Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thanks guys, και ήμουν έτοιμος να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση μπας και φτιάξει. Άρα δεν το ακουμπάω προς το παρόν.

@jake: Σκέφτηκες να κάνεις αναζήτηση για τις λέξεις «καλύτερος», «moderator»; Το 4ο αποτέλεσμα από τα 10 που βγάζει είναι αυτό που θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η εισαγωγή Lucifer πράγματι σταμάτησε προς το παρον.

Πήγα στην πρεσβεία, δεν είχε αυτή τη φορά.... μου είπαν πως παιζει να ξαναφέρουν όμως.

Thanks guys, και ήμουν έτοιμος να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση μπας και φτιάξει. Άρα δεν το ακουμπάω προς το παρόν.

@jake: Σκέφτηκες να κάνεις αναζήτηση για τις λέξεις «καλύτερος», «moderator»; Το 4ο αποτέλεσμα από τα 10 που βγάζει είναι αυτό που θες.

Εκανα αναζητηση με moderator αλλα μαλλον θα το περασα χωρις να το δω...εεε κανουμε και κανενα λαθακι..ακομα νεοι ειμαστε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η εισαγωγή Lucifer πράγματι σταμάτησε προς το παρον.

Πήγα στην πρεσβεία, δεν είχε αυτή τη φορά.... μου είπαν πως παιζει να ξαναφέρουν όμως.

ευχαριστώ. υποθέτω =ρ

Μη με ρωτήσει μόνο κανείς το που έχω βάλει την σύνδεση των 2 μεγαβιτιων ..

(Χιντ : Δεν είναι στο χωριό μου , την Πασχαλιά)

Ευχαριστώ Φρικστερ .

Εγώ σου εύχομαι να μην έχει κάνει κανένας άλλος αίτηση για 2Mbps στο κέντρο σου και να μαξ-άρει όλη την ώρα η γραμμή σου!

Αλλά κι αν δεν γίνει αυτό, δεν τρέχει τίποτα, μπορείς πάντα να κάνεις downgrade σε χαμηλότερη κλάση!

Ωχ, μη μου πεις ότι είναι «πίτα» η κλάση, έχεις ήδη χαμηλότερες ταχύτητες από πριν και τώρα σκέφτεσαι «Μα τί μαλακία έκανα, καλά ήμουν με 768 και μόνιμα 80KB/sec» ; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...