ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πω πω πω πω πω.... Τι τον θελω 4 ωρες μεσημεριανο υπνο? Για να σαπιζω τα βραδυα αυπνος (ναι Lucif@r, νυχτεριδι και γω, psofos belongs 2 me)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 αφου δε σε θελει,τι το παλευεις!επισης η υπογραφη τα σπαειρε λουσι,το μσν για ομορφια το χεις??? κατά βάση =ρ φερων, μπα, ίδια ωράρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε πσοφος και φωτια σε μας τα νυχτεριδογκόθια λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σεμνά. Επειδή είμαι νυκτόβιο δε σημαίνει πως ατιμάζω τα παντελόνια μου με cruxshadows. =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Φυσικα δεν βαζω εσενα στο κουρμπετι πσηλε εντάξει, επειδή εφευρέθηκε το ΈΝΑ πράγμα πιο σιχαμερό από τα νυχτερίδια δε σημαίνει πως δεν πρέπει να πεθάνετε όλοι οδυνηρά και αργά ε. Ειχα κανει και μια βολτιτσα στον κουβα σου οσο ηταν ξεκλειδωτος. Δεν ειμαι ignorant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γτ ποιος τον κλείδωσε; (Τι σχέση έχει όπως κ να 'χει; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ελιωσα μολις το ειδα . Αν το εκανες εσυ, ειναι μια ενδειξη του μισους σου προς τα νυχτεριδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatraxopedila Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 παλιες postcards του post a secret σε μια μεγααααλη συλλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ελιωσα μολις το ειδα . Αν το εκανες εσυ, ειναι μια ενδειξη του μισους σου προς τα νυχτεριδια μαεχεχε, ναι, ήταν ένα σιντί που 'χα γράψει για έναν γκοθά γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Λογικα πρεπει να του το εδωσες ετσι ακριβως σε περιποιημενο (μαυρο) φακελακι. Πωπω... Γιατι τα τσιγαρα να τελειωνουν τετοιες περιεργες ωρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια, πως πιστευετε οτι φτιαχνει αυτα τα βιντεο;; MS Paint?? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ωωω αλλαξαμε!!!! :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystirios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Πάλι δε μπορώ να κοιμηθώ... Γ@μ$ την εξεταστική μου μέσα , μου χάλασε το βιολογικό ρολόι πάλι. Οτι ώρα να ναι κοιμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 τι μαγκιες ειναι αυτες. γαματο εγινε το φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Καλό ρε παιδί μου το γραφείο για ύπνο εφόσον έχεις έρθει κατευθείαν αλλά ρε παιδάκι μου που να εμφανιστείς μετά με το σημάδι απο την γωνία του γραφείου ???? :-p Ωραίο το νέο insomnia, πολύ άσπρο όμως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.