Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι,είναι αλήθεια,σε έχω δει και εδώ μέσα και δεν μπορείς να μου το βγάλεις αυτό,είναι κομμάτι μου.Αν ήταν όντως τεχνολογικό forum,θα είχε παραμείνει εκτός (το Μπλα-Μπλα).Αλλά επειδή,όπως όλοι μας έχουμε αντιληφθεί,εγγράφονται άτομα γι αυτόν ακριβώς το λόγο και τα άτομα αυτά έχουν συνεχόμενη παρουσία (ικανή και αναγκαία συνθήκη,που λένε και στα μαθηματικά...) εδώ μέσα,ανεβάζουν και το μέσο όρο (μαζί με τα botάκια,που μετράνε σαν παρουσίες στο counter) και επειδή υπάρχει μια (κακώς εννοούμενη) "ανοσία" σ' αυτές τις παρουσίες και επειδή -λοιπόν- είναι κομμάτι του forum και αυτό (=το Μπλα-Μπλα) και επηρεάζει -κατά το δοκούν- κατά την κρίση και την επιλογή της στιγμής (και όλοι γνωρίζουμε ...)

πολλές μλκίες λέω απόψε

άσε να τρέχει το νερό στ' αυλάκι,θα δεις και εσύ αν αλλάξει η κοίτη.

Παρακαλώ,δέχομαι οποιοδήποτε infraction για offtopic η ban (η κρίση και η επιλογή της στιγμής...),αλλά θα ήθελα να μη σβηστεί η άποψή μου

Αρχηγός δν σε έχω ξεχάσει, αλλά μετά από σερί 6μμ-2μμ με ξύδια, 3 συμφοιτήτριες και 4ωρο ύπνο, θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βγω απ'το safe mode.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
ερώτησης: αν νοικιάσω διαμέρισμα, μπορώ να βάλω dsl?

Ναι, κανονικά (από τη στιγμή που έχει τηλεφωνική γραμμή, φυσικά :) ).

Ένα συστημένο , πόσες μέρες κάνει ?

Για εντός Αττικής .

Αν και υποθέτω θα το έχεις στείλει, να σου πω ότι εξαρτάται από το που θα το καταθέσεις. Συνήθως είναι επόμενη εργάσιμη αλλά αν το στείλεις από Αιόλου πρωι πρωί πχ και πηγαίνει πάλι κάπου κέντρο, μπορεί να είναι και την ίδια ημέρα.

Σε καίει πολύ το θέμα αυτό ε ?

Ερώτηση : Ένας εργαζόμενος στο ΙΚΑ -οδοντίατρος- που προσλήφθηκε το 84 , πόσα χρόνια του μένουν μέχρι να συνταξιοδοτηθεί ?

Και εγω ερωτηση Αν κατι πεσει μεσα στις σχαρες που εχει ο δρομος για τα νερα, υπαρχει περιπτωση να το ξαναδω;

Κλωτσησα το δεκτη απο το nike plus ρε γμτ - κατα λαθος

:? Λυθηκε απο τα παπουτσια το παλιοπραμα και τωρα καθεται και με κοιτα κατω απο τη σχαρα.

30 ευρω κυριολεκτικα down the drain.

σε ενα γνωστο μου ειχε πεσει ενα usb stick που ειχε μεσα πραγματα που χρειαζοταν και εκανε μια πατεντα με κατι ξυλακια και παιδευοταν εκει μιση ωρα και το εβγαλε.

• Members

Από τι είναι φτιαγμένο; Αν είναι μέταλλο, θα μπορούσες ίσως κάτι να κάνεις με έναν μαγνήτη. Αν είναι πλαστικό, μπορείς να βάλεις μια μασημένη τσίχλα (big babbol με γεύση φράουλα κατά προτίμηση) στην άκρη ενός ξυλου και να προσπαθήσεις να το κολλήσεις και να το τραβήξεις. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι το αντικείμενο είναι μικρό και ελαφρύ.

(όχι ότι έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, απλώς προτείνω ιδέες...)

edit: επίσης, στο ίδιο πνεύμα, θα μπορούσες σε ένα ξυλάκι με κάπως "πλακουτσωτή" άκρη να βάλεις ταινία διπλής όψεως που όσο ναναι κολλάει καλύτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...