1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ειναι και αυτο. και μενα ο υπολογιστης μου δημιουργει ανησυχια και υπερενταση. διαολομηχανημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 η αληθεια ειναι οτι εχω τρομερη υπερενταση,κουραζομαι απιστευτα,τρωω ελαχιστα (αλλα δεν εχω και ορεξη)...ναι,σωματικη (κυριως) αλλα πνευματικη κουραση... λες να ανοιξω καμμια μπυρα ε???χμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 η αληθεια ειναι οτι εχω τρομερη υπερενταση,κουραζομαι απιστευτα,τρωω ελαχιστα (αλλα δεν εχω και ορεξη)...ναι,σωματικη (κυριως) αλλα πνευματικη κουραση... λες να ανοιξω καμμια μπυρα ε???χμ... η δουλεια σου εχει να κανει με υπολογιστες? βασικα αμα εχεις υπερανταση παρατα το μηχανημα πιες μια μπυρα και αραξε στο κρεβατι θα κοιμηθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ακου που σου λέω, δοκιμασμένο. Κλείσε το μπλιμπλικι τώρα, κανε ένα ζεστο μπάνιο, χτυπα κάτι απο το ψυγείο (κάτι με θερμίδες, μην πάρεις κανένα φρούτο), χτύπα και μια μπυρίτσα, και θα πέσεις σαν πουλάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Good Idea θα χαλαρωσεις και θα κοιμηθεις σαν πουλακι..τωρα που το ειπες κατσε ανοιξω και εγω μια..στην υγεια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 η μπυριτσα ανοιξε,σας αφηνωωωωωωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μαγκες ασχετο αυριο γραφω STOP Δεν εχω διαβασει τιποτα STOP Βαριεμαι να διαβασω STOP Μηπως κανενας εχει σημιωσεις απο ΜΑθ. Αναλυσι-Λεω Τωρα-STOP Sorry Lefterman δεν ειχα δει το μνμ σου STOP Καλυνηχτα και απο μενα..παω για διαβασμα STOP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιος χώρισε ποιον και πως το 'χει πάρει. αυτος μου ειπε οτι την χωρισε...δεν ειναι παντως και του θανατα αλλα δεν πεταει και απο την χαρα της... ακριβώς αυτό ! Νομίζω ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο ... ;-) ναι, και μετα να την προλαβει αλλος...εχω δει να την παθαινουν ετσι Μπα... Αν και οι περισσότερες γυναίκες θα σου πουν αυτό που σύστησε το χάπι, συνήθως είναι οι πρώτες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν παρηγορήσεις () και γυρίσει η κατάσταση την κατάλληλη στιγμή (:twisted:), όλα οκ (ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ) EDIT: Αν και το nickname σου δε με εμπνέει για στιγμές ισορροπημένης μεγαλοφυίας :-Ρ λες να χωθω με αυτον τον υπουλο τροπο??ψηθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 μην παρηγορήσεις. θα γίνεις η καλύτερη φιλενάδα. κανονικό φλερτάκι αδερφέ, μη τη βλέπεις σα χωρισμένη, δες την σαν ελεύθερη. το πολύ-πολύ να αφήσεις να σου ξεφύγει καμιά φορά κάποια αρετή σου που η έλλειψή της στον άλλο ξες πως την χαλούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς πως θέτω βάση λογαρίθμου σε ένα casio calculator? (default είναι 10, u know) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μαγκες ασχετο αυριο γραφω STOP Δεν εχω διαβασει τιποτα STOP Βαριεμαι να διαβασω STOP Μηπως κανενας εχει σημιωσεις απο ΜΑθ. Αναλυσι-Λεω Τωρα-STOP Sorry Lefterman δεν ειχα δει το μνμ σου STOP Καλυνηχτα και απο μενα..παω για διαβασμα STOP συμπασχω STOP δεν μπορω να συγκεντρωθω STOP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 μην παρηγορήσεις. θα γίνεις η καλύτερη φιλενάδα.κανονικό φλερτάκι αδερφέ, μη τη βλέπεις σα χωρισμένη, δες την σαν ελεύθερη. το πολύ-πολύ να αφήσεις να σου ξεφύγει καμιά φορά κάποια αρετή σου που η έλλειψή της στον άλλο ξες πως την χαλούσε. xaxaxa ωραιος και εγω αυτο περιπου ειχα σκεφτει...ειδωμεν...ο καιρος γαρ εγγυς...το νου σας...αντε καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.blackle.com/ Χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης του Google,αλλά εξοικονομεί ενέργεια λόγω μαύρου φόντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ήθελα να το postάρω κι εγώ! Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και στο insomnia? Σαν custom skin ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.poodwaddle.com/realage.swf βρειτε την πραγματικη σας ηλικια και ποτε θα τα τιναξετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.