KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 (Εντελώς off-topic όμως) Βλέπω Wimbledon αυτή τη στιγμή και αναρωτιέμαι πόσα χρήματα παίρνουν οι διαιτητές των αγώνων τέννις. Ξέρει κανείς? (μπα?) Όσα και να πέρνουν, τα χαλάνε στους γιατρούς για το αυχενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πρώτα με άφησε να φεσωθώ 75,68 για 2 ρίο μάρε και ένα μεγάλο ταμπάσκο, και μετά πόσταρε ο μνησίκακος δράκουλας από τα φιλαδέλφεια. Πράγματι. Ούτε καν Φιλιππινέζες δεν είχε. Μόνο κάτι γριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Έφαγες τουλάχιστον καμιά κρέπα από τον Ηλία δίπλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μόνο κάτι γριές. Γριές αλλά πλούσιες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κλείσε τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Που είναι αυτός με τις κρέπες; Δεν τον έχει πάρει το μάτι μου. Εσύ ρε Freakster πότε θα κάτσεις να διαβάσεις επιτέλους; Έχω αγχωθεί με την πάρτη σου.Το μυαλό σου στα ζιγκολίκια και στο εύκολο χρήμα. anyway, μιας και βράζω νερό, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς από καμιά κλασάτη συνοικία εδώ μέσα (κι όχι τιποτα λαϊκοί από φιλαδέλφεια/πετρούπολη) που να ξέρει από τσάι για να προτείνει τίποτε sophisticated. από τότε που έκοψα το τσιγάρο, έχω κόψει και τον καφέ. και την έχω δει με το τσάι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εσύ ρε Freakster πότε θα κάτσεις να διαβάσεις επιτέλους; Έχω αγχωθεί με την πάρτη σου.Το μυαλό σου στα ζιγκολίκια και στο εύκολο χρήμα. Loool. Λογικό είναι, (αφού δε διαβάζω να αποφοιτήσω κάποτε) , να ψάχνω το εύκολο χρήμα. Ακόμα δε ξεκίνησα, any time now. Με μια κούπα τσάι είμαι και εγώ τώρα, twinings earl grey tea, με γεύση περγαμόντο, ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πού είναι οι πλούσιες γριές??? Δώστε τελέφωνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 twinings earl grey tea, με γεύση περγαμόντο; εντελώς gay επιλογή κι εσύ δηλαδή... σήμερα τα πήρα κι εγώ και έχω πιει 3 από δαύτα. και μετά απορώ που δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 αχ τι ωραία συσκευασία! έχουν και δαντελίτσα τα φακελάκια!!!! =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 twinings earl grey tea, με γεύση περγαμόντο;εντελώς gay επιλογή κι εσύ δηλαδή... Τι να κάνω, όταν πήγα στο σουπερ μαρκετ, δεν είχαν το αγαπημένο μου, "λάδι μηχανής" (αντρίλα και έτσι) Πήρα τη μεγάλη συσκευασία και ακόμα να τελειώσει, ένα τρίμηνο το έχω τώρα. Παρατήρηση: κάθε φώτο, διαφορετικό φόντο, στη μία τα ακριβά ηχεία logitech, στην άλλη τα ακουστικά (τυχαία τοποθετημένα) από το ipod 80 gb. Περιμένω φώτο με το smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 αν υπάρχει κανας άλλος εξυπνάκιας που να του αρέσουν τα χρωματιστά tea bags, κερνάω από το μωβ φακελάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Που είναι αυτός με τις κρέπες; Δεν τον έχει πάρει το μάτι μου. Χ. Τρικούπη και Αίαντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πού είναι οι πλούσιες γριές??? Δώστε τελέφωνα! Δοκίμασε το SOS club στη Πατησίων. Μην πετάξεις το εισιτήριο, κληρώνει σερβίτσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 αν υπάρχει κανας άλλος εξυπνάκιας που να του αρέσουν τα χρωματιστά tea bags, κερνάω από το μωβ φακελάκι Ρίχνοντας μια ματιά στην οθόνη σου, νομίζω καταλαβαίνω ποιον θες να 'κεράσεις' πιο πολύ. ΥΓ: Απαντάω με πολλαπλά μηνύματα για να έχω πιο πολλά posts και να είμαι παλαίουρας. (Και δε μου δουλεύει και το multiquote). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παρατήρηση: κάθε φώτο, διαφορετικό φόντο, στη μία τα ακριβά ηχεία logitech, στην άλλη τα ακουστικά (τυχαία τοποθετημένα) από το ipod 80 gb. Περιμένω φώτο με το smartphone. Υπερβολές. Ένα ταπεινό shuffle έχω. Ένα nano. Κι ένα Treo. Το παιδί της διπλανής πόρτας είμαι κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.