Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γαμώ το mighty mouse γαμώ.

Και γαμώ τις ιδιοτροπίες του mac με τα ελληνικά.

Έχω ^%$^%$7786@ 3 μέρες τώρα.

Αυτά τα δύο καταστρέφουν την πιο γαμάτη computing εμπειρία που είχα ποτέ. Λες και σου χαμογελάει ο έρωτας της ζωής σου, αλλά έχει μαρούλι στα δόντια.

damn it.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο άγριο κ ανατριχιαστικό άκουσμα είναι η σειρήνα.

Κ όχι οποιαδήποτε σειρήνα , αλλά η σειρήνα που προειδοποιεί για βόμβες .

Την άκουσα πριν λίγο που την είχε βάλει ο δήμος λόγω κάποιων γεγονότων κ ανατρίχιασα .

Πως αντέχανε να την ακούνε/αντέχουν να την ακούνε κάθε τόσο ?

Γαμώ το mighty mouse γαμώ.

Και γαμώ τις ιδιοτροπίες του mac με τα ελληνικά.

Έχω ^%$^%$7786@ 3 μέρες τώρα.

Αυτά τα δύο καταστρέφουν την πιο γαμάτη computing εμπειρία που είχα ποτέ. Λες και σου χαμογελάει ο έρωτας της ζωής σου, αλλά έχει μαρούλι στα δόντια.

damn it.

To mighty mouse τι το θελες; Αφου σου εγραψαν και αλλοι οτι δε βολευει (αυτο ειναι το προβλημα; )

Και τι προβλημα εχεις με τα ελληνικα; Περιμενω ποστ, στο θεμα που ειχες ανοιξει :shock:

To mighty mouse τι το θελες; Αφου σου εγραψαν και αλλοι οτι δε βολευει (αυτο ειναι το προβλημα; )

O Punky ειναι τρεντι και θελει ασορτι mouse με το μηχανημα :lol: (δεν γα... ν' ασπρισουμε λεω γω?)

O Punky ειναι τρεντι και θελει ασορτι mouse με το μηχανημα :lol:

εξακτεμάν. αφού το πληρώνεις υποχρεωτικά το καταραμένο, να το πετάξεις στα σκουπίδια; Ε, και στην τελική, είναι μαλακία να το αντικαταστήσω με το γκρι που έχω στο λάπτοπ. Χαλάει την αισθητική στο όλο κόνσεπτ. Σαν να βάζεις ουίσκι στα δημητριακά το πρωί. Δεν πάει.

Και τι προβλημα εχεις με τα ελληνικα; Περιμενω ποστ, στο θεμα που ειχες ανοιξει :shock:

Ε, αφού μου γάμησε πρώτα όλα τα notes,tasks, appointments, contacts στο Treo και αναγκάστηκα να αγοράσω μια πρόσθετη εφαρμογή για να δουλέψουν σωστά, μετά ανακάλυψα ότι έπρεπε να κάνω χίλιες δυο ταρζανιές με το library του iTunes για να το μεταφέρω από το pc. Και μερικές εκατοντάδες ελληνικά tags, έπρεπε να τα ξαναφτιάξω γιατί ήταν σκουπίδια.

Έχω φάει το νετ, έχω διαβάσει ότι βρήκα από άλλα ελληνικά φόρουμς. Κι από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, για να δω ελληνικά στον Firefox και τον Thunderbird πρέπει να κάνω τάμα. Όποιες λύσεις διάβασα, ήταν hit & miss.

Θα ποστάρω στο τόπικ που άνοιξα, όταν θα έχω στοιχειώδη εμπειρία από την πλατφόρμα. Τώρα είναι πολύ νωρίς. Ούτε βδομάδα δεν έχω κλείσει. Απλά ήθελα να σιχτιρίσω.

Κατά τα άλλα, μέχρι τώρα, αρχίζω και μπαίνω στη φιλοσοφία ενός κόσμου που έχει ανώτερη αισθητική και ευχρηστία. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακόμη. Είναι περισσότερο διαισθητικό.

:P

Τεσπα, fonts απο windows εγκατεστησες; Just my two cents.

That concludes my knowledge anout MacOS.

Όχι δεν τα πέρασα. Φοβάμαι μη γίνει καμιά στραβή και δε δουλεύει μετά το sync με το Treo.

Πάω να πρήξω τον κόσμο στο σχετικό τόπικ του φόρουμ. Μην τα γράφω εδώ πέρα, σε ταλίμπάν που δεν εκτιμούν τη μίνιμαλ αισθητική και το fat free λειτουργικό.

Εγω ειμαι αναρχοαυτονομος χρηστης win και *nix. Οχι ατομο που παιρνει Computer-Καταναλωτικη Συσκευη :P με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα λες και αγοραζει κουζινα η DVD-Slayer. Αυτα. Αν και τα looks με πειραζουν και μενα. Επαιδη δεν ηθελα να παρατησω την 19αρα NEC Crt μου, αλλα μου την εσπαγε η γκριζαδα σε σχεση με τη μαυριλα mouse-keyboard-Case, την εκανα βιδες και την εβαψα μαυρη.

Επαιδη δεν ηθελα να παρατησω την 19αρα NEC Crt μου, αλλα μου την εσπαγε η γκριζαδα σε σχεση με τη μαυριλα mouse-keyboard-Case, την εκανα βιδες και την εβαψα μαυρη.

ουαου!!!ερχεσαι να κανεις κατι αντιστοιχο στον φορητο μου???? (το ειχα σκεφτει κι εγω,αλλα τελικα εγκατελειψα την ιδεα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...