pappous_soulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 για εκείνη την μέρα λες που ήταν τίγκα το bus? Όχι,άλλο αυτό. Λέω για μια φορά που πέρασε και δεν σταμάτησε ο λεωφορειατζής. Αλήθεια,ανέβηκες Αθήνα ή ακόμα? Σε νετ είσαι? Μπες κανα msn.
panagos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ψιλοαργεί απόψε το insomnia ή να κάνω κανα virus check?
paschalia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν εχω δει ποτε ομως; :???: Αν το πετύχω , να στο βγάλω μια φώτο βρε . Να μην στεναχωριέσαι κιόλα .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ψιλοαργεί απόψε το insomnia ή να κάνω κανα virus check? Kάνε κανά virus check, με τόσους Άγγλους εκεί κάτω μπορεί να κόλλησες τίποτις....
dis_member80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Kάνε κανά virus check, με τόσους Άγγλους εκεί κάτω μπορεί να κόλλησες τίποτις.... Τι είναι εδώ;Gay forum?
Lucifer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ναι καλέ, γιατί εσύ τι το πέρασες; Το ονοματάκι σου εσένα κούκλε ποιο είναι;
dis_member80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ναι καλέ, γιατί εσύ τι το πέρασες; Nόμισα ότι ήταν τεχνολογικό φorum,συγνώμη. Το ονοματάκι σου εσένα κούκλε ποιο είναι; ....Tom Burns....
Lucifer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αχ, εμένα με λένε Dean O'Peepa, είμαι Ιρλανδοσομαλός. Φωτογραφία σου έχεις ποστάρει τομ;;
dis_member80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αχ, εμένα με λένε Dean O'Peepa, είμαι Ιρλανδοσομαλός. Μουλάτoς,που λένε; Φωτογραφία σου έχεις ποστάρει τομ;; Πρέπει; Aς γίνουμε όλοι φίλες! Πειράζει να μην πάρω;
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ακούω ράδιο τώρα .Κ λαμβάνει χώρα το εξής σκηνικό . Είναι ένας τύπος κ μια τύπισσα κ έχουν πιάσει κουβέντα . Έχουν αρχίσει λοιπόν κ πλακώνονται για το αν ο Σκορπιός ανήκει στην Λευκάδα ή όχι . Κ αυτό είναι η εισαγωγή για να καταλήξουν στην Ανταρκτική κ την διεκδίκηση της από την Ρωσία (?) . Κ όχι τπτ άλλο αλλά δεν ανοίγεις το ρημάδι το ράδιο για να ακούσεις το μπούρου μπούρου αλλά τραγούδια . Κ να λέγανε κάτι καλό , να πεις πάει στο καλό . Ότι .... τους κατέβει στο μυαλό το αμολάνε . Έλεος με τους κ καλά κριτικούς επί παντός θέματος ... Και για να απαντήσω, ο Σκορπιος ανήκει στη Λευκάδα και στη Ρωσία ανήκει ένα μέρος της Ανταρκτικής.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αχ, εμένα με λένε Dean O'Peepa, είμαι Ιρλανδοσομαλός. Φωτογραφία σου έχεις ποστάρει τομ;; Γεια σου, είμαι ο Ben από το Dover. Μπορείς να με λες και Ben Dover αν θες.
tzafarela Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Φτου ρε γαμωτο...Τα κορίτσα απαγορεύονται?? Τι άλλο θα δουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.