ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καλορίζικο το νεο ινσόμνια !!!! :shock::cool::rolleyes: Ps : λίγο πιο φλώρικο δεν είναι?:devil: Χμμμ... εχει χασει παντως το underground προφιλ του πλεον. ελπιζω να μην γινει ενα νεο Adslgr.com . Προσωπικα θα προτιμουσα ενα λιτο μαυρο θεμα χωρις gradients και λοιπα. Τεσπα... γουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ναι me too...μου θυμίζει κάτι φόρουμς για τραγουδια...γενικά χάνει λίγο απο το underground και το σοβαρό του....τεσπα...γνώμες....και γούστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Η Insomnia δεν διεκδικούσε ποτέ τον χαρακτηρισμό του underground site - ακόμα και όταν ήταν (για τα μέτρα της τότε εποχής). Παρακαλώ όμως τα σχόλιά σας, είτε θετικά είτε αρνητικά, για τη νέα μορφή του forum στο σχετικό topic. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 άντε καλορίζικο..μπορεί να έχασε το υποχθόνιο στυλ του αλλά..μαμεί το καινούργιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη αν ειχα πελατες σημερα θα εχανα κοσμοιστορικες αλλαγες. Πω τα φερνει η ζωη... 10:25, το κλασσικο "Staff Only" login. 10:45, WOOT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ναι me too...μου θυμίζει κάτι φόρουμς για τραγουδια... Οντως. Μηπως ειναι καιρος να ξαναγινει warez? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 μαλιστα μαλιστα....ωραια η αλλαγη,αλλα ναι,οντως,εγινε πιο παιχνιδιάρικο.χμ... επισης πολυ ωραια τα emoticons (ετσι δεν λεγονται?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Υπήρξε κανείς άλλος που να δοκίμασε διάφορους κωδικούς και usernames χτες που το site είχε περιορισμένη πρόσβαση; ;)Haxzor alert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Υπήρξε κανείς άλλος που να δοκίμασε διάφορους κωδικούς και usernames χτες που το site είχε περιορισμένη πρόσβαση; ;)Haxzor alert. στην αρχη εγω.νομισα οτι αλλαξε η διαδικασια login στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Υπήρξε κανείς άλλος που να δοκίμασε διάφορους κωδικούς και usernames χτες που το site είχε περιορισμένη πρόσβαση; ;)Haxzor alert. εγώ έβαλα στο staff only username Lucifer και pass 666 αλλά τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Εγω δοκιμασα user paredwse και pass Divine_Intervention_Against_Evil_Posters και για μια στιγμη νομισα πως μπηκα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 εγώ έβαλα στο staff only username Lucifer και pass 666 αλλά τίποτα.. εγώ έβαλα και το κανονικό και δεν έμπαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 εγώ έβαλα και το κανονικό και δεν έμπαινε. To oποιο ειναι; διαβασα οτι αν σε μια ασχετη συζητηση, πεταξεις στα καλα καθουμενα μια ερωτηση, εχεις πολλες πιθανοτητες να απαντηθει, εστω και αν ειναι και καλα μυστικο. Ελπιζω να πιανει να το δοκιμασω στη γειτονισσα - ή μαλλον ασε καλυτερα "-Γεια τι κανεις; -Α εσυ -Συναντιομαστε παλι, διπλα στο καδο των σκουπιδιων -Ναι χιχι -Eχω καμια πιθανοτητα μαζι σου; Η τζαμπα χτυπιεμαι (η ξαφνικη ερωτηση ) -οχι.. ουπς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Και αν σου πει ναι κρύβεστε στον κάδο και αρχίζει το πίτσι πίτσι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 εγώ έβαλα και το κανονικό και δεν έμπαινε. αφου δε σε θελει,τι το παλευεις!επισης η υπογραφη τα σπαει ρε λουσι,το μσν για ομορφια το χεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.