Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 γτ τα ξύδια είναι καλύτερα από αγάπη, έρωτα και σεξ μαζί. εκτός αν τα 3 τελευταία φέρουν δικά τους ξύδια για πλάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 γτ τα ξύδια είναι καλύτερα από αγάπη, έρωτα και σεξ μαζί.εκτός αν τα 3 τελευταία φέρουν δικά τους ξύδια για πλάτες. καλα δεν νομιζω το πρωι που θα ξυπνησει να προτιμαει το μπουκαλι απο την τυπισα στην αγκαλια του παντως. εσυ εισαι της παρεας μου φαινετε α.α. κανονικα. εχουν βγαλει και μπλουζακια κατι γνωστες μου Α.Α. και σκανε στα μαγαζια με αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Στην υγειά των ινσομνιακς , του Komandant Lucifer, που είναι και σύντροφος , του Χίτλερ και όλης της Wermacht , και στην υγεια μου που χάνω τέτοιες ευκαιριες.... Οι εβραοι φταίνε για όλα , πισω απο κάθε κακό , βρίσκεται ένας εβραίος και το λόμπι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 σορρυ αν γινομαι εκνευριστικος αλλα αμα την γουσταρει τοσο πολυ γιατι να μην παει να την βρει αφου του δινει το οκ χαλαρα. + 99999999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 εχει κανει κεφαλι ηδη. καλη φαση. ρε πουστη δεν μπορω να πιω μεσοβδομαδα. το κερατο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 γιατι είναι με άλλον τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 γιατι είναι με άλλον τώρα.... αυτο πονεσε. πιες ολη την καβα. και μετα σπασε και τα μπουκαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 χμμ... αφελεις ατάκες μια γκομενας , θα μπορουσαμε να , αν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Και φύσηξε ο άνεμος Και σκόρπισε όλα μου (σου) τα όνειρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 σορρυ αν γινομαι εκνευριστικος αλλα αμα την γουσταρει τοσο πολυ γιατι να μην παει να την βρει αφου του δινει το οκ χαλαρα. 1ον, γιατί δεν του δίνει το ΟΚ χαλαρά. Υπάρχει μία πιθανότητα να του το είπε τώρα στα ίσα επειδή έχει ξεπεράσει ήδη το κόλλημα. 2ον, γιατί η ζωή μας δίνει τέτοια μαθήματα όχι για να διορθώσουμε το παρελθόν, αλλά για να έχουμε όπλα για το μάλλον. Εγώ λέω: keep walking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 παντως για να του το πε θα τον γουσταρει ακομα δεν παιζει. παρσιφαλ καμια δεν λεει τιποτα τυχαια. γενικα δεν ασχολουνται καν αν δεν τους ενδιαφερει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 αλκοόλ, γκομενοσυζήτηση, φυλετικό μίσος, νομίζω ότι το αγχολυτικό ζεν σου το βρίσκεις κάπως από την ανάποδη, αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ..οχι 1980 του το ειπε γιατι ενδομυχα ηθελε να του γαμησει το μυαλο , επειδη δεν τη πηδηξε .. ζαζικ κανω πλακα ε .. εμ. δηλαδγ οχι ακριβως , για την γκομενα δηλαδη ...τσ ειναι πολυπλοκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ..οχι 1980 του το ειπε γιατι ενδομυχα ηθελε να του γαμησει το μυαλο , επειδη δεν τη πηδηξε .. ζαζικ κανω πλακα ε .. ε τον γουσταρει ακομα απωθημενο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Στην υγειά των ινσομνιακς , του Komandant Lucifer,που είναι και σύντροφος , του Χίτλερ και όλης της Wermacht , και στην υγεια μου που χάνω τέτοιες ευκαιριες.... Οι εβραοι φταίνε για όλα , πισω απο κάθε κακό , βρίσκεται ένας εβραίος και το λόμπι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.