paschalia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κ εδώ κάπου είμαι σε θέση πια να πω τα εξής . Όταν είχα πάρει προχτές τηλ το αξιότιμο 134 , με είχαν πει οτι η αναβάθμιση από 1 μβ σε 2 , θα έπαιρνε 3 με 4 ώρες το πολύ . Κόβεται χτες η γραμμή κατά τις 1 με 2 κ αρχίζει η αλλαγή της γραμμής . Ωραία λέω , κατά τις 5 με 6 θα έχω κ πάλι νετ . Κοντεύει 7 , πουθενά νετ . Παίρνω τηλ το 134 , περιμένω 10' στην αναμονή , μιλάω επιτέλους με την κοπελιά που άνοιξε γραμμή κ μου λέει οτι μέχρι τις 7 θα έχει ολοκληρωθεί η εργασία κ θα έχω πάλι την σύνδεση μου . Ωραία λέω , ευχαριστώ κ γεια σας . Πάει 8 παρά . Νεκρή η σύνδεση . Παίρνω ξανά το 134 κ περιμένω άλλα 10 + λεπτά . Μιλάω με μια κοπελιά ξανά κ μου λέει οτι η αναβάθμιση παίρνει πολλές μέρες . Μπορεί κ 10-12 .. Εκεί εγώ έπαθα 1 μικρό παίξιμο . Μα καλά λέω , όταν σας είχα πάρει για να κάνω την αίτηση με είχατε πει οτι η αναβάθμιση παίρνει γύρω στις 3 με 4 ώρες . Πρίν καμιά ώρα η κοπελιά με την οποία μίλησα με είπε οτι είχε αργήσει πολύ η αναβάθμιση κ απο λεπτό σε λεπτό (στις 7 δλδ) θα ολοκληρωνόταν . Κ τώρα εσείς με λέτε οτι παίρνει 10 με 12 μέρες ? Πλάκα μου κάνετε ? Κ τελικώς στις 8.30 ολοκληρώθηκε κ ξαναείχα σύνδεση 2μβιτη . Παρσιφαλ , διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστς σου , που σε ανέδειξαν σε κορυφαίο πειραχτήρι , μου έδωσες την εντύπωση οτι εννοούσες το αντίθετο . Κ επειδή είμαι αρκετά προληπτική , αντέδρασα αυθορμήτως σε αυτή την ευχή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Έχασα πάσα ιδέα για το Ρουντολφ το ελαφακι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Με μέτρο το σιροπι, δεν ειναι για χορταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δε φταίει το σιρόπι . Το χάπι για την πίεση μου την έκανε την δουλειά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δε φταίει το σιρόπι .Το χάπι για την πίεση μου την έκανε την δουλειά . Νευράκια ? Νευράκια ???? Δε λέτε "πάλι καλά" πού' χετε κι εμάς τα χάπια να σας συνεφέρνουμε (που θα χτύπαγε 300 η πίεση και... να τα εγκεφαλικά, να τα στραβωμένα στόματα=ντεκαβλέ, να τα "δεν μπορώ αγάπη να σηκώσω το δεξί μου πόδι"=ντεκαβλέ2)... Μόνο γκρινιάζετε κιόλας ! Αχάριστοι νευρασθενικοί !.. :-P:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 και ελεγα δεν θα πεταχτει σαν την.... εντιτ ^εχω βαλει ερωτηματικο αγγλικο στο τελος της προτασης γιατι δεν το βγαζει????ΤΕΣΤ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα συστημένο , πόσες μέρες κάνει ? Για εντός Αττικής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, διαβάζω το τελευταίο χάρι πότερ (ναι, ναι) και είμαι στο σημείο όπου ο χάρης βουτάει για να πάρει το σπαθί και η αλυσίδα του λουκέτου "The chain of the Horcrux had tightened and was slowly constricting his windpipe." Και θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά, τι σημασία έχει εφ'όσον ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. Ερασιτέχνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι... Η αλυσίδα δεν αναπνέει, ο Χάρι, όμως; Αν θέλεις γράψε λίγο το context να σου πω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 όχι! η αλυσίδα του έσφιγγε το λαιμό ενώ ήταν μέσα στο νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχει ρίξει κανένα water-breathing spell (οπότε τα πλεμόνια χρειάζονται νερό; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ερμηνεία... Φαντάζομαι ότι το αίσθημα πνιγμού από μια αλυσίδα που τον στραγγαλίζει είναι αφόρητο, είτε παίρνει ανάσα κανονικά κάποιος είτε κρατάει την ανάσα του. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, ίσως και να είναι πιο επικίνδυνο αφού έτσι η αντανακλαστική αντίδραση είναι να αναπνεύσεις, οπότε... Και μετά από αυτή τη βαθυστόχαστη ανάλυση έχω να πω ότι... κάτι τέτοια με έκαναν να παρατήσω τη σειρά στο ενάμισι βιβλίο. Φτου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ερασιτέχνες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι για το βιβλίο, μιας και δεν το έχω διαβάσει (πάντως η εξήγηση του snoob μου φαίνεται καλή, αν έχω καταλάβει βέβαια σωστά). Το σχόλιο είχε πλάκα όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε τι λέτε. Δοκιμάστε το. Κρατήστε την αναπνοή σας και ζουλήξτε όσο θέλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε τι λέτε. Δοκιμάστε το. Κρατήστε την αναπνοή σας και ζουλήξτε όσο θέλετε. Ε άλλο το χέρι και άλλο η αλυσίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.