pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Guys,πως μπορώ να μεταφέρω χρόνο ομιλίας μέσω του CU που έχω στο κινητό μου στο κινητό ενός φίλου μου? Είναι "επείγον"...
paschalia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πέρσι , πρώτη Οκτώβρη δεν είχε αλλάξει η ώρα ?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το τελευταιο ΣαββατοΚυριακο του Οκτωβριου αλλαζει.
paschalia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Η καλύτερη εφεύρεση σχετικά με τους υπολογιστές είναι το ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο .
Mp0u Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 οχι παντως για τους gamers....υπαρχει τρομερο delay μεχρι να φτασει το σημα στο PC....ασε και π το ποντικι ειναι βαρυ, σε σχεση με το ενσυρματο, και μεχρι να το κινησεις....πεθανες!
horsepower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 οχι παντως για τους gamers....υπαρχει τρομερο delay μεχρι να φτασει το σημα στο PC....ασε και π το ποντικι ειναι βαρυ, σε σχεση με το ενσυρματο, και μεχρι να το κινησεις....πεθανες! και εγώ όταν το είχα πάρει αυτό μου είχαν πει..αλλά σιγά το delay που καταστρέφει τα αντανακλαστικά σου που είναι τάξης nsec..
ferongr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 και εγώ όταν το είχα πάρει αυτό μου είχαν πει..αλλά σιγά το delay που καταστρέφει τα αντανακλαστικά σου που είναι τάξης nsec.. Χμμμ... για casual gaming δεν υπαρχει διαφορα. Αλλα στην ουσια τα 3ms καθυστeρηση μπορει να σε χαλασουν αμα παιζεις CS και εισαι καλος.
horsepower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ... για casual gaming δεν υπαρχει διαφορα. Αλλα στην ουσια τα 3ms καθυστeρηση μπορει να σε χαλασουν αμα παιζεις CS και εισαι καλος. Βασικά τα αντανακλαστικά των ανθρώπων κυμαίνονται μεταξύ 100 και 200ms..τα 3ms δεν είναι αμελητέα ποσότητα?
ferongr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ενας καλος παικτης στο CS εχει αντανακλαστικα γυρω στα 50, αλλα τα 3ms επηρεαζουν και παραγοντες οπως την κινηση του χεριου (ενας καλος παικτης σημαδευει αμεσα με πολυ γρηγορες κινησεις) και την διορθωση του σημαδιου σε κινουμενους στοχους, ειδικα σε μακρινες αποστασεις η στη χρηση AWP. Παλia επαιζα πολυ CS, ειχα φτασει σε ενα επιπεδο καλο και τα ξερω απο πρωτο χερι. Πλεον εχω παρακμασει επειδη παιζω games που απαιτουν γενικοτερη εξιδικευση, οπως το BF η το Warrock
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ με τον ferongr. Ακόμα και γω που είμαι μέτριος παίκτης στο Source,έχω άλλες επιδόσεις ανάλογα με το ποντίκι. Πόσο μάλλον οι καλοί..
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 χαπι τι διαολο εκανες παλι και δεν μπορω να σου απαντησω στο π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.