- μαρκάρισμα δεν είμαι αρκετά καλή, μάλλον θα προτιμήσω μια απίθανη μανσέτα προς τον πασαδόρο. και μετά θα πάω για ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamra_best Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ποιος -άλλος- είναι εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Εγώ εδώ είμαι. Αλλά εσένα δε σε βλέπω, κάπου αλλού πρέπει να είσαι. Αν ποστάρεις από μακριά, πάρε το 0... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamra_best Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μάγος είσαι? Το "0" δεν δούλεψε, σέρβερ ιζ ντάουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimika@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα mamra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamra_best Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Καλήμερα (δεν εχω πιει καφέ ακόμη!). Τι γίνεται; Εγώ από χθες είμαι λίγο άρρωστος Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα, μια μικρή ίωση είναι, την είχα και παλαιότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimika@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Όλα καλά mamra και περαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamra_best Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 @mimika το προηγούμενο ποστ είχε κρυφό μήνυμα, φαντάζομαι ότι το κατάλαβες... ευχαριστώ, και σε σένα επίσης... Τονυ εδώ δεν τα κοιτάμε τα πμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimika@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 @mamra: τρελό πακέτο αυτό με την ίωση. Θα περάσει σύντομα πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axille Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ελα τωρα το ειδα το πμ mamra! τι λεει θα το κανουμε σπαμ εδω περα;;; μπορει και να μας κραξουνε δεν εχω ιδεα! και εγω τα ιδια αρρωστος λιγο, στη δουλεια που εχει απεργια και βλεπω DEATH NOTE!!!!και μπυ εχει σπασει τα νευρα!λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.