kx5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Προσέχτε τι εύχεστε .Γιατί αν πλακώσει χειμώνας παίζει να είναι πολύ σκούρα τα πράματα . The day after tomorrow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Προσέχτε τι εύχεστε .Γιατί αν πλακώσει χειμώνας παίζει να είναι πολύ σκούρα τα πράματα . οχι παλι φετος.περσι κολοκυθια χειμωνα καταλαβαμε,μη γινει και παλι φετος... (αν και με ευνοει για ενα μηνα η καλοκαιρια-θελω να παω ενα ταξιδακι ) μην με βρισετε που δεν ποσταρω στο αντιστοιχο thread,πειραια-ροδο τι λυσεις εχω??τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Θέλω μπουμ αστραπές,κατακλυσμό,θεομηνίες,βαρίεμαι να βλέπω τον ήλιο,βαριέμαι τα πουλάκια που κελαΐδάνε,βαριέμαι τα μυρμήγκια που δουλεύουν σαν μ***κες για ένα χειμώνα που δεν θα'ρθει :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 είδατε την διαφήμιση της "Albania Press"?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Άκουσα πάντως οτι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 δεν πατε καλα ρε θελετε κρυο? ζεστη και ξανα ζεστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 το χαπι ποσο καιρο ειναι τιμωρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 θελω να πιασει κρυο , γιατι βαρέθηκα στην Ελλαδα , θελω να παω Αγγλια...αλλά όσο έχει καλό καιρό εδω , βαριεμαι να πάω.... Postαρα φωτός μου , δεν μου είπατε περνάω στα καλλίστεία? έχω πυρετό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 το χαπι ποσο καιρο ειναι τιμωρια? αγνωστο δεν νομιζω πολυ. για σπαμαρισμα νομιζω το εφαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 δεν πατε καλα ρε θελετε κρυο? ζεστη και ξανα ζεστη. Όχι ρε. Κρύα,να χωνόμαστε στις κουβέρτες και να τουρτουράμε. Ωραίο χειμώνα είχαμε πριν 2 χρόνια. (ή 3?..χμμ..) Μου άρεσε γιατί καθόμουν και διάβαζα το Αυπνία του Κινγκ εκείνες τις μέρες και η όλη ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Τέσπα,θα δείξει για φέτος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 μπα εγω ειμαι πλασμα για θερμα κλιματα. το κρυο και η καταχνια με ξενερωνει πολυ ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγώ πάλι ζέστη + ήλιο δν τα αντέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κάποιοι είναι Tζαμάικα φάση,κάποιοι είναι για βόρεια-δυτική Ευρώπη. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κάποιο είναι Tζαμάικα φάση,κάποιοι είναι για βόρεια-δυτική Ευρώπη. :-P Τζαμαικα μετραει πολυ ασχημα. Νοτιος αμερικη βασικα ειναι τα καλυτερα. Και το μαιαμι δεν με χαλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ζήτω ο χειμώνας και οι σκοτεινές,κρύες,μελαγχολικές του νύχτες.Kι εγώ δεν μπορώ τον πολύ ήλιο και την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.