Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σημερα παραλιγο να τρακαρω με το πιο αρχαιο γερμανικης εισαγωγης (μεταχειρισμενο) φορτηγο-απολειφαδι (ενα Mercedes 508D). Το τιμονι του πρεπει να ειχε τοσα μποσικα, που στο ποταμι οπως πηγαινα μεσαια λωριδα με 90 χιλιομετρα, απο την αριστερη λωριδα αυτο αρχισε να κινειται προς το μερος μου. Ισα-ισα που δεν με ακουμπησε, να γινει καμμια καραμπολα βαρβατη, καθως αντεδρασα και εκανα σφηνα στην αριστερη λουριδα. Φανταστειτε, ειχε και φρεσκο αυτοκολητο ΚΤΕΟ. Καλα κανουν οι Γερμανοι και τα διωχνουν ολα στα 5 χρονια. Να πανε να σκοτωσουν αλους, οχι τους δικους τους. Μαγκια (κυριολεκτικα μιλαω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οο Οο Οο Οο

ελεος! και ξερεις τα εισαγωμενα δεν ειναι οπως βγηκαν απο τη "μανα" τους...τους λειπουν πραματα/εξαρτηματα ωστε να ωγουν ποιο φτηνα στο τελωνειο!

ασχετο αλλα...

ποιος ξυπναει αυριο στις 9 η ωρα να διαβασει διακριτα μαθηματικα!!!

Λοιπόν,ο οδηγός του λεωφορείου δεν σταμάτησε σήμερα για να με πάρει,και μιας και μου το'χει ξανακάνει πριν απο λίγους μήνες,θα ήθελα να του κάνω μια αφιέρωση,ωστε να εκφράσω τα βαθύτερα συναισθήματά μου προς το πρόσωπό του.

Ακούω προτάσεις για το τι να του γράψω. [προτιμώ τα 7/10 των λέξεων να είναι υβριστικές]

Λοιπόν,ο οδηγός του λεωφορείου δεν σταμάτησε σήμερα για να με πάρει,και μιας και μου το'χει ξανακάνει πριν απο λίγους μήνες,θα ήθελα να του κάνω μια αφιέρωση,ωστε να εκφράσω τα βαθύτερα συναισθήματά μου προς το πρόσωπό του.

Ακούω προτάσεις για το τι να του γράψω. [προτιμώ τα 7/10 των λέξεων να είναι υβριστικές]

ειναι αρκετο πιστευω αυτο που λες στο MSN.

η αλγεβρα Boole δεν βοηθαει στον προγραμματισμο????

it'ok dude,στελνω αιτηση διαγραφης απ'τη σχολη

μπορείς να του κάνεις μια ωραιότατη αναφορά στην υπηρεσία του, αναφέροντας την ώρα, το σημείο, την γραμμή, και (αν τον κράτησες) τον αριθμό λεωφορείου. Θα βρουν ποιος είναι, λίγο δύσκολο βέβαια να τιμωρηθεί, αλλά μόνο ή μανούρα και η κλήση σε απολογία θα τον τσούξει λίγο. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι ανάγκη να αντικαταστήσουν την γλυκιά αφιέρωση που θέλεις να του κάνεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...