ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Σοβαρα παντως, σαν ατομο με γνωσεις στα ηλεκτρολογικα (γιος ηλεκτρολογου και σπουδες και χομπι με τα ηλεκτρονικα)εχω να πω οτι ειναι πολυ επικινδυνο αυτο. Καλυτερα να παρεις ανε κουτακι πλαστικο κανονικο, να του φτιαξεις τρυπες με τρυπανακι για μεταλλικα διακοπτακια και να φτιαξεις κανονικα τα καλωδια. Οχι φις και μλκιες, κοψιμο, στριψιμο και θερμοσυστελομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 πωπω τι εφτιαξε ο ανθρωπας λεμεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Σοβαρα παντως, σαν ατομο με γνωσεις στα ηλεκτρολογικα (γιος ηλεκτρολογου και σπουδες και χομπι με τα ηλεκτρονικα)εχω να πω οτι ειναι πολυ επικινδυνο αυτο. Καλυτερα να παρεις ανε κουτακι πλαστικο κανονικο, να του φτιαξεις τρυπες με τρυπανακι για μεταλλικα διακοπτακια και να φτιαξεις κανονικα τα καλωδια. Οχι φις και μλκιες, κοψιμο, στριψιμο και θερμοσυστελομενο. Οκ τωρα ειδα την απαντηση. Fixin thread right now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Παει και αυτο. Η Φριξτερ εχασε ολες της μετοχες της στο χρηματιστηριο και εκλεισε, i hope u r happy ferongr. J/k, thx for the warning. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 έβλεπα ταινία και σε κάποια στιγμή λέει κάποιος-->"This site has over 2.000 hits" και μεταφράζει ------->"Αυτή η ιστοσελίδα έχει πάνω από 2.000 επιτυχίες":X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 χορσπάουα, τι παίζει με το λοκέησον σου αδερφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να μειώσω τη σημασία του ευρήματός σου, υπάρχουν πολύ χειρότερα μεταφραστικά ατοπήματα. Κάπου εδώ γύρω παίζει ένα σχετικό thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 χορσπάουα, τι παίζει με το λοκέησον σου αδερφέ; τι να παίζει man?κάντα λίγο πιο λιανά bro.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Transdimensional existence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να μειώσω τη σημασία του ευρήματός σου, υπάρχουν πολύ χειρότερα μεταφραστικά ατοπήματα. Κάπου εδώ γύρω παίζει ένα σχετικό thread... ναι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά βαριόμουνα να το ξεθάψω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 εννοώ, δε μπορώ να σκεφτώ πως συνδυάζεις τις πόλεις. σε φάση να ήταν αθήνα/μπρίστολ (μένω/σπουδάζω) πάεισταδιάλα, αλλά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 είμαι από Χαλκίδα και σπουδάζω Πάτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πατρα. Ενα μερος που δεν θα ηθελα να περασω ουτε μερα. Χειροτερη απο την Αθηνα. Κατα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Καλά ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά την προτιμώ από την Αθήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Για κανένα λόγο. 2η ασχημότερη πόλη στον κόσμο (σε ντέρμπυ με Κόρινθο) με πρώτη τη Λαμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.