Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε π()yστι μου, θα πατε να μεινετε μονοι σας και θα αναπολειτε τις στιγμες που τρωγατε σπιτικο φαι, αντι για σαβουρες ετοιμα...

μπάαα ο freakster προφανώς αποφεύγει τα ξαναβαφτισμένα γεμιστά για λόγους υγείας και αισθητικής.. ;)

Freakster σε ποιά οδό μένει η γειτόνισσα ρε να πάω να της πω μια καλή κουβέντα? Μου ματώνει την καρδιά η ιστορία σου :)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπάαα ο freakster προφανώς αποφεύγει τα ξαναβαφτισμένα γεμιστά για λόγους υγείας και αισθητικής.. ;)

Freakster σε ποιά οδό μένει η γειτόνισσα ρε να πάω να της πω μια καλή κουβέντα? Μου ματώνει την καρδιά η ιστορία σου :)

Lol Φρου-Φρου, ευχαριστω για την προσφορα για βοηθεια :-) Ακομα ομως δεν εχω απελπιστει/:X

Θα τη βρω τη λυση, αλλωστε

128295079917657500ihavetehlook.jpg

Nuff said, με μια ματια θα γινει λιωμα. Αρκει να τη ριξω τη ματια:o

Δημοσ.

LoL ρε συ... ε ρίχτην και εσύ. Έτσι για να ηρεμήσω και εγώ βρε αγόρι μου :)

Επίσης να δηλώσω οτι

α)η τσικουδιά κάνει και γαμώ τα μεθύσια το ξεστ@ύρι μου

β)τα εναπομείναντα κουνούπια εμένα βρίσκουν και τσιμπάνε πάλι το ξεστ@υρι μου

και γ) οι παλιές αγάπες είναι καμμένο χαρτάκι

Δημοσ.

LoL δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα παιδευτείς, θα με σκάσεις και μένα που είμαι ευαίσθητη και σ' εχω και έννοια και τελικά θα μας πείς μια των ημερών "Παιδία γνωρισά χθές τον έρωτα της ζωής μου"...

Και εγω θα έχω ρίξει και τα μούτρα μου και θα έχω πάει στην γειτόνισσα να της μιλήσω για σένα και θα έχω φάει και αναγκαστικά την πάστα που θα με εχει κεράσει έτσι για την επίσκεψη βρε αδερφέ. Και οχι τιποτά άλλο, σιχαίνομαι τις πάστες :P

Δημοσ.

χμμμ.. κάκτο μέσα σε σαπουνόφουσκα??? :P

freakster ναι συμφωνώ μην το κάνεις μελώ και μην πεις οτι τον έρωτα της ζωής σου τον έχεις ήδη γνωρίσει ;)

edit: Ναι magic ball την βγάζει το google ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...