χάπι Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 έτσι είναι ινσόμνιακ !!!! Επειδή όμως δεν επιτρέπεται η πλάκα, πάω καμιά βόλτα στη λιακάδα, γιατι από Δευτέρα θα πήξω άσχημα ! Καλό Π.Σ.Κ. σε όλους/ες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ω έλα τώρα, με έχεις δει πως είμαι αλλού, ξέρεις που φτάνει το εύρος του χιούμορ μου και που όχι. Καλώς ή κακώς όμως, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ και βλέπουμε κόσμο να εγγράφεται για το ΜπλαΜπλα ξέρω 'γω. Ε κάτσε ρε φίλος, κάπου χάσαμε τη μπάλα =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ε,καιρος ηταν να μιλησει καποιος λιγο πιο πανω στην ιεραρχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ω έλα τώρα, με έχεις δει πως είμαι αλλού, ξέρεις που φτάνει το εύρος του χιούμορ μου και που όχι. Καλώς ή κακώς όμως, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ και βλέπουμε κόσμο να εγγράφεται για το ΜπλαΜπλα ξέρω 'γω. Ε κάτσε ρε φίλος, κάπου χάσαμε τη μπάλα =ρ Ναι,είναι αλήθεια,σε έχω δει και εδώ μέσα και δεν μπορείς να μου το βγάλεις αυτό,είναι κομμάτι μου.Αν ήταν όντως τεχνολογικό forum,θα είχε παραμείνει εκτός (το Μπλα-Μπλα).Αλλά επειδή,όπως όλοι μας έχουμε αντιληφθεί,εγγράφονται άτομα γι αυτόν ακριβώς το λόγο και τα άτομα αυτά έχουν συνεχόμενη παρουσία (ικανή και αναγκαία συνθήκη,που λένε και στα μαθηματικά...) εδώ μέσα,ανεβάζουν και το μέσο όρο (μαζί με τα botάκια,που μετράνε σαν παρουσίες στο counter) και επειδή υπάρχει μια (κακώς εννοούμενη) "ανοσία" σ' αυτές τις παρουσίες και επειδή -λοιπόν- είναι κομμάτι του forum και αυτό (=το Μπλα-Μπλα) και επηρεάζει -κατά το δοκούν- κατά την κρίση και την επιλογή της στιγμής (και όλοι γνωρίζουμε ...) πολλές μλκίες λέω απόψε άσε να τρέχει το νερό στ' αυλάκι,θα δεις και εσύ αν αλλάξει η κοίτη. Παρακαλώ,δέχομαι οποιοδήποτε infraction για offtopic η ban (η κρίση και η επιλογή της στιγμής...),αλλά θα ήθελα να μη σβηστεί η άποψή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέσα σε 4μισι χρόνια φορουμικής ζωής μου έχει συμβεί το εξής μόνο δυο φορές . Κ τις δυο αυτή την βδομάδα . Να γράφω ένα ποστ κ όταν πάω να το δημοσιεύσω να έχει κλειδωθεί το θέμα ή να έχει διαγραφεί . Δεν παίζω , είναι μεγάλη αδικία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι,είναι αλήθεια,σε έχω δει και εδώ μέσα και δεν μπορείς να μου το βγάλεις αυτό,είναι κομμάτι μου.Αν ήταν όντως τεχνολογικό forum,θα είχε παραμείνει εκτός (το Μπλα-Μπλα).Αλλά επειδή,όπως όλοι μας έχουμε αντιληφθεί,εγγράφονται άτομα γι αυτόν ακριβώς το λόγο και τα άτομα αυτά έχουν συνεχόμενη παρουσία (ικανή και αναγκαία συνθήκη,που λένε και στα μαθηματικά...) εδώ μέσα,ανεβάζουν και το μέσο όρο (μαζί με τα botάκια,που μετράνε σαν παρουσίες στο counter) και επειδή υπάρχει μια (κακώς εννοούμενη) "ανοσία" σ' αυτές τις παρουσίες και επειδή -λοιπόν- είναι κομμάτι του forum και αυτό (=το Μπλα-Μπλα) και επηρεάζει -κατά το δοκούν- κατά την κρίση και την επιλογή της στιγμής (και όλοι γνωρίζουμε ...) πολλές μλκίες λέω απόψε άσε να τρέχει το νερό στ' αυλάκι,θα δεις και εσύ αν αλλάξει η κοίτη. Παρακαλώ,δέχομαι οποιοδήποτε infraction για offtopic η ban (η κρίση και η επιλογή της στιγμής...),αλλά θα ήθελα να μη σβηστεί η άποψή μου Έεεξω απ'τα δόντιααα! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ακου κυριε επιχειρηματια: το γεγονος το οτι με πληρωνεις καλα για να κανω μια δουλεια δεν σημαινει οτι θα λερωσω καλο σακακι οπως χωνομαι στην ψευφοροφη ψαχνοντας να διορθωσω τις μαλ***** που εκανε ο ηλεκτρολογος. Αν θες ο τεχνικος να σου ερχεται με σακακι και γραβατα, ξερω εναν συναδελφο που το κανει, αλλα μαζι φερνει και 3 βοηθους, χρεωνοντας και τα δικα τους μεροκαματα (ειμαστε συνεργειο εμεις κυριε ferongr, οχι μαστορακια) και κανοντας και χειροτερη δουλεια (ο αρχιμαστορας κανει δημοσιες σχεσεις ενω οι βοηθοι κανουν οτι ψευτοεμαθαν στο ΙΙΕΚ τους). Το πα να ξεσκασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Έεεξω απ'τα δόντιααα! :-P Μου φέρνει λίγο η θείτσα,με ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ! Αλήθεια,έχεις γράψει στο schooligans ποτέ? (για το αβαταρ αναφερομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα,μας είχε ξυπνήσει ο εωσφόρος κάποτε σε άλλο forum και μ' άρεσε απ' όλα αυτό που έχω avatar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 επίσης ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα να κάνει στάμπες σε μπλουζάκια?Δεν έχω πολύ χρόνο και πρέπει να γίνει αύριο αυτό για να τα έχω την Κυριακή. ξερω ενα εδω στο παγκρατι...ειναι τοσο κακομοιρης που μπορει να ανοιξει και την κυριακη να ερθεις να τα παρεις...(δεν ψωνιζει σχεδον κανεις...) για το πόσο άδικα χάσαμε τη μάχη του Στάλινγκραντ. ε, οχι και αδικα...:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ξεκινησω απο πετρουπολη με το φιατακι φτανω terra vibe? Εχει παρκιν εκει; Manic Street Preachers ftw αλλα πεφτουν και στην εξεταστικη ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mp0u Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 καλημερα στα παιδια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της Creative στη Θεσσαλονικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αν ξεκινησω απο πετρουπολη με το φιατακι φτανω terra vibe? Εχει παρκιν εκει; Manic Street Preachers ftw αλλα πεφτουν και στην εξεταστικη ρε γμτ ναι φτανεις . παρκιν τωρα οπου βρεις το αφηνεις δεν εχει συγκεκριμενους χωρους παντου παρκιν ειναι απλα πηγαινε λιγο νωρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.