red7genius Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 δεν φταιμε εμεις....Η φυση μας εκανε ετσι! Λαθος...ολοι ξερουμε ποιος μας εφτιαξε.... Ο Τσακ Νορις!!!:mrgreen:
ferongr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μολις εστησα τη συρταριερα απο τα IKEA. Μου φυγε η μεση λιγο να την ανεβασω (δεν εχω ασανσερ) αλλα ολα καλα. Πανευκολο ηταν. Οι οδηγοι των συρταριων ηταν ετοιμοι πανω στα ξυλα, ενω οι βιδες επιαναν σε μεταλλικες φωλιες και γενικοτερα ηταν ευκολα τα πραγματα. Παροτι χρησιμοποιησα φορτιζομενο Bosch για τη δουλεια αυτη και με το χερι δεν θα ειχα ιδιεταιρα προβληματα. Επιβλητικο παντως το επιπλακι, με μεγαλη πανω επιφανεια για να απλωσω τραχανα (κερακια, διακοσμητικα κλπ). BTW ειναι το Hemnes το μεγαλο με τα 8 συρταρια (με πλατος 162cm).
red7genius Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγω παλι πηγα σημερα και πηρα καρεκλα για το γραφειο μου. πηρα αυτην την προεδρικη την δερματινη νομιζω ΑLLAN την λενε....καλα μπορω να πω οτι ανετα κοιμαμαι εκει πανω...παρα πολυ αναπαυτικη... btw ανατομικη ερωτηση διαολε, γιατι καθε φορα που γ***μαι στο basket ή στο ποδοσφαιρο, τουλαχιστον η μια πατουσα μου (μην πω και οι δυο) βγαζει φουσκαλα???μπορω να κανω τπτ να το σταματησω???:evil:
kx5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κάτι μου λέει πως εδώ στα νότια δε θα ξαναδούμε χειμώνα. Προχθές έκανα μπάνιο στη θάλασσα, σε παραλία της Αχαΐας. Το νερό ήταν αρκετά ζεστό.
horsepower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγω παλι πηγα σημερα και πηρα καρεκλα για το γραφειο μου. πηρα αυτην την προεδρικη την δερματινη νομιζω ΑLLAN την λενε....καλα μπορω να πω οτι ανετα κοιμαμαι εκει πανω...παρα πολυ αναπαυτικη... btw ανατομικη ερωτηση διαολε, γιατι καθε φορα που γ***μαι στο basket ή στο ποδοσφαιρο, τουλαχιστον η μια πατουσα μου (μην πω και οι δυο) βγαζει φουσκαλα???μπορω να κανω τπτ να το σταματησω???:evil: και εγώ το παθαίνω αρκετές φορές αυτό..έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι φταίει το παπούτσι και η εφαρμογή που έχει στο πόδι σου...αν το παπούτσι δεν είναι καλό τότε έχεις πρόβλημα..βάλε δυο κάλτσες για να "σφηνώσει" το ποδάρ και μάλλον θα είσαι κομπλέ..
paschalia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κχ5 η μάνα , η θεία κ η σις μου έκαναν κ σήμερα .
kx5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Τη δευτέρα πάω για καινούρια κοντομάνικα... ...αλλά ρε ~ούστη μου ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!
poscaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ...αλλά ρε ~ούστη μου ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!! κι εγω ρε γμτ.να σκοτεινιαζει απ'τις 6,να γινεται χαμος εξω,και μεσα υπολογιστης,ιντερνετ,ποτακι,ταινια,κερια...και το αμορε αγκαλια.... οχι ολα μαζι!
paschalia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Προσέχτε τι εύχεστε . Γιατί αν πλακώσει χειμώνας παίζει να είναι πολύ σκούρα τα πράματα .
red7genius Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 και εγώ το παθαίνω αρκετές φορές αυτό..έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι φταίει το παπούτσι και η εφαρμογή που έχει στο πόδι σου...αν το παπούτσι δεν είναι καλό τότε έχεις πρόβλημα..βάλε δυο κάλτσες για να "σφηνώσει" το ποδάρ και μάλλον θα είσαι κομπλέ.. μπορει ρε γμτ....τι να πω...παντως θα δοκιμασω το κολπακι με τις καλτσες...thnx m8:-D
kx5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 poscaman θυμάσαι μια εποχή... ξεκινούσαν οι βροχές στην Πάτρα και δε σταμάταγαν ποτέ. Είχε τσουχτερό κρύο και... μεσα υπολογιστης,ιντερνετ,ποτακι,ταινια,κερια...και το αμορε αγκαλια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.