Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις εστησα τη συρταριερα απο τα IKEA. Μου φυγε η μεση λιγο να την ανεβασω (δεν εχω ασανσερ) αλλα ολα καλα. Πανευκολο ηταν. Οι οδηγοι των συρταριων ηταν ετοιμοι πανω στα ξυλα, ενω οι βιδες επιαναν σε μεταλλικες φωλιες και γενικοτερα ηταν ευκολα τα πραγματα. Παροτι χρησιμοποιησα φορτιζομενο Bosch για τη δουλεια αυτη και με το χερι δεν θα ειχα ιδιεταιρα προβληματα. Επιβλητικο παντως το επιπλακι, με μεγαλη πανω επιφανεια για να απλωσω τραχανα (κερακια, διακοσμητικα κλπ). BTW ειναι το Hemnes το μεγαλο με τα 8 συρταρια (με πλατος 162cm).

Δημοσ.

εγω παλι πηγα σημερα και πηρα καρεκλα για το γραφειο μου. πηρα αυτην την προεδρικη την δερματινη νομιζω ΑLLAN την λενε....καλα μπορω να πω οτι ανετα κοιμαμαι εκει πανω...παρα πολυ αναπαυτικη...

btw ανατομικη ερωτηση

διαολε, γιατι καθε φορα που γ***μαι στο basket ή στο ποδοσφαιρο, τουλαχιστον η μια πατουσα μου (μην πω και οι δυο) βγαζει φουσκαλα???μπορω να κανω τπτ να το σταματησω???:evil:

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως εδώ στα νότια δε θα ξαναδούμε χειμώνα.

Προχθές έκανα μπάνιο στη θάλασσα, σε παραλία της Αχαΐας. Το νερό ήταν αρκετά ζεστό.

Δημοσ.
εγω παλι πηγα σημερα και πηρα καρεκλα για το γραφειο μου. πηρα αυτην την προεδρικη την δερματινη νομιζω ΑLLAN την λενε....καλα μπορω να πω οτι ανετα κοιμαμαι εκει πανω...παρα πολυ αναπαυτικη...

btw ανατομικη ερωτηση

διαολε, γιατι καθε φορα που γ***μαι στο basket ή στο ποδοσφαιρο, τουλαχιστον η μια πατουσα μου (μην πω και οι δυο) βγαζει φουσκαλα???μπορω να κανω τπτ να το σταματησω???:evil:

και εγώ το παθαίνω αρκετές φορές αυτό..έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι φταίει το παπούτσι και η εφαρμογή που έχει στο πόδι σου...αν το παπούτσι δεν είναι καλό τότε έχεις πρόβλημα..βάλε δυο κάλτσες για να "σφηνώσει" το ποδάρ και μάλλον θα είσαι κομπλέ..

Δημοσ.

Τη δευτέρα πάω για καινούρια κοντομάνικα...

...αλλά ρε ~ούστη μου ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!

Δημοσ.

...αλλά ρε ~ούστη μου ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!

κι εγω ρε γμτ.να σκοτεινιαζει απ'τις 6,να γινεται χαμος εξω,και μεσα υπολογιστης,ιντερνετ,ποτακι,ταινια,κερια...και το αμορε αγκαλια....

οχι ολα μαζι!

Δημοσ.
και εγώ το παθαίνω αρκετές φορές αυτό..έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι φταίει το παπούτσι και η εφαρμογή που έχει στο πόδι σου...αν το παπούτσι δεν είναι καλό τότε έχεις πρόβλημα..βάλε δυο κάλτσες για να "σφηνώσει" το ποδάρ και μάλλον θα είσαι κομπλέ..

μπορει ρε γμτ....τι να πω...παντως θα δοκιμασω το κολπακι με τις καλτσες...thnx m8:-D

Δημοσ.

poscaman θυμάσαι μια εποχή... ξεκινούσαν οι βροχές στην Πάτρα και δε σταμάταγαν ποτέ.

Είχε τσουχτερό κρύο και... μεσα υπολογιστης,ιντερνετ,ποτακι,ταινια,κερια...και το αμορε αγκαλια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...