paschalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παγωτό χύμα ή γλυκό (παστούλα/ταρτάκι) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παγωτό χύμα ή γλυκό (παστούλα/ταρτάκι) ? απο θρεπτικης πλευρας παγωτο. απο γευση δεν ξερω μια φορα τον χρονο τρωω γλυκο και αυτο απο την τουρτα στα γενεθλια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Nα ζήσουν τα Ιωάννινα με τα πανέμορφα κορίτσια! Αναρωτιέμαι τι μαλάκας είμαι που θέλω ακόμα να περάσω Πάτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Nα ζήσουν τα Ιωάννινα με τα πανέμορφα κορίτσια! Αναρωτιέμαι τι μαλάκας είμαι που θέλω ακόμα να περάσω Πάτρα... + κι από μένα στο 1ο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδες εχω μια απορια-λιγο ηλιθια βεβαια,τεσπα-αυτο το '+1 απο μενα' που λετε συνεχεια τι ενοειται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδες εχω μια απορια-λιγο ηλιθια βεβαια,τεσπα-αυτο το '+1 απο μενα' που λετε συνεχεια τι ενοειται.... Οτι συμφωνει με τον απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Οτι συμφωνει με τον απο πανω /2 :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε εχω τρεις μερες που κοιμαμαι μετα τις 5,αλλα πολυ λιγο.σημερα ειμαι ενα ορθιο πτωμα,δεν την παλευω με τπτ.δουλευα κ ενα ωραιο 9ωρο εκει ξεγυρισμενο. να ρωτησω,γιατι δεν μου κολλαει υπνος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε εχω τρεις μερες που κοιμαμαι μετα τις 5,αλλα πολυ λιγο.σημερα ειμαι ενα ορθιο πτωμα,δεν την παλευω με τπτ.δουλευα κ ενα ωραιο 9ωρο εκει ξεγυρισμενο. να ρωτησω,γιατι δεν μου κολλαει υπνος??? σωματικα κουραζεσε? μηπως εχεις πολυ ενταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 από την ένταση. Καυτό ντους, μια γερή έφοδος στο ψυγείο, καναδυό μπυρίτσες, κάτι από όλα θα βοηθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Θα σου δωσω μια απλη φιλικη συμβουλη..κοψε τον υπολογιστη το βραδυ....για αυτο δε μπορεις να κοιμηθεις...Και εγω αυτες τις μερες επειδει το εχω λιωσει το pc κοιμαμαι το πολυ 4 με 5 ωρες τη μερα ...και σηκωνομαι πολυ πρωι(στις 7.30!!) λογω εξεταστικης(Γ@Μω ποτε θα τελειωσει η ρημαδα??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.