1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 οταν εγω εγραφα για τους εβραιους στον αλλο που ελεγε στον πατο και στον πατο η ελλαδα δεν ειπε κανεις τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ε τον γουσταρει ακομα απωθημενο ειναι. Ε, ναι. Φως φανάρι. Επίσης, μπορεί να ρίξει μία πασιέντζα για να μάθει στα σίγουρα... :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 καλα τωρα ενταξει. ρε δεν κανουν τιποτα αυθορμητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BIAP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κι εκει που σου εκανε τις εξομολογησεις, την ρωτησες τωρα τι γινεται? Δηλαδη οκ, αν δεν ηταν ευκαιριακο ξεσπασμα κακιας σε περιπτωση που ησουν απωθημενο η σε φαση που μαλωσε με τον γκομενο, για ποιον λογο να σου πει ο,τι σου ειπε? Αν δεν συντρεχουν οι παραπανω λογοι, μπορει να κανει απελπιδα προσπαθεια. Τελοσπαντων, αν δεν ρωτησες, αν δεν το πιεσες ενω ειχε αρχισει να ανοιγεται, προσθεσε αλλη μια μαλακια στο βιογραφικο σου. Keep drinking, keep walking, cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Όπως είπα , μετά από ένα πιεστικό 8μηνο , ήρθε και αυτό και με αποτελείωσε.... Είχαμε κάνει εκατέρωθεν κινήσεις , αλλά είχαμε Defensive mechanisms γαμω την ανασφάλεια μας για ανθρώπους.... Μαγκες...απο δω και πέρα...όταν γουστάρετε γκόμενα....ΝΤΟΥΓΡΟΥ!!!!ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΟΥΝΕ!!!! εΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ....ΧΩΘΕΙΤΕ.... 4ο johnie\ Edit : την ρώτησα και μου λέει τώρα είναι αργά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 λουσιφερ αμα ποσταρω μια φωτο μου υποσχεσε οτι θα την σβησεις στο επομενο μισαωρο γιατι αλλοιως κινδυνευω να βρεθω με κανα μπουκαλι στο κεφαλι. edit: τωρα ειναι αργα? ουτε η φωτο δεν μας σωζει τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να προτείνω να την μπήξετε πρώτα και μετά να ερωτευτείτε. λουσιφερ αμα ποσταρω μια φωτο μου υποσχεσε οτι θα την σβησεις στο επομενο μισαωρο γιατι αλλοιως κινδυνευω να βρεθω με κανα μπουκαλι στο κεφαλι. προμις αρχηγέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 σωστα σωστα αλλα αν keep drinking avoid to walk .. ζαζικ ο,τι σου ειπε δεν εχει καμια απολύτως αξία , και απο το μσν κιολας ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 1980 σαρεσουνε οι προστυχες , μαρεσουνε οι ομορφες και καλες.... ανοιξε ενα μπουκαλι να τα πιουμε παρεα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Edit : την ρώτησα και μου λέει τώρα είναι αργά.... ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ μοντ ον ...λουσι σβηστο μετά ... .... .... .... πιπες ζαζικ ...μαλακιες σου λεει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 1980 σαρεσουνε οι προστυχες , μαρεσουνε οι ομορφες και καλες....ανοιξε ενα μπουκαλι να τα πιουμε παρεα.... στην φαση που εισαι τωρα μια προστυχη χρειαζεσε για να το ξεπερασεις. την εσβησε ευτυχως... ειναι και αθλητρια βαραει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Συντροφε fidelio....προσπαθεις να βοηθήσεις αλλα με κάνεςι χειρότερα........ αν μου λεέι μαλακίες θα νιώσω χειρότερα , αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 μπορώ να σε βοηθησω πραγματικά αν σου δώσω ενα μαγικο τηλεφωνο εχεις διαθεσιμα 180 ευρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Συντροφε fidelio....προσπαθεις να βοηθήσεις αλλα με κάνεςι χειρότερα........ αν μου λεέι μαλακίες θα νιώσω χειρότερα , αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι.... ρε οτι νοιωθεις πες της το χυμα δεν θα σε παρεξηγησει. και μπινελικια να θες να τις ριξεις καντο. 180? καλο θα ειναι. με 2.000 βαρας επωνυμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BIAP Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τωρα πινεις γιατι ειναι με αλλον και σου ειπε οτι σε ηθελε και δεν εκανες κινηση, η γιατι σου ειπε το παραπανω και εκανες την κοτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.