parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks guys, και ήμουν έτοιμος να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση μπας και φτιάξει. Άρα δεν το ακουμπάω προς το παρόν. @jake: Σκέφτηκες να κάνεις αναζήτηση για τις λέξεις «καλύτερος», «moderator»; Το 4ο αποτέλεσμα από τα 10 που βγάζει είναι αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η εισαγωγή Lucifer πράγματι σταμάτησε προς το παρον. Πήγα στην πρεσβεία, δεν είχε αυτή τη φορά.... μου είπαν πως παιζει να ξαναφέρουν όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks guys, και ήμουν έτοιμος να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση μπας και φτιάξει. Άρα δεν το ακουμπάω προς το παρόν. @jake: Σκέφτηκες να κάνεις αναζήτηση για τις λέξεις «καλύτερος», «moderator»; Το 4ο αποτέλεσμα από τα 10 που βγάζει είναι αυτό που θες. Εκανα αναζητηση με moderator αλλα μαλλον θα το περασα χωρις να το δω...εεε κανουμε και κανενα λαθακι..ακομα νεοι ειμαστε:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η εισαγωγή Lucifer πράγματι σταμάτησε προς το παρον.Πήγα στην πρεσβεία, δεν είχε αυτή τη φορά.... μου είπαν πως παιζει να ξαναφέρουν όμως. ευχαριστώ. υποθέτω =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Για ρίξε μια alternative τώρα... για να μην παω πάλι σε Paulaner... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστώ. υποθέτω =ρ Η μερα οσο παει και φτιαχνει, ε :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα... και γω αυτή τη μπύρα έπινα.. Ρίξε μια ματιά εδώ για εναλλακτικές της Lucifer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 φύζιξ, τζούντας. ο νίτσε να με συγχωρέσει, αλλά ίσως είναι κ καλύτερη. και κλασικά βόντελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ευτυχισμένη κάτοχος αναβαθμισμένης γραμμής 2 μεγαβιτιων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Να τα εκατοστησεις Πασχαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μη με ρωτήσει μόνο κανείς το που έχω βάλει την σύνδεση των 2 μεγαβιτιων .. (Χιντ : Δεν είναι στο χωριό μου , την Πασχαλιά) Ευχαριστώ Φρικστερ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ σου εύχομαι να μην έχει κάνει κανένας άλλος αίτηση για 2Mbps στο κέντρο σου και να μαξ-άρει όλη την ώρα η γραμμή σου! Αλλά κι αν δεν γίνει αυτό, δεν τρέχει τίποτα, μπορείς πάντα να κάνεις downgrade σε χαμηλότερη κλάση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ωχ, μη μου πεις ότι είναι «πίτα» η κλάση, έχεις ήδη χαμηλότερες ταχύτητες από πριν και τώρα σκέφτεσαι «Μα τί μαλακία έκανα, καλά ήμουν με 768 και μόνιμα 80KB/sec» ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.