Freakster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Στη σκεψη να κυκλοφορουν δυο απο αυτους, ανατριχιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Γιατί banned το χάπι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 γιατί ήταν παράνομο και ήρθε χωρίς συνταγή γιατρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μπαίνω με HOL φοιτητικό και το forum εδώ και μερικές ώρες καθυστερεί απίστευτα. Με ping και traceroute δε φαίνεται κάτι το αξιοπερίεργο, αλλά το http browsing είναι πιο αργό και από το θάνατο. Είναι κανένας άλλος που έχει πρόβλημα... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 εγώ, εγώ... Και είναι αρκετά συχνό τις τελευταίες μέρες (ή εβδομάδες)... edit: σήμερα όντως είναι υπερβολικά χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 μια απ τα ίδια! πολύ σκουλικιάζειν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τα ίδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 me too.κι απ'το σπιτι (forthnet 1mbit και otenet 1mbit),αλλα και απο τη σχολη που δοκιμασα το πρωι (απειρα mbit!) τι εγινε,τιγκαραμε κι αυτον τον σερβερ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ψευτοεφτιαξε τωρα. Μολις 8 δευτερολεπτα η σελιδα :-P. Πιο πριν ητανε στα 20-30. 4νετ 24mbits εδω (15 2 πραγματικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τώρα όχι μόνο είμαι πιο όμορφος από τον paredwse αλλά έχω και καλύτερο κουμπιούτερ από δαύτον. This is my first post from my iMac. Μένει μόνο να (ξανα)κάνω έναν πλούσιο γάμο, και θα έχω και καλύτερη βίλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο το μικρό το νυχάκι. Για να παίζεις κιθάρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μάγκα μου, η αρμάδα του Σωφέρ σε έχει θολώσει και δε ξέρεις τι βλέπεις. Εγώ δεν είμαι κάνας λαϊκός από τίποτα προσφυγικά. Μια χαρά αλφαδιασμένο είναι το νυχάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 punky, με γεια το μήλο ρε... Ουστ, παλιοτρέντη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Λίγο θαμπό όμως. Ή φταίει η φωτογραφική σου, ή δεν τρέφεσαι σωστά, ή φταίει το ασετόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, αυτή εκεί πάνω αριστερά στο κολάζ με τις πιξ φαίνεται όμορφη. Επίσης πάνκη ωραία μάτια ρε, σαν να κλαις κάθε 2 μέρες είναι. /κακοήθης ζηλιάρης μαλλιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.