Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, όταν θα εκδόσω τη συλλογούλα με τις τρομακτικές ιστορίες όμως, να δω αν θα γελάει. Γτ κακά τα ψέμματα, έχει καλές ιδέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά τί έγινε με τον τύπο με τους τάφους; μούφα ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τόμους ολόκληρους. εγκυκλοπαίδεια θα φτιάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά τί έγινε με τον τύπο με τους τάφους; μούφα ήταν; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε.. .Αυτό με τα νεφρά που είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά τί έγινε με τον τύπο με τους τάφους; μούφα ήταν; ε ο ίδιος με τα νεφρά και αυτόν που έπαιρνε φακέλους με κλανιές και μιλούσε αραμαϊκά στην κόρη του ήταν. μου έστειλε και ένα πμ και ομολογώ πως έμαθα πράγματα για τη μάνα μου που δεν ήξερα. το έκανε και τόπικ αλλά όπως καταλαβαίνετε, εσβήσθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ποια νεφρα τι εχασα? εβλεπα μαικλ σκοφιλντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 @]nick[ λές να τον βρήκε ο χασάπης? @ 1980 άλλο ένα επεισόδιο ''τρομακτικές ιστορίες''/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 όλο τα καλά χάνεις εσύ Purgatory! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 όλο τα καλά χάνεις εσύ Purgatory! αυτη ηταν η γυναικα της ζωης μου στα 16 μου οταν ειχα δει το εξωφυλο. απο τοτε ανωμαλος ημουνα. ναι ρε π00στη ολα τα καλα χανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystirios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 8 ώρες στη δουλεία , διάβασμα για εξεταστική (τουλάχιστον φιλότιμη προσπάθεια για διάβασμα) και κανα 4ωρα ύπνος σε καθημερινή βάση.Πόσες μέρες μου δίνετε μέχρι να κλατάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μια από τα ίδια ακριβώς. Δεν παλεύεται η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μια χαρά παλεύεται νέοι άνθρωποι είμαστε, όσο υπάρχει καφές αντέχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μας πιάνει όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ εδώ και 4 εβδομάδες. Ευτυχώς που την παρασκευή τελειώνει η εξεταστική. Α και μέσα σε όλα αυτά που αναφέρατε πριν βάλε και 1μιση ώρα να πάω από πειραιά στο mall για δουλειά και άλλη τόση για να γυρίσω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 αναίσθητοι άνθρωποι.. :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.