Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε,οταν εβρεχε μυαλα,καποιοι κρατουσαν ομπρελα.ειμαι σε περιφερειακο δρομο της Πατρας σημερα με 80-90,και βλεπω απο μακρια στο φαναρι (που ηταν πρασινο το δικο μου) να περναει μια παρεα 3 ατομα.εγω πρασινο εχω το ποδι σταθερα στο γκαζι ουτε κοβω,ουτε επιταχυνω,αλλα παταω κορνα να με δουν.οι δυο περνανε γρηγορα-γρηγορα,και ο τριτος κοντοστεκεται ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και μου κανει νοημα,"οτι τι?" ευτυχως το κορσακι εχει καλα φρενα.ε,αναβεις αλαρμ να κατεβεις και να τον σπασεις στο ξυλο η οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εναλλακτική, φρενάρεις, ειδικά όσο πλησιάζεις, αν μπορείς μπλοκάρεις και τα φρένα ΑΛΛΑ δε φρενάρεις αρκετά για να σταματήσεις πριν και απολαμβάνεις τον γδούπο στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Γυρνάς στους φίλους του και κάνεις το ίδιο ακριβώς νόημα.

Μετά πας στο μίνι μάρκετ, συναντάς την πρώην σου, και εμφανίζεται η μυθική ξανθιά με τη σαντυγί και τη σοκολάτα, την οποία φορτώνεις στο κορσάκι φεύγοντας.

Εναλλακτική, φρενάρεις, ειδικά όσο πλησιάζεις, αν μπορείς μπλοκάρεις και τα φρένα ΑΛΛΑ δε φρενάρεις αρκετά για να σταματήσεις πριν και απολαμβάνεις τον γδούπο στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Γυρνάς στους φίλους του και κάνεις το ίδιο ακριβώς νόημα.

Μετά πας στο μίνι μάρκετ, συναντάς την πρώην σου, και εμφανίζεται η μυθική ξανθιά με τη σαντυγί και τη σοκολάτα, την οποία φορτώνεις στο κορσάκι φεύγοντας.

οκ,ελιωσα στο γελιο...:-D:-D

Εγω ειμαι αναρχοαυτονομος χρηστης win και *nix. Οχι ατομο που παιρνει Computer-Καταναλωτικη Συσκευη :P με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα λες και αγοραζει κουζινα η DVD-Slayer. Αυτα. Αν και τα looks με πειραζουν και μενα. Επαιδη δεν ηθελα να παρατησω την 19αρα NEC Crt μου, αλλα μου την εσπαγε η γκριζαδα σε σχεση με τη μαυριλα mouse-keyboard-Case, την εκανα βιδες και την εβαψα μαυρη.

Κοίτα το Asus μου το κράτησα, για να παίζει κι ένας φορητός.

Αλλά νομίζω ότι το αδικείς το κόνσεπτ με τους χαρακτηρισμούς που του δίνεις.

Αντί να το εξισώνεις το κόνσεπτ iMac με ένα ψυγείο, μπορείς να το δεις και αλλιώς: τι σε κάνει να ερωτεύεσαι μια γυναίκα; Η ομορφιά. Και η χάρη της, σε αυτά που κάνει.

Μπορεί να είναι στουρνάρι στη γεωγραφία, μπορεί να μην ξέρει να μαγειρεύει 100 φαγητά. Αλλά ότι κάνει, το κάνει με χάρη.

Νομίζω ότι έτσι είναι και το mac. Πραγματικά όμορφο. Και αυτός ο "κλειστός" του χαρακτήρας, μου μοιάζει σαν προσωπικότητα που κάνει με το δικό του τρόπο την έννοια computing. Και μέχρις στιγμής δείχνει να μου ταιριάζει.

Νομίζω ότι είναι εύκολο να έχεις ένα πιο δυνατό, ελεύθερο, αναβαθμίσιμο σύστημα. Αλλά ότι κι αν είναι, παραμένει σύστημα.

Το mac είναι ερωτεύσιμη τεχνολογία. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Κοίτα το Asus μου το κράτησα, για να παίζει κι ένας φορητός.

Αλλά νομίζω ότι το αδικείς το κόνσεπτ με τους χαρακτηρισμούς που του δίνεις.

Αντί να το εξισώνεις το κόνσεπτ iMac με ένα ψυγείο, μπορείς να το δεις και αλλιώς: τι σε κάνει να ερωτεύεσαι μια γυναίκα; Η ομορφιά. Και η χάρη της, σε αυτά που κάνει.

Μπορεί να είναι στουρνάρι στη γεωγραφία, μπορεί να μην ξέρει να μαγειρεύει 100 φαγητά. Αλλά ότι κάνει, το κάνει με χάρη.

Νομίζω ότι έτσι είναι και το mac. Πραγματικά όμορφο. Και αυτός ο "κλειστός" του χαρακτήρας, μου μοιάζει σαν προσωπικότητα που κάνει με το δικό του τρόπο την έννοια computing. Και μέχρις στιγμής δείχνει να μου ταιριάζει.

Νομίζω ότι είναι εύκολο να έχεις ένα πιο δυνατό, ελεύθερο, αναβαθμίσιμο σύστημα. Αλλά ότι κι αν είναι, παραμένει σύστημα.

