flo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Να σε μενα κοντα επεσαν. Biological age:20 Real age:18,7 Average life expectancy:74 Your life expectancy:75.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, δεν είναι και το επιστημονικότερο των τεστς. Π.χ. το πόσο συχνά φοράς ζώνη ασφαλείας πώς μπορεί πέραν του προσδόκιμου επιβίωσης να επηρεάζει και την βιολογική σου ηλικία, μόνο αυτοί που έφτιαξαν το τεστ το γνωρίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Νορμάλ χοληστερίνη, χαμηλή πίεση λόγω κληρονομικότητας, συγγενείς που βαράνε 90άρες για πλάκα, δεν καπνίζω, λίγη άσκηση, νορμάλ φαγητό, φοράω πάντα ζώνη. μιλάμε για σωστό κελεπούρι δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι λίγο μάπα το τεστ πιστεύω κι εγώ. Παρόμοια με σας μου έβγαλε και μένα, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω να ζω τόσο πολύ, γιατί τρώω άσχημα (εκτός αν αλλάξει αυτό). Ναι, μ' αρέσει η δουλειά μου, αυτό τον καιρό είμαι χαρούμενος, φοράω ζώνη, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν έχουμε προβλήματα με συγγενείς αλλά δε νομίζω ότι αγνοείται εύκολα η κακή διατροφή και το ότι δεν κινούμαι πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με το πρωινό (καλή τσατσιά ) Σε παρακαλώ, καθόλου τσατσιά. Κάθε μέρα τρώω το πρωινό μου. Όλο. μισό λίτρο γάλα Όλυμπος, 1 τοστ κι ένα μήλο ενίοτε - βοηθάει στο ξύπνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Biological Age: 17 Real Age: -0.8 LOL? Average Life Expectancy: 74 Your Life Expectancy: 91.8 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Real Age 25,4 Life Expectancy 86,6 (τη βιολογική δεν τη γράφω γιατί την βρήκε ο Lucy... κοντά στην εμμηνόπαυση...) Άμα κόψω και το τσιγάρο, θα σας θάψω όλους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως γενικώς μας δουλεύει κανονικά το συγκεκριμένο σάιτ; :-P Πλάκα θα είχε πάντως, μετά από όλη αυτή τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων, στο τέλος να έβγαζε τελείως άκυρες απαντήσεις, του στυλ: σε 5 μήνες θα σε πατήσει αυτοκίνητο την ώρα που βοηθάς μια γιαγιά να διασχίσει το δρόμο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μακαρι να πατησουμε ολοι τα 75 οπως μας εβγαλε και καλα θα ειμαστε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως γενικώς μας δουλεύει κανονικά το συγκεκριμένο σάιτ; :-P Πλάκα θα είχε πάντως, μετά από όλη αυτή τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων, στο τέλος να έβγαζε τελείως άκυρες απαντήσεις, του στυλ: σε 5 μήνες θα σε πατήσει αυτοκίνητο την ώρα που βοηθάς μια γιαγιά να διασχίσει το δρόμο κλπ. LoL .. εμένα ενδέχεται πάντως να μην μου την γλιτώσει το συγκεκριμένο Πακίνι που με συναντάει κάθε μεσημέρι στο συγκεκριμένο φανάρι και επιμένει με συγκεκριμένο τρόπο να μου καθαρίσει τα τζάμια... Θα τον σκοτώσω με συγκεκριμένο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν ήθελες να αποκαλυφθεί η ηλικία σου, χαζο-χάπι, δεν έπρεπε ούτε αυτά να μας αποκαλύψεις. Τώρα είσαι απλά busted! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν ήθελες να αποκαλυφθεί η ηλικία σου, χαζο-χάπι, δεν έπρεπε ούτε αυτά να μας αποκαλύψεις. Τώρα είσαι απλά busted! "Ωπ ! Τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ????" Πως καρφώθηκα ρε πάρσιφαλ ? Για εξήγα μου, γιατί είμαι και χαζό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 "Ωπ ! Τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ????"Πως καρφώθηκα ρε πάρσιφαλ ? Για εξήγα μου, γιατί είμαι και χαζό ! με φώναξε κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 "Ωπ ! Τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ????"Πως καρφώθηκα ρε πάρσιφαλ ? Για εξήγα μου, γιατί είμαι και χαζό ! Πάντως η συγκεκριμένη ατάκα ήταν αρκετή για να καρφωθείς... ;-) (και μη μου πεις ότι το έβλεπες στις επαναλήψεις :-P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 χαχαχααχαχχααχχαχαχαχααχαχχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.