ferongr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Raiden... Παντα μου την εσπαγε με αυτο το godlike υφος. Ειδικα οταν με ετρωγε. Ημερησιο προγραμμα: Αναμονη μεχρι τις 8 Ακυρωση ραντεβου με την εταιρια ΕχουμεΚαιΕμειςISO ΕΠΕ: Μια κωλοaccess (!) μπορει να περιμενει μια μερα Μεταφορα του ραντεβου με την ΞυνομαστεΟχταωρα ΑΕ: Ασταδιαλα που θα ρθω για να σας βαλω Internet, τεμπεληδες! Παρακαλια στο συναδελφο ΟλαΤαΑναλαμβανω να παει να κοιταξει το συναγερμο (!) της ΑρπακολαΝαΤελειωνουμε ΑΤΕ Υπνος.... Ξυπνος (2μμ) Φραππε Πιτσα Ρομα (χωρις βρωμα) και μετα για επισκεψη στα θυματα: Δικηγοροι, Συμβολαιογραφοι, Γιατροι, να βγουν τα τσιγαρα, τα ποτα, και τα ρευματα για τα πισια. Αργοτερα... Ενας εξαγριωμενος Πουθενακιας Υποσχετιδης στο τηλεφωνο επειδη ο φιλτατος συναδελφος ΟλαΤαΑναλαμβανω καταφερε να κανει το συναγερμο να χτυπαει οποτε πιανει σημα απο ζωνες (Αφοπλισμενος !!!!) Χεσιμο στον ΟλαΤαΑναλαμβανω για τη μαλακια του. Insomnia-Winamp-CD Player ... Τα υπολοιπα αυριο. Καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γμτ, και μπήκα στο insomnia για να μου φτιάξει το κέφι; Zazik, κουράγιο. Τουλάχιστον πήρες το μάθημα σου. Με ρέγουλο το Johny, ήδη παρατηρήθηκε έλλειψη στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μόλις μας έφεραν μια σακούλα με εγχώρια σταφύλια ροζακιά . Έφτιαξε η μέρα μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μόλις μας έφεραν μια σακούλα με εγχώρια σταφύλια ροζακιά .Έφτιαξε η μέρα μου . αντε και στα σαγκουίνια σας εύχομαι σε λίγο καιρό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Luci μήπως έχεις τίτλο από το Nationalhymne von Frankreich - La Marseillaise με λόγια όμως??το ψάχνω κάτι χρόνια τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δε σε πιάνω, θες τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας στα Γερμανικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τελικα , μετά απο Johnie-Καταστασ η , τα πραγματα τα βλέπεις διαφορετικά.... σήμερα ξύπνησα εντελώς στα @@ μου.... Καλά το λέι η διαφήμιση , keep walking.... Edit : Lucifer ειλικρινα , ξέρεις τι είδα στον ύπνο μου? Οτι ήμουνα σε ένα αεροπλάνο της Λουφτχάνσα , και με πήγε σε ένα μέρος της Γερμανίας , με ποτάμι , πολυ παραδοσιακό....Και οι άνθρωποι εκει μου φερόντουσαν πολύ καλά.... Επίσης έβλεπα το Βερολίνο από ψηλά , με τον Ρήνο να δεσπόζει.... Τελικά έχεις κακό effect στους ανθρώπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δε σε πιάνω, θες τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας στα Γερμανικά; στα γερμανικά ναι..είναι κλασσικό ναζοκομμάτο ρε που σε ένα σημείο αν θυμάμαι καλά λέει "..Liebe Reich.."..δεν το έχεις υπόψιν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μμ , τώρα του ανάβεις μεγάλες φωτιές .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Πρώτη φορά το ακούω. Σίγουρα δν είναι απλώς μετάφραση; Γτ η λέξη "reich" δν αναφερόταν μόνο στο Γερμανικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 όπα Luci με έφτιαξες τώρα..ακούς Horsepower?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Βερολίνο, Βερολίνο.... ποιος θα πάει το Δεκέμβρη 9 μέρες στο Βερολίνο; :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Φτου μη σε ματιάσω ρε μπαγάσα, που πάνε όλα καλά στη ζωή σου αυτό τον καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Βασικά από άλλον περίμενα πρώτη αντίδραση, αλλά σ΄ευχαριστώ ! Ακόμα σαν το χαζοχαρούμενο είμαι, αλλά μου αρέσει. :-D:-D Δεν έχω χρόνο να βαρεθώ, είμαι διαρκώς στην τσίτα. Προγραμματίζω και εφαρμόζω. Όλα πάνε ρολόι. Ξέρω, είμαι σιχαμένα ευτυχισμένος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Βερολίνο, Βερολίνο....ποιος θα πάει το Δεκέμβρη 9 μέρες στο Βερολίνο; :mrgreen: Εκεί θα 'μαι. Κανόνισε να μου κάνεις μαθήματα φωτογραφίας στον Spree. horsepower, και woven hand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.