Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Lucifer,

από τα -με το συμπάθειο- Χριστούγεννα μέχρι τις 3/1 θα είμαι πάνω.

Αν συμπίπτουν οι ημερομηνίες, μπορούμε να το κανονίσουμε! Διαφορετικά θα χρειαστώ τις κατευθύνσεις σου. Έτσι ή αλλιώς, περίμενε π.μ. (σε κάνα δίμηνο :roll:)

Για φωτογραφίες δεν το συζητώ, είναι reason d' etre του ταξιδιού. Καλά, υπερβάλω λίγο, αλλά σχεδόν έτσι είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, και είναι μόνο ένα απ' όλα. Δε θυμάμαι πως λέγεται το λεπτό του ενός μέτρου που το κόβουνε στη μέση. Επίσης τα λευκά νυρεμβέργης τα σπάνε.

Αλλά -ο αλλάχ να με σχωρήσει- το καλύτερο λουκάνικο είναι το γραβιάς.

Η καλύτερη μπύρα όμως, Γερμανική.

Ααα, ΙΚΕΑ! Μεγάλη αγάπη τους έχω! (δεν το λέω ειρωνικά). Το τελευταίο που είχα ψωνίσει από εκεί ήταν μία ραφιέρα για τα βιβλία μου + βαλιτσάκια CD/DVD. Σε πολύ «δυνατή» τιμούλα, μάλιστα...

Το μονο που σκευτομαι ειναι το civicακι μου φορτωμενο. με βλεπω να αφηνω κανα σιγαστηρα πισω μου σε καμμια λακουβα...

αυτο λετε να κανει δουλεια,η μας κοροιδευουν????πολυ φτηνο ειναι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912302

Μπααα.... στο περιπου ολα αυτα. Και στο περιπου καταλαβαινεις και μονος σου. Εκτος αν εισαι κανενας χαλκεντερος.

Πάντως η επιδίωξη είναι να προλάβουμε Χριστούγεννα να δει και η μικρή τις Χριστουγεννιάτικες αγορές με το gluhwein και τις μανιταρόσουπες και τα currywurst...

Αυτό το ζεστό γλυκό είναι; Αν ναι, είναι υπεύθυνο για καλές αναμνήσεις από τα 13α γενέθλια μου :)

(Έχω ξεχάσει πολύ από τα γερμανικά μου, γαμώτο. Λέω να κάνω και μια 6ετή μετανάστευση για ειδικότητα και πρέπει να τα φρεσκάρω επειγόντως. Will Mann hoffen. Να μέχρι και αυτό παίζει να σκότωσα....)

Θελω να μαθω ποιες ειναι οι θεματικες ενοτητες(εκθεση) στις οποιες εξεταζονται. Και αυτο μονο ενας φιλολογος η ρνας πρωην μαθητης μπορει να μου το απαντησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...