pappous_soulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 οχι εγώ θέλω να αφανίσω τους ότι νανε....Δεν αντέχω άλλο ζώα γύρω μου... Αυτό θα το πάρω προσωπικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Τσιτωμένο σε κόβω. Κανένα Johnny περίσσεψε από τα προχτές; Και λίγο Jefferson Airplane και θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 xexexe .... περίσεψε....όπως μου είπε μια φίλη μου , φταίνε οι εκλείψεις που σε γαμήσανε τον τελευταίο καιρο.... για να δούμε , αν όντως ισχύει , θα χαμογελάσουνε τα άστρα και για μένα? Πάντως , αυτό που λέω ισχύει....βάζουμε μπροστά τον Λουσι να κάνει ντου , και εμείς από πίσω , ότι ανθρωπο - ζώο βρίσκουμε τον σκοτώνουμε Εντιτ : papous_soulis whye re boy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Aπορια: Γιατι τα ταξι ειναι παντα μεγαλου μεγεθους; Εχει σχεση με καποιο νομο περι διαθεσιμου χωρου για τον πελατη; Για ασφαλεια; ξερει καποιος; ειναι λιγο λολ, αλλα απορια και αυτη. :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 για να σε χρεωνουνε περισσότερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εντιτ : papous_soulis whye re boy? Πλάκα κάνω μωρέ :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Aπορια: Γιατι τα ταξι ειναι παντα μεγαλου μεγεθους; Εχει σχεση με καποιο νομο περι διαθεσιμου χωρου για τον πελατη; Για ασφαλεια; ξερει καποιος; ειναι λιγο λολ, αλλα απορια και αυτη. :? Για χωρους στο πορτμπαγκαζ, για μεγαλυτερη ανεση στα πισω καθισματα, επειδη αμαξια ανωτερης κλασης ειναι πιο ποιoτικα απο τα χαμηλοτερης (πχ συγκρινε Focus με Mondeo) και για λογους ξεκουραστης οδηγησης (ο οδηγος εχει μεγαλυτερους χωρους και πιο καλα καθισματα κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ok δλδ απλα επειδη βολευει Thx για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εδώ πάντως έχουμε κ ταξί δίπορτο/κολοβό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Η λάρισα κάρφωσε γκολάκι μέσα στην Βλακπερν....αλλά μόλις ισοφαρίστηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εδώ πάντως έχουμε κ ταξί δίπορτο/κολοβό . Το εδω ειναι ψιλοσχετικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εντός Αττικής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν εχω δει ποτε ομως; :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Toυ την φυλάω ακόμα γιατί δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες. [soulis never forgets :twisted: ] για εκείνη την μέρα λες που ήταν τίγκα το bus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 που εισαι εσυ?ζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.