MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 πριν βάλε και 1μιση ώρα να πάω από πειραιά στο mall για δουλειά και άλλη τόση για να γυρίσω!!!! Πω μάγκα..:neutral:Εδώ εμένα είναι στα 5 λεπτά και ζορίζομαι.Μπραβο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ εδώ και 4 εβδομάδες. Ευτυχώς που την παρασκευή τελειώνει η εξεταστική. Α και μέσα σε όλα αυτά που αναφέρατε πριν βάλε και 1μιση ώρα να πάω από πειραιά στο mall για δουλειά και άλλη τόση για να γυρίσω!!!! Yπάρχουν και χειρότερα...Τελειώνω 17 Οκτώβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο εξάμηνο θα κάνετε κ 'σεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο εξάμηνο θα κάνετε κ 'σεις. Είμαι στο πτυχίο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Καλή σταδιοδρομία λοιπόν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μerci beaucoup mon cheri...(ξερω ξέρω θα προτιμούσες γερμανικά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Καλύτερα έτσι, μη μου μπαίνουν κ ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Η επαναληπτική σε μας τελειώνει αρχές νοέμβρη, τι να λέμε ... ;S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τα κακόοομοιρα... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εμ, δεν ζούμε όλοι στον πλανήτη χάπι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 έτσι είναι αυτά χάπι, άλλοι είναι στο πτυχίο κ άλλοι στην εμμηνόπαυση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ;ooooOOoo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παλι καλα που υπαρχει η β εξεταστικη, γιατι στην α χτυπησαμε ασπρο πατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 nick[;1806882'']Εμ, δεν ζούμε όλοι στον πλανήτη χάπι ;D ... κανείς δεν κλείνει μάτι ! έτσι είναι αυτά χάπι, άλλοι είναι στο πτυχίο κ άλλοι στην εμμηνόπαυση!! έτσι είναι αυτά lucy ! Κάποιοι έχουν χιούμορ και κάποιοι απλώς κακία (οι κακολαλημένοι λέει η έμμεση εμπειρία μου)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Να μου κοπεί η γλώσσα αν το αρνηθώ ποτέ. =* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.