punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Χ. Τρικούπη και Αίαντος. Θα τον επισκεφτώ. Αν και προτιμάω τον κοτοπουλά στη Φιλαδέλφεια, που όταν σε είχα ρωτήσει ρε άμπαλε ούτε που ήξερες που πέφτει. Τώρα που γίνεται λαϊκό προσκύνημα εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα με θυμήθηκες. Δοκίμασε το SOS club στη Πατησίων. Μην πετάξεις το εισιτήριο, κληρώνει σερβίτσιο. Μουαχαχα. Εγώ ήξερα το Rodolfo. Ρίχνοντας μια ματιά στην οθόνη σου, νομίζω καταλαβαίνω ποιον θες να 'κεράσεις' πιο πολύ. ΥΓ: Απαντάω με πολλαπλά μηνύματα για να έχω πιο πολλά posts και να είμαι παλαίουρας. (Και δε μου δουλεύει και το multiquote). Ψεύτη. Μια χαρά δουλεύω το multiquote. Κι είμαι ανοιχτοχέρης εγώ. Κερνάω όλο τον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ψηνόμουν βασικά αλλά με χαλάει το ότι μάλλον έχουν λήξει όλα. Αλλά αν ξοδευτείς λίγο, με ανάβουν οι γκρίζες τρίχες. =* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Υπερβολές. Ένα ταπεινό shuffle έχω. Ένα nano. Κι ένα Treo.Το παιδί της διπλανής πόρτας είμαι κι εγώ. Έχεις δίκιο, λυπάμαι για την παρεξήγηση. α btw, να το τσάι που έλεγα πρίν. Εννοείται πλάκα κάνω, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 α, πολύ ωραίο φαίνεται αυτό το τσάι, μπροστά από το πανάκριβο archos σου. εγώ έπινα αυτό από το Μαρόκο (στα δεξιά) τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν έλεγε και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εεεμ, εγώ έχω διάβασμα, πρέπει να φύγω. /me αποχωρεί με ελαφρά πηδηματάκια, καλώντας το 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Προτιμω το λευκο,για περισσοτερη περιπετεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μαγκες ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ η ζεστη λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Δεν μπορω με τίποτε, αισθάνομαι ότι θα πάθω ασφυξία απόψε.... + ότι μέχρι στιγμής έχουμε σκοτώσει 3 κατσαρίδες....κάνουνε πάρτυ απόψε... 46 βαθμούς είχε σήμερα,και έβρασε ο τόπος πραγματικά.... Και τώρα ναι μεν έχει 33 ( λίγο είναι ) άλλα ακόμα βράζει ο τόπος από την μέρα, δεν έχει καθόλου μα καθόλου αέρα και απο οξυγόνο στην ατμόσφαιρα πιο πολύ έχει η σέληνη ( ποιητική αδεια) .... Εσείς είστε πιο χαλαρά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ε ναι, ac στους 20 και χαλαρό διάβασμα. Οι κατσαρίδες σε ποια θερμοκρασία άραγε τα τινάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Οι κατσαρίδες σε ποια θερμοκρασία άραγε τα τινάζουν; πρωτα θα τα τιναξει όλη η ανθρωπότητα και μετά οι κατσαρίδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 α, πολύ ωραίο φαίνεται αυτό το τσάι, μπροστά από το πανάκριβο archos σου.εγώ έπινα αυτό από το Μαρόκο (στα δεξιά) τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν έλεγε και πολλά. το αλλο τουλάχιστον έλεγε τίποτα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ααα, βλέπω γράφτηκες στο insomnia τη μέρα των γενεθλίων μου. Επίσης βλέπω ότι έχεις κάνει 1.900 ποστ σε 3 μήνες Not exactly the type που γυρνάει πλευρό και κοιμάται αμέσως μετά, ε; :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σας έχω. Το αγαπημένο μου τσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ααα, βλέπω γράφτηκες στο insomnia τη μέρα των γενεθλίων μου.Επίσης βλέπω ότι έχεις κάνει 1.900 ποστ σε 3 μήνες Not exactly the type που γυρνάει πλευρό και κοιμάται αμέσως μετά, ε; :razz: μπααα δεν κοιμάμαι εύκολα ειναι αλήθεια αυτο την ημέρα των γεννεθλίων σου ε??? ιιιχιιχιχι οσο για τα ποσταρίσματα μου ήταν ο ενθουσιασμός της αρχής , τωρα ειμαι πιο χαλαρή .. :razz::razz::razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Κάτσε να δω αν έχεις ποστάρει φωτό στο thread της παλιοκαττίστ, για να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να σου μιλάω με τόση ζέση, γιατί υποψιάζομαι πως θα 'σαι κοκκινομάλλα με φακίδες και αστεία φωνή. γαμώτο ρε φρηκστερ δε μπορώ να δω τη φωτό. ο &^$&%@ ο websense στη δουλειά, κόβει το photobucket. από που στο διάολο ποστάρεις εσύ τώρα; δε δίνεις μάθημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Από το σπίτι, πιο μετά δίνω. Btw θα διαβαζα το βράδυ χτες, με το που πόσταρα εδώ για τις κατσαρίδες, είπα να κάτσω να συλλογιστώ με κλειστά μάτια, άλλα όταν τα άνοιξα ήταν 9.30 σήμερα. Γμτ. Η φώτο δείχνει εμένα να απολαμβάνω ένα nestea. Από σύμπτωση στη μερσεντές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.