Το mac είναι ερωτεύσιμη τεχνολογία. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Αν είναι όμως να προσπαθείς να πετύχεις μια σωστή BJ μια εβδομάδα, ασ' το...

ουαου!!!ερχεσαι να κανεις κατι αντιστοιχο στον φορητο μου???? (το ειχα σκεφτει κι εγω,αλλα τελικα εγκατελειψα την ιδεα. ;)

Ευκολο ειναι αρκει να εχεις σταθερα χερια (κυριως στην αποσυναρμολογηση) και να μην χασεις βιδες/πλαστικακια/στηριγματακια. Σε ενα νεοπλουτο πελατη μου ειχα κοψει τον πατο σε αρκετα σημεια και του κολλησα plexiglass με θερμοκολλα. Αφησα αρκετο πλαστικο, στις νευρωσεις και τα καναλια του αερα, αλλα συνολικα 5 παρραληλογραμα κομματια με plexi εδειχναν γαματα.

Punky, μπροστα μου περασαν τα fonts που πηραν απο windows pc σε macbook και ολα πηγαν μια χαρα. Τα επιλεγεις σε firefox και κανεις τη δουλεια σου.

Όλα τα fonts από τα windows τα έκαναν copy και overwrite (τα κοινά) στο mac?

Ή κάποια επιλεκτικά;

Δημιούργησε προβλήματα αυτή η λύση, σε άλλες εφαρμογές;

Τι έφαγες το μεσημέρι;

Στο σπίτι όλοι καλά;

Σου μίλησε η γειτόνισσα; (Κάνω πως νοιάζομαι για σένα τώρα, για να πάρω πιο γρήγορα απαντήσεις σε αυτά που με ενδιαφέρουν)

Όλα τα fonts από τα windows τα έκαναν copy και overwrite (τα κοινά) στο mac?

Ή κάποια επιλεκτικά;

Δημιούργησε προβλήματα αυτή η λύση, σε άλλες εφαρμογές;

Τι έφαγες το μεσημέρι;

Στο σπίτι όλοι καλά;

Σου μίλησε η γειτόνισσα; (Κάνω πως νοιάζομαι για σένα τώρα, για να πάρω πιο γρήγορα απαντήσεις σε αυτά που με ενδιαφέρουν)

Τη γειτονισσα την αποφευγω μεθοδικα ως τωρα ελπιζοντας να μου χτυπησει το κουδουνι μια από αυτες τις μερες με μια κουπα στο χερι και να θελει λιγη ζαχαρη.

Το μεσημερι ειχαμε γεμιστα, εφαγα ενα, αλλα ηταν πηγμενα μεσα στο λαδι και τα απεφυγα και αυτα μεθοδικα, περιμενοντας να παει 5 να ανοιξει το σουβλατζιδικο της γειτονιας απο οπου παρεγγειλα μερικα καλαμακια κοτοπουλο στα καρβουνα.

Στο σπιτι ολοι καλα, εμενα με εχει διαλυσει η εξεταστικη αλλα αντεχω ακομα. Κοπηκα βασικα σε ενα μαθημα αλυσιδα και μου την εδωσε και δε πηγα να δωσω αλλα και ξυπναω το πρωι με τη σκεψη οτι καταστραφηκε η ζωη μου και οτι η γειτονισα δεν εχει λογο να με κοιταξει τωρα που δεν θα γινω ενας γιατρος με πορσε.

Αυτα. Τι αλλο ηθελες να μαθεις; :eek:

Το σημείο με τα γεμιστά, πραγματικά με συγκλόνισε.

Έλα μόλις σε έκανα add. Δε χρησιμοποιώ IM για να μη με ζαλίζουν οι θαυμάστριες.

Θέλω να ιδιωτεύσω αυτό τον καιρό.

edit ρε όργιο βγες από το οφλαιν.

Άμα μου τα κάνει μαντάρα η λύση σου, μα το θεό θα έρθω πετρούπολη και θα σε ταίσω με το ζόρι τα παγωμένα γεμιστά.

Το μεσημερι ειχαμε γεμιστα, εφαγα ενα, αλλα ηταν πηγμενα μεσα στο λαδι και τα απεφυγα και αυτα μεθοδικα, περιμενοντας να παει 5 να ανοιξει το σουβλατζιδικο της γειτονιας απο οπου παρεγγειλα μερικα καλαμακια κοτοπουλο στα καρβουνα.

Ρε π()yστι μου, θα πατε να μεινετε μονοι σας και θα αναπολειτε τις στιγμες που τρωγατε σπιτικο φαι, αντι για σαβουρες ετοιμα...

Το σημείο με τα γεμιστά, πραγματικά με συγκλόνισε.

Έλα μόλις σε έκανα add. Δε χρησιμοποιώ IM για να μη με ζαλίζουν οι θαυμάστριες.

Θέλω να ιδιωτεύσω αυτό τον καιρό.

edit ρε όργιο βγες από το οφλαιν.

Άμα μου τα κάνει μαντάρα η λύση σου, μα το θεό θα έρθω πετρούπολη και θα σε ταίσω με το ζόρι τα παγωμένα γεμιστά.

Εμ, που με εκανες add?? :S Εχω ανοικτο skype και live messenger και δε σε βλεπω :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...