parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Παρσιφαλ , είναι πολύ ωραίο .Λουσιφερ , ο Παρσιφαλ θέλει ινφραξιον . Δώστου ένα , τζάμπα δεν είναι ? Χαχα, καλό ρε συ! Πόσα έχεις μαζέψει, πολλά; Κι επειδή έχω ιδέα τώρα, ερώτηση προς τον Λούσι: Αν άνοιγα ένα θέμα για τα infractions (πόσα έχει ο καθένας, από ποιον τα τσίμπησε και γιατί), παίζει να υπάρξει πρόβλημα από εσάς τους mods ή μπα... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ελα μωρε που θα τους ρωτησουμε κιολας!!! (εχω το μπαν στο τσεπακι α??? :):)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δε ζητάω άδεια ρε συ, αντιδράσεις θέλω να κόψω. Το θέμα θα γίνει! Εκτός κι αν π.χ. ποστάρει τώρα ο paredwse: "Over my dead body. Γουφφφ!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Νταξ μωρέ . Έχω ίσα κ ... 5 . Έβριζα πολύ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω ένα infraction γιατί βγήκα offside. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχα, καλό ρε συ! Πόσα έχεις μαζέψει, πολλά; Κι επειδή έχω ιδέα τώρα, ερώτηση προς τον Λούσι: Αν άνοιγα ένα θέμα για τα infractions (πόσα έχει ο καθένας, από ποιον τα τσίμπησε και γιατί), παίζει να υπάρξει πρόβλημα από εσάς τους mods ή μπα... ; όχι από μένα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 parsifal,ανοιξε να τους στριμωξουμε στον τοιχο.αν και η μνημη μου με προδιδει τωρα τελευταια (γερααααματα) εχω την εντυπωση οτι καααπου υπαρχει ενα παρομοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πρόβλημα που έχετε με τα ινφράξιον. Γιατί τόσο κόλλημα ? Ελένη,είπα να μην ξανααπευθυνθώ σε σένα,αλλά θεώρησε ότι στο πρόσωπό σου είναι ο οποιοσδήποτε. Ναι,είναι πρόβλημα το infraction.Είναι πουστιά,βιασμός του προσωπικού σου χώρου,το βλέπεις μόνο εσύ σαν λαδιά σε καινούργιο (η παλιό δεν παίζει ρόλο) τετράδιο.Ο οποιοσδήποτε μαλακοπίτουρας δεν έχει τα cojones να σε σουτάρει δημόσια και σε τσιγκλάει,δείχνοντάς σου την αδυναμία του να σε αντιμετωπίσει δημόσια,μιας και έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει/επιλέξει/διαγράψει τμήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Το θέμα άνοιξε και βρίσκεται εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=214415 Έκανα μία αναζήτηση με τον όρο infraction και δε βρέθηκε thread με τέτοιο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 καθε κυριακη δεν σκαει ο τυπος με τους ταφους? η ωρα του δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 έλεος ρε πουστε μου αυτό το Star με τον "Εβδομο Πάπυρο"..το βάζει στάνταρ κάθε μήνα και είναι και 4μιση ώρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 σε μισή ώρα έρχεται ο καινούργιος μου υπολογιστής..το δήλημμα είναι το εξής: δεν ενδίδω στον πειρασμό και ξυπνάω αύριο κύριος και πάω να δώσω μάθημα στις 11.. ή βάζω να παίξω το Stalker και κοιμάμαι κατά τις 4 και πάω κοιμισμένος στο μάθημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ προτείνω να δεις τον έβδομο πάπυρο στο ΣΤΑΡ... σοβαρά πάντως, αν περιμένεις καινούριο υπολογιστή νομίζω πως είναι λίγο ουτοπικό να σκέφτεσαι πως μπορείς να τον αφήσεις πακεταρισμένο και να πας για ύπνο... Απλά θα μπορούσες να διαλέξεις τη μέση οδό και να παίξεις μεν λίγο αλλά όχι μέχρι τις 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 σε μισή ώρα έρχεται ο καινούργιος μου υπολογιστής..το δήλημμα είναι το εξής:δεν ενδίδω στον πειρασμό και ξυπνάω αύριο κύριος και πάω να δώσω μάθημα στις 11.. ή βάζω να παίξω το Stalker και κοιμάμαι κατά τις 4 και πάω κοιμισμένος στο μάθημα?? να μην τον ανοιξεις απλα δεν παιζει. ανοιξε τον λιγο και μετα κλειστον πριν κολησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 πραγματικά είναι ο υπέρτατος τον πειρασμών..αλλά θα είμαι κέρβερος πιστεύω δεν θα υποκύψω..θα δούμε..έβδομο πάπυρο τον έχω δει 3 φορές(δυο πολύ παλιά και μια πριν κάνα μήνα) οπότε τώρα θα το ξαναδώ μαζί με τα εγγόνια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.