parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο τεστάκι! Γιατί δεν το έκανες ξεχωριστό topic όμως; Anyway, τα δικά μου είναι: Biological Age: 27Real Age: 23.5 Average Life Expectancy: 74 Your Life Expectancy: 77.5 Για την πραγματική ηλικία, μπορώ να πω ότι νοιώθω (και δείχνω) όντως νεότερος από όσο είμαι χρονολογικά. Τώρα, για το life expectancy δεν το βλέπω να φτάνω τόσα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχα, εμένα με έβγαλε 18άρη! Biological age: 27 Real age: 17,7 (ωραία που θα 'ταν...) Your life expectancy: 83,3 είναι μάλλον επειδή τρώω πρωινό καθημερινά :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με το πρωινό (καλή τσατσιά ) εμένα πάλι με βιολογική 29 με έβγαλε 27,3 μάλλον οι πολλές ασπιρίνες θα φταίνε και ο σκέτος καφές (χωρίς ντόνατ λολ)... δεν εξηγείται διαφορετικά εγω το μπουμπούκι να είμαι μόνο 27,3 εξαιρετικό τέστ πάντως, ρε τι βγάζουν οι κερατάδες??? φιουυυ :-S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Biological age:21Real age:11.3 Average life expectancy:74 Your life expectancy:83.7 Σε λίγο θα βάλω και πιπίλα....:-? Θα το ξανακάνω σε 5 χρονάκια πάλι όταν θα δουλεύω, οδηγώ, δε θα γυμνάζομαι...κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά, τώρα που το βλέπω πρέπει να έχουν βάλει ανάποδα τα Biological και Real Age... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 μαγκες απο 19 με εκανε οτι ειμαι 7.5 lol.. δεν ξερω πια... τοσο πολυ μικροδειχνω....Μου ειπε οτι εχω avarege life 75.5 και το απο κατω ελεγε 85..τι ειναι αυτο??? adi32 +1 απο μενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ...εξαιρετικό τέστ πάντως, ρε τι βγάζουν οι κερατάδες??? φιουυυ :-S Μήπως ήθελες να πεις φρουουου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Biological age: 26 Real age: 8.1 Your life expectancy: 91.9 Μετράει πολύ το οικογενειακό ιστορικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως ήθελες να πεις φρουουου ; μπάα, αυτό το κάνω συνήθως μπροστά στον καθρέπτη μαζί με το φτού-σου-μανάρα-μου και το ε-ρε-τι-χαίρεται-ο-πούστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Biological age: 30 Real age: 15,4 (το μυαλό μου μέτρησαν; :?) Your life expectancy: 88,6 Θα σας θάψω όλους. Μουαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ρε σεις μπας και απαντατε ψεμματα ? ολοι τοσο καλη ζωη κανετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά, τώρα που το βλέπω πρέπει να έχουν βάλει ανάποδα τα Biological και Real Age... Biological age:28 Real age:26.7 (έχεις δίκιο, εγώ είμαι 28) Average life expectancy:74 Your life expectancy:75.3 Χειρότερο το περίμενα το αποτέλεσμα! θα ζήσω κουφάλες! (και αυτό, είναι ΑΠΕΙΛΗ)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 μπάα, αυτό το κάνω συνήθως μπροστά στον καθρέπτη μαζί με το φτού-σου-μανάρα-μου και το ε-ρε-τι-χαίρεται-ο-πούστης... Άντε, καλά να έχεις φετιχιστική σχέση με τον καθρέπτη σου. Αλλά να τον δανείζεις και σε ομοφυλόφιλους... ; Ένα νορμάλ άτομο δεν υπάρχει εδώ μέσα τέλος πάντων; :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ρε σεις μπας και απαντατε ψεμματα ? ολοι τοσο καλη ζωη κανετε? Νορμάλ χοληστερίνη, χαμηλή πίεση λόγω κληρονομικότητας, συγγενείς που βαράνε 90άρες για πλάκα, δεν καπνίζω, λίγη άσκηση, νορμάλ φαγητό, φοράω πάντα ζώνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.