Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Και πάω που λέτε σήμερα να βρω έναν καθηγητή και να πάρω ύλη για το μάθημά του, γτ άλλαξε και το βιβλίο και ο διδάσκων (αυτός που πήγα να βρω ήταν ο καινούριος). Λέω όμως, ας πάω να πάρω το βιβλίο πρώτα, να σημειώσω την ύλη στα περιεχόμενα, μην πιαστώ με τα μπακαλόχαρτα.

Πάω στο βιβλιοπωλείο λοιπόν (στο οποίο είχα ξαναπάει και ήταν κλειστό!), δίνω την σφραγισμένη μου αίτηση, μου λένε "ααα για το βιβλίο του τάδε;;;"

-ναι, λέω εγώ

-λοιπόν θα πας στη γραμματεία σου...

-*βλέμμα αηδίας, μίσους και γεμάτο λοστούς*

-...χαχα άσχημα αρχίσαμε ε;

-"στη γραμματεία σου..."

-ναι, κ θα τους πεις πως θες απόφαση συμβουλίου.

-να πάω.

Πάω πίσω στη σχολή! Η γραμματεία είχε φυσικά κλείσει. Δεν πειράζει, ας βρούμε τον καθηγητή. Περνάει μια σαρμούτα, τη σταματάω, ο κύριος τάδε μήπως γνωρίζετε....

"Α, παρέδωσε θέματα και έφυγε!"

Χριστοί + παναγίες = lfe εγώ, δδδδεν πειρρρράζει, ας δούμε τι περάσαμε.

Η μία κλασσικά με έκοψε για 5η φορά. Βρήκα που μένει.

Ο δεύτερος με πέρασε με 6. Είχα διαβάσει για 11, έγραψα για 9.

Δεν πειράζει. Μικρής βαρύτητας μάθημα έτσι κ αλλιώς. Ας δω και τα άλλα 2.

Έι, που είναι τα άλλα 2! Μα, δεν τα αναρτήσανε! Πως γίνεται;;; Και πως θα ξέρω αν θα τα ξαναδώσω ή όχι;;;

Ο ταρίφας μιλούσε πολύ.

Το μετρό είχε 9λεπτη συχνότητα δρομολογίων.

Ο οδηγός του λεωφορείου μισούσε το φρένο και η χοντρή που μου την έπεσε φορούσε κολώνια ΜΥΡΤΩ.

Θέλω να πεθάνουν όλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα χρειαστείς ειδικό προγραμματάκι εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος και δε τον γνωρίζω.

Χρησιμοποιώ το recover my files αλλά όσο γίνεται μην χρησιμοποιείς και μην γράφεις στον δίσκο στον οποίο ήταν αυτό που έσβησες προκειμένου να μην γράψεις από πάνω του

• Super Moderators

Ο οδηγός του λεωφορείου μισούσε το φρένο και η χοντρή που μου την έπεσε φορούσε κολώνια ΜΥΡΤΩ.

Θέλω να πεθάνουν όλοι.

Μυρτώ; ΜΥΡΤΩ; Ε, όχι, αυτό πάει πολύ.

Γενικά, φρικτή ημέρα, συμπάσχω γιατί έχω ζήσει ανάλογες (minus την ευτραφή κυρία που λούστηκε με Μ...όχι δεν μπορώ να το ξαναγράψω)

Ρε παιδες τι λετε να κανουμε μια δημοσκοπηση για το πιο συμπαθητικο-αξιολατρευτο moderator (υπαρχει και τετοιος???) ή του πιο αντιπαθητικου-εκνευριστικου-ξερολα κτλ. moderator (εχω και αλλα...) Λετε τα μεγαλα κεφαλια που τα παρακολουθουν ολα,να μην αντεξουν την συγκριση και να εχουμε συγκρουσεις??Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα δε βρηκα τπτ αναλογο..Λοιπον???

Ps1:Ελπιζω να μην παρεξηγηθω..απλα την αληθεια λεω

Ps2:Σε ποιον πρεπει να στειλω pm για να γινει η δημοσκοπηση...

Παιδιά, από το πρωί το Pidgin IM δε συνδέεται καθόλου σε MSN δίκτυο. Μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει κάποιος που να το χρησιμοποιεί, please; Έκδοση 2.1.1...

Παιδιά, από το πρωί το Pidgin IM δε συνδέεται καθόλου σε MSN δίκτυο. Μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει κάποιος που να το χρησιμοποιεί, please; Έκδοση 2.1.1...

Aν βοηθα και το msn messenger μου πεταει τετοια σφαλματα απο το πρωι :?

Μυρτώ; Aυτό που λέμε αλλιώς πατσουλι;

Επισης Λουσιφερ, κουραγιο, τα ιδια περναμε παντου, μια εκοψε 42 παιδια και περασε 16. Και κόπηκα σε μάθημα αλυσίδα. Από τις χοντρές τις αλυσίδες που έχουν και μια βαριά μεταλλική μπάλα στην άκρη... Γμτ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